@silviaaa a to je dosť divné, keďže mám dobré kontakty v sockársko-alkáčskych kruhoch
@denix ja by som to veľmi neodporúčal piť, na zložení sa píše, že je tam denaturovaný alkohol Ale zas podľa uja suseda od @beaurebelle je to mňamka a dá sa s tým v pohode si užívať starobu
no a raz mamka nemala čas, tak mi povedala, že to zvládnem aj sama pripraviť.
no a my máme doma strašne hlboké lyžice, tak poldeci sa tam skoro zmestí.
a ja som mala pocit, že tej alpy má byť plná lyžica, nie len toľko, koľko ten cukor do seba vsiakne.
no a som sa nevedela nadýchnuť poriadne, keď som to zjedla. a asi som sa aj opila.
@jarmulkazidan kedysi bola v Nižnom Hrabovci stará octáreň, ktorú založila jedna židovská rodina...od toho sa odvíja aj základ tohto miešaného nápoja. Takže exkluzívne pre birdz.sk tu je recept! ... Na prípravu nasledovného drinku "živý žid" budeme potrebovať: .. pohár o objeme 250 ml, poldeci jablčného octu, 150 ml vodky, 20 g slaniny.
Všetko spolu riadne premiešame a ozdobíme plátkom slaniny. Na zdravie, cheers !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@momoglamorous s cukrom na rany??
@denix ja by som to veľmi neodporúčal piť, na zložení sa píše, že je tam denaturovaný alkohol Ale zas podľa uja suseda od @beaurebelle je to mňamka a dá sa s tým v pohode si užívať starobu
no a my máme doma strašne hlboké lyžice, tak poldeci sa tam skoro zmestí.
a ja som mala pocit, že tej alpy má byť plná lyžica, nie len toľko, koľko ten cukor do seba vsiakne.
no a som sa nevedela nadýchnuť poriadne, keď som to zjedla. a asi som sa aj opila.
Všetko spolu riadne premiešame a ozdobíme plátkom slaniny. Na zdravie, cheers !