Iste mnohí z Vás chodia na pokec a možno ste si aj všimli jednu možnosť v záľubách, je tam možnosť zaškrtnúť ako záľubu sex. Je pre Vás osobne sex záľubou? Čo považujete za záľubu? Činnosť ktorú robíte, keď sa nudíte a robí Vám dobre? Ja osobne rozlišujem
záľuba je niečo, čo robím rada, nie z nudy, ale pretože ma to baví, páči sa mi to a cítim sa pri tom dobre. a to neznamená, že to nie o citoch a emóciách. preto sa dá považovaž sex s niekým koho ľúbim, za záľubu.
čojaviem istou mierov to dozalub patrý niekdo rád strieda partnerky a sexuse snima čiže je to aj druch športu ale zase milovanie skor považujem za vášen ...proste takto ku sexu nepotrebuješ lásku k skutočnému milovaniu ju potrebuješ a to milovanie je podlamna sex s láskou obidvoch XD
esteze sa tu neporovnava...to bicyklovanie so sexom/milovanim...Lebo naposledy som sa bicyklovala asi pred 4 rokmi a to druhe je podstatne a ovela castejsie
sex je urcite pre vela ludi zalubou ale dost specifickou zalubou,je to skor samostatna vec,pojem ktory sa neda priradit do ziadnej skupiny ludskych cinností
ja ho na azete v profile tiez mam ako hobby napisany ale iba pretoze to tak naozaj je,proste mam len pravdu napisanu a ci uz si ptofil precita hocikto je mi jedno co si o tom pomysli ajtak chodim na azet uz len kvoli priatelom a ti ma dost dobre poznaju cize nemam sa pred kym pretvarovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je rozdiel keď sa povie sex
a keď sa povie milovanie> je z lásky k tomu druhému sex je len sex zvierací pud
tak v istom zmysle by sa sex mohol brať ako nejaká záľuba, či druh športu tak neviem čo to tu tak rozoberáte
Co ked niektori ludia nemusia hladat v sexe neviemake duchovno, ale dokazu zit s tym, ze je to proste okorenenie zivota?
som to dokomolil riadne XD
@11 ty uz prestan s tymi picovinami a chod si poriadne zajebat
ja ho na azete v profile tiez mam ako hobby napisany ale iba pretoze to tak naozaj je,proste mam len pravdu napisanu a ci uz si ptofil precita hocikto je mi jedno co si o tom pomysli ajtak chodim na azet uz len kvoli priatelom a ti ma dost dobre poznaju cize nemam sa pred kym pretvarovat
prepac zabudol som.. mas..
ale ja ho riesit nebudem. musis si ho vyriesit sam..
a chces odpoved.. zaluba je nieco co bavi mna a mam z toho pozitok..
je pre mna sex zalubou?.. este dlho nebude!..
and think what you /all/ wanna think about me. me dont care