Doma nie, ale kamkoľvek idem tak hej ale kamarátka sa tak maľovala aj doma, každý deň, aj keď nikam nešla, lebo sa hanbila pred staršou sestrou a rodičmi nechápala som, ale budiz.
@petuska11111 ona bola hrozne krásna odmalovana, sem tam nejakú virazocku malú. Tak ona aj oblečená doma, tak, ze rifle, pekné tričko, svetrík. Nie ako veľa ľudí v rozgajdanom svetri a teplákoch
na doma len ked mam muza doma pride mi to normalne. ked som sama doma tak to je (mi) naozaj jedno ako vyzeram
ale na von sa malujem vzdy pokial nejdem len do potravin ze som za 15min nazad
@kierkegaard Ale potom sú tu ešte ženy, ktoré jednoducho nemajú tak dobrú pleť, aby sa líčiť nemuseli. Takže to ani nie je tak o tom, že by to všetky ženy robiť chceli, skôr istým spôsobom musia.
Malovala som sa len dvakrat za posledny polrok, aj to ked som sla na svadbu, teda kamaratka ma malovala, lebo ja som uplne lava na pouzivanie makeupu, ale u mna sa ani makeup neoplati bo aj tak ci tak som skareda
Mne sa nechce maľovať ani do roboty a to robím čašníčku musím mat na to náladu a čas.. a keď mám voľno a namalujem sa tak už lenmkvoli tomu že som sa namalovala idem von veď nech to neni úplne zbytočne vyhodený makeup predsa
Doma vobec a uz som aj leniva sa malovat von a do skoly. Najradsej by som vysla v mojom prirodzenom makeupe t.j. okuliare a nenamalovana tvár... bohuzial ale nemam dostatocne sebavedomie na to, aj ked mi vsetci chvalia moj vzhlad v okuliaroch, ja sa proste citim nesvoja v tom
Zrazu sa tu všetky tvária, že slovo makeup ani nepoznajú fakt komické ja osobne sa maľujem aj na doma a keby si dám aj 8kg na tvár tak je to moja vec ak sa nato cítim tak why not pozdravujem všetkých čo si myslia, že všetky ženy majú pleť čistú ako z reklamy^^
Ja používam kozmetiky essence a Nyx, pretože je nielen cenovo dostupná » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/... ale aj kvalitná a mne osobne vyhovuje azda najviac. Rozhodne u odporúčam aj tebe, bez rozmýšľania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teda, pokiaľ nejde o nejaký ojedinelý prípad nutkania zmachliť sa tak, ako by som nikdy nevyšla na verejnosť
ale na von sa malujem vzdy pokial nejdem len do potravin ze som za 15min nazad
Ani by mi to nenapadlo, mam mastny ksicht hrozne a nenamalovana sa mozem hocikedy umyt aspon.
No a mam umelé mihalničky takže aj mihalnice. Čo sa týka ale omietky tak to doma nenosím
ale aj to len čiernu ceruzku a špirálu