to dievča má 10... som zvedavá, čo by ste na nete vypisovali vy, keby máte 10 - úprimne by som vám želala, aby vás nejaký drbo poslal dopiče ako vy ju - veď je to DIEŤA!!!
@flash025 - a čo teraz vypneme internet všetkým 10-ročným? je to súčasť ich života, bohužiaľ, a my, starší, možno múdrejší, by sme ich mohli trochu tolerovať
a @nataly005 - máš mierku na retardovanosť ankety? vieš presne, ktorá je hlúpa a nezmyselná a ktorá nie? tu si môže hocikto založiť anketu o hocičom a keď sa to tebe nepáči, tak linkni admina
myslím, že založiť anketu o nejakej speváčke je určite lepšie, ako zakladať anketu o drogách alebo sexe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak nie tak si jeden ukáž.
Hľadaj biely krížik.
Je pod ním schovaný poklad
odhlás sa a už sa nikdy neprihlás
Ona ale zakladá ankety, ktoré sú retardované, už aj ked ich založí 10 ročné decko.
a @nataly005 - máš mierku na retardovanosť ankety? vieš presne, ktorá je hlúpa a nezmyselná a ktorá nie? tu si môže hocikto založiť anketu o hocičom a keď sa to tebe nepáči, tak linkni admina
myslím, že založiť anketu o nejakej speváčke je určite lepšie, ako zakladať anketu o drogách alebo sexe
Tieto dve ankety (ešte rovnakého typu) mi na to stačili
» www.birdz.sk/forum/mate-ma-r...
» www.birdz.sk/forum/mate-ma-r...