pytam sa...lebo vela kamaratov mi vravi ze jasne poznam ich tolko a tolko ale ja o nikom znamom nwm ze by bol homosexual...a to s tym co si o nich myslite som myslela skor ako nazor na homosexualitu ako taku zle som sa vyjadrila
Tak v priemere raz-dva krát za mesiac je na fóre téma týkajúca sa názorov na homosexualitu. Džízs Krajst, že vás to ešte baví. A zásadne vždy sa nájde minimálne jeden človek, s ktorým sa mám chuť pohádať, alebo minimálne mu vynadať. Vy tu na birdzi vôbec nedbáte o moje duševné zdravie Ani si nejdem čítať príspevky ostatných, aby som sa nerozčulovala. Ale mohli by začínať vznikať aj fóra, že čo si myslíme o modrookých ľuďoch, alebo o ľuďoch s pehami. Možno by to bola fajn zmena, prediskutovať zas nejakú inú obyčajnú súčasť ľudí.
Mňa to zaujima hlavne v oblasti práv , lebo som toho názoru, že pre moje deti bude ovela horšie žiť v netolerantnej a v nenávistnej, odsudzovačnej spoločnosti , ako v liberálnej.
Navyše, ak sa táto otýzka zmení, budem v klude lebo budem vedieť , že ak by moje deco bolo teplé, nebude mať kôli tomu ťažký život.
Je velká škoda, že väčšina heterosexuálov sa na vec nedokáže pozrieť aj z tejto stránky.....
Co si o nich myslite? Dpc jak co by to boli ini ludia ako ostatni..Zalezi od cloveka gay moze byt kkt aj fajn clovek, hetero moze byt kkt aj fajn clovek? Preboha uz by sa ludia mohli prebrat a nerozdelovat ludi podla orientacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom ich poznám asi 20
a bisexuálov asi 20 000 000
ale inak to neriesim.
až na to že som sa minule až bála jednej lesby ..nie dvoch.. ale vždy je to menej ako chlapov.
ale prekáža mi keď svoju sexualitu pomaly až vnucujú a hlavne na mnohých chlapoch to nehorázne nechutné afektované správanie...
a nechapem, preco by som si mala o niekom na zaklade orientacie nieco mysliet
inak si o nich nemyslím nič, čo by som si mala akože myslieť?
Proti gayom nič nemám, IMO sú to normálni ľudia. Ale tí preafekovaní buzíci priteplení mi lezú na nervy.
Navyše, ak sa táto otýzka zmení, budem v klude lebo budem vedieť , že ak by moje deco bolo teplé, nebude mať kôli tomu ťažký život.
Je velká škoda, že väčšina heterosexuálov sa na vec nedokáže pozrieť aj z tejto stránky.....
Ako hocikomu inému , aj mne sa môže narodiť homosexuál.
A v takom prípade by som nechcel, aby mu spoločnosť hádzala polená pod nohy.
» www.google.sk/imgres?um=1&hl=...
tak proste nemôžem na homosexuálov krivého slovka povedať