no tak minca ako minca .... mne sa toto nestalo ale mojmu ocovi. ale bol to cent ale z inej krajiny malty dalsi bol rakusky. ale mne sa nestalo este, zeby mi predavacka vydala daku ine menu
a len tak mimochodom, ľudia, ktorí pracujú s peniazmi ich dostávajú z banky, takže majú na 100% iba platnú menu. to, že ti vydala inú mincu, bolo najskôr preto, že jej ňou niekto predtým zaplatil. takže láskavo prehodnoť, za čo tu súdiš.
stephan, nezabudni si zaobstarať uv lampu, aby si si čekoval, či ti náhodou nevydajú falošné bankovky. ja sa na to špecializujem, takže radšej si u mňa nič nekupuj
a osobne asi začnem systematicky likvidovať každého fanatika, čo sa ide potrhať za každým centom (menej ako 50 haliernik, aj za tými ste sa trhali?????) pripravili ste ma o všetky tringelty... vy.... hraboše
strašnééé koľko fáám sem priniesol príchod eura... ja to nepochopím ešte dôchodcov chápem lebo oni sú už trošku horšie na tom zmýšlaním... Ale všetok ten bordel ohľadom ich veľkosti a množstva a podobne... kluuuuuuuud hlavne
Mne sa to vôbec kontrolovať nechce, staré zlaté jednoznačné koruny ... Pri tých som už z diaľky videl či človek dobre vydáva ... Na prerátavanie tohto bordelu som moc lenivý ...
@0majlo0
vravím, že mi ho predavačka pekárne v Senci vydala. Som jej vysvetlil,že toto ľudom robiť nemože a bolo dobre @matii jej s tým asi niekto predomnou platil v obchode
@23 a @24 to sa stáva, pretože je duálny obeh, ľudia platia dvoma tipmi peňazí a občas aj predavačka hodí mysliac, že je to 50haliernik medzi 2 centy, keďže sú dosť podobné. To sa stane, aj vám aj im.
@stephan myslím že žiadna predavačka to nerobí náročky, načo by zháňala fenigy kvôli tomu. Myslím si, že proste isté maličké percento platidiel pobehuje omylom, stará pani si nevšimne že ten 2 cent čo dáva k tým ostatným minciam že je to 50 haliernik, predavačka to zoberie v rýchlosti rozdelí (stačí keď ju niekto vyruší a už je 50 haliernik medzi 2 centami a pravdepodobne si to nikdy nevšimne, potom vydáva, a 2 ks 2 eurocentov, tak zobere dve mince z tej priehradky a vydá... Ten omyl sa môže stať... Myslím, že keď si to všimneš, ona ti rada ochotne vymení ten dvoj cent, ale pochybujem že by mala nejaký zámer...
A fenigy (to je tuším z nemecka), tak budú pár rokov po slovensku pobehovať ešte 50 halierniky, proste omylom...
tak mne sa stalo ze my vydala unas v cz , miesto 20kc,staru 10kcs z csfr ale hned som si to vsymol..predsa len..stefanik nikdy nebol na ceskich minciach ini pripad sa mi stal tuna na slovensku....predavacka mi cel zobrat 1 dolarovku ako 10 sk este ze som ju vcas zastavyl predsa len...dolarove mince sa nedaju tak lahko tuna zohnat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to vôbec nie je o eure, stáva sa to pri hocijakých minciach. tiež som dostala miesto 5koruny štvrťdolár, a čo teraz? jedna minca ťa nezabije.
Robila to naschval, na tvojom mieste bezim na SOIku.
a len tak mimochodom, ľudia, ktorí pracujú s peniazmi ich dostávajú z banky, takže majú na 100% iba platnú menu. to, že ti vydala inú mincu, bolo najskôr preto, že jej ňou niekto predtým zaplatil. takže láskavo prehodnoť, za čo tu súdiš.
ja som taký škodoradostný až to bolí
mne osobne hrozne zavadzaju tie 1,2 a 5centovky...a to sa to ani poriadne nerozbehlo...
nestalo sa mi to a keby hej tak jej ho opleskam o hlavu
@stephan kde si k nemu prisiel? :/
vravím, že mi ho predavačka pekárne v Senci vydala. Som jej vysvetlil,že toto ľudom robiť nemože a bolo dobre
@matii jej s tým asi niekto predomnou platil v obchode
@stephan myslím že žiadna predavačka to nerobí náročky, načo by zháňala fenigy kvôli tomu. Myslím si, že proste isté maličké percento platidiel pobehuje omylom, stará pani si nevšimne že ten 2 cent čo dáva k tým ostatným minciam že je to 50 haliernik, predavačka to zoberie v rýchlosti rozdelí (stačí keď ju niekto vyruší a už je 50 haliernik medzi 2 centami a pravdepodobne si to nikdy nevšimne, potom vydáva, a 2 ks 2 eurocentov, tak zobere dve mince z tej priehradky a vydá... Ten omyl sa môže stať... Myslím, že keď si to všimneš, ona ti rada ochotne vymení ten dvoj cent, ale pochybujem že by mala nejaký zámer...
A fenigy (to je tuším z nemecka), tak budú pár rokov po slovensku pobehovať ešte 50 halierniky, proste omylom...