mal som jedno dievča, ale to v podstate nebolo nič vážne necitili sme nič extra. Ale teraz odstupom času, keď ju stretávam a aj sme v kontakte, tak mi hrozne bije srdce, nervozny som, som totalne mimo. Cez prázdniny som nebol doma ale začali sme si písať
mozno len chcela byt priatelska a ty si si to zle vysvetlil.. aj ja som komunikovala s chalanmi lebo mi bolo blbe ked sa nieco spytali neodpovedat a tiez si mysleli ze ich chcem.. a pol roka sa ich nedalo zbavit
samozrejme, čo môžeš stratiť ak to nevyjde a tvoje skúšanie nepozostáva z "chceš so mnou chodyt?"
proste, keď sa na to ide inteligentne, a dáš jej priestor na ignoráciu toho čo na ňu skúšaš v prípade že nechce, tak nemôžeš stratiť nič, ak nechce tak to bude ignorovať, a ak chce, tak to ignorovať nebude.
@palo159 som za otvorený úprimný rozhovor, proste jej povedz čo cítiš a že si mal z tohto a z tohto jej konania pocit, že aj ona cíti viac. Potom sa posledný krát opýtaj, či si je istá, že z jej strany nič a ak povie nie, už to nerieš.
Za to, že ti povedala "Nerob si nádeje" Alebo proste iné zamietnutie, ešte neznamená že to je aj pravda! Dievča je len možno zmätené. Nevie, či má byť s tebou dobrá kamarátka alebo s tebou niečo mať. Vyčkaj. Netlač na ňu. Buď priateľský, a vždy buď na blízku ak bude potrebovať s niekym pokecať. Možno to bude chvíľu trvať kým si začne uvedomovať, že aký by si bol fajn chalan.
Neviem akého druhu boli tie Smsky od nej, ale nič nesil. Daj jej priestor. Nechaj to na chvíľu tak, keď si ona sama vyjasní čo chce, tak buď budete kamaráti alebo príde za tebou aj sama a už je len na tebe či budeš ochotný ju zobrať na milosť.
PS: Keď baba povie "nerob si nádeje" a pred tým s tebou flirtuje, tak to sú len 2 možnosti:
1. je to bezcharakterná mrcha, ktorá sa riadi heslom "namotať a odkopnúť", aby mala ďalší zábavný príbeh pre kamarátky
alebo...
2. chce, aby si sa trošku posnažil... jednoducho ťa skúša, či sa ľahko vzdávaš
Každopádne ti držím palce nech to nie je tá prvá možnosť.
@palo159 nič sa neboj ked si bude scet vrznut tak si spomene na teba lebo neviem či si najde niečo lepšie ako si ty od kedy ta nechala si skoro nikoho dalšieho nenašla tak pochybujem že by si niekoho už našla šak neni nejaka extra tak niečo skus a ved aj tak nemaš čo stratit jedine to že už asi aj to kamaratstvo sa rozpadne ale to neviem či by ti moc vadilo odpustila ty už hoci čo tak teda nevahaj a skušaj kym ešte možeš nech nedopadneš ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dočkaj času a netlač
mozno len chcela byt priatelska a ty si si to zle vysvetlil.. aj ja som komunikovala s chalanmi lebo mi bolo blbe ked sa nieco spytali neodpovedat a tiez si mysleli ze ich chcem.. a pol roka sa ich nedalo zbavit
máš na ňu niečo vyskúšať?
samozrejme, čo môžeš stratiť ak to nevyjde a tvoje skúšanie nepozostáva z "chceš so mnou chodyt?"
proste, keď sa na to ide inteligentne, a dáš jej priestor na ignoráciu toho čo na ňu skúšaš v prípade že nechce, tak nemôžeš stratiť nič, ak nechce tak to bude ignorovať, a ak chce, tak to ignorovať nebude.
Veľa Šťastia.
stvorené pre teba ......
Ale aj tak ti napíšem aj konkretne.
Na túto babu zabudni. Dostal si razítkom "Iba kamaráti"....tak už veľa (nič!) nespravíš
Hladaj inde....
PS: Keď baba povie "nerob si nádeje" a pred tým s tebou flirtuje, tak to sú len 2 možnosti:
1. je to bezcharakterná mrcha, ktorá sa riadi heslom "namotať a odkopnúť", aby mala ďalší zábavný príbeh pre kamarátky
alebo...
2. chce, aby si sa trošku posnažil... jednoducho ťa skúša, či sa ľahko vzdávaš
Každopádne ti držím palce nech to nie je tá prvá možnosť.