ok, fajn, tak to teda odignorujem a vyjadrím sa k tomu, že vďaka zoznamovadlu na birdzi som spoznal svoju spriaznenú dušu, ktorá mi dala tak veľa a neviem si predstaviť život bez nej
zoznamovacie "služby" nie sú len o sexe, normálnom vzťahu medzi ženou a mužom, ale aj o spoznávaní a vytváraní si priateľov
s cudzimi ludmi si takmer vyhradne nepisem vacsinou to nema uroven alebo to nevydrzi dlho.. neviem kde je "chyba" a ani ma to nezaujima.. vacsinou si pisem iba s ludmi ktorych poznam.. nie som ten typ ze si pise s 50timi roznymi ludmi (kedysi som to robil ale vymyvalo mi to strasne mozog, pisat tie kecy)
pokec je pod úrovňou, a strašne ťažko sa tam nájde niekto normálny, a povedať že cez net sa to nedá je blbosť, ide to, len stačí chcieť, ja som takto spoznal kopec dobrých ľudí v oboch prípadoch či išlo len o kamarátenie alebo o niečo viac, len netreba vešať hlavu už nad prvou ponukou na sex a zasmiať sa a ísť ďalej, ale je to vec vkusu, a prístupu
ináč, toooooooooooooooooooooooooooľko "hetero" birdzákov je na iboyse
zoznamky sú na prt- lebo aj ked tam nájdeš niekoho normálneho, tak po čase vysvitne, že je to len chuj, kt. išlo len o sex-
-ale ked ti ide len o sex- tak na to je fakt dorbý ten pokec
- čo sa tíka ostatných- tak jedine, kde som bol lognutý je gayromeo- a tam sa fkat dobre pokecá so zahraničnými mužmi, kt. majú aj o teba záujem, ale ver tomu či nie, vždy ti niečo príde do toho, aby si sa s nimi stretol- tomu sa hovorí- zákon schválnosti
ano, ale nechodim sa tam zoznamovat ani nic, iba popisat zo znamymimi .. popripade ak by som niekoho stretla tak aby som mu rychlo mohla dat na seba nick na pokeci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale zaujíma ma či sa niekto z vás stretol s niekym s kým si písal.
zoznamovacie "služby" nie sú len o sexe, normálnom vzťahu medzi ženou a mužom, ale aj o spoznávaní a vytváraní si priateľov
ale samozrejme, že patríš k skupine ľudí, pri ktorých si poviem, že som rád, že som nejako zablúdil na bird.sk
aj ja teba
@Etelnair ze mamtavriti.sk ja umrem
ináč, toooooooooooooooooooooooooooľko "hetero" birdzákov je na iboyse
ptfuj na Vás hanbite sa!
ale keby sem si mjel vybrat z tých teplých možností tak pokec
-ale ked ti ide len o sex- tak na to je fakt dorbý ten pokec
- čo sa tíka ostatných- tak jedine, kde som bol lognutý je gayromeo- a tam sa fkat dobre pokecá so zahraničnými mužmi, kt. majú aj o teba záujem, ale ver tomu či nie, vždy ti niečo príde do toho, aby si sa s nimi stretol- tomu sa hovorí- zákon schválnosti