POZOR..OZNAM :D ...pre BIRDZákov (nielen) z BB !!!!! =)
No čaute Som 18ročné dievča, volám sa Athelasil a momentálne mám bláznivú náladu, inak som veľmi kľudného charakteru,občas síce kričím,zúrim a hádžem vecami okolo seba... Dobre, koniec, to bol môj trápny pokus rozosmiať vás
@vincent_vega ja neviem, zalezi od ludi, ked sa nejako znormalizuje a dohodne kto ide, tak dame presny datum, aj ked ja by som povedala piatok o tyzden co vy nato?? a stretneme sa niekde kde to vsetci budu poznat a dohodneme sa kam pojdeme...mozme ist do cajovne1/cajovne carovne2/niekam inam, to sa dohodneme...co si ty predstavujes?
no ja mám nabité víkendy pomaly až do júna život študenta, ktorý stále niekde je
Ale keby to bol nejaký dátum, že by som tam odbhela (Z dolného Kubína ) tak prídem sa pozoznamovať...
tá čajovňa/čarovňa nevyzerá zle
ále...ja si ešte počkám koho tam zohnáš lebo s niektorými potencionálnymi účastníkmi by som mal možno problém slušne vychádzať ehmmm
ale keď si to tak vezmem tak to môže byť sranda také stretko
@tuba no ok ok len to ešte vybaviť na ten iný deň (aj keď ten piatok je asi najlepší hmm)
s tebou chcem ešte o dačom poklebetiť
joo-a ináč na intráku sa dá ostať aj v piatok nie??
@tuba neboj stretneme sa niekde kde to vsetci poznaju a na aku skolu chodis??
ako kukam asi dvaja pisali ze piatok o tyzden, resp.nie piatok...a nie prazdniny, tak co tak ten tyzden co bude po tychto prazdninach?? a dajme tomu pondelok alebo vo stvrtok? hmm?
@tomas este ma napadlo potom,ked sa dohodneme na presnom termine a case, mohol by si to napisat tam hore pod "kto ma meniny"? ak by si to niekto potom vsimol a prisiel a tak..prosiim
No ja mam nejake nove info co sa tyka stretka u vas na strede, tak vypada to skor na ten majovy tyzden od 4 do 8 maja . A to Brezno som dal preto lebo budem mat nejaku pracu na ČHŽke na Balogu takze som myslel ze by ste sa prisli pozriet na vlacik
@athelasil ono piatok by bol mozny len po stvrtej a to mozno bude neskoro pre vas,volnu mam vlastne iba sobotu,nedelu alebo streda... a po prazdninach by mi to vyhovovalo lebo cez prazdniny som u babiny v tatrach.. ale rada by som prisla
@athelasil ja chodim na zdravotku a ako je to u mna bezne cim rychlejsie tym lepsie byt doma...na intraku sa da ostat len neviem ci by som to psychicky zvladla
ved ale predsa sa nebudete mne prisposobovat ked vam vyhovuje piatok je to ok mozno priste ak tak nezabijem sa nebojte
@tuba nie zas nebud namyslena (zartujem , tak malo ludi sa ohlasilo, asi 9 aj to polka nie isto...plus 3 isto, a jeden je otazny, to je 9+4 to je...13 myslim ...(takto neskoro mi pomaly mysli ~_~ )
cize 13 preto sa tym 9 chcem prisposobit, aby nas bolo co najviic, chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@vincent_vega ja neviem, zalezi od ludi, ked sa nejako znormalizuje a dohodne kto ide, tak dame presny datum, aj ked ja by som povedala piatok o tyzden co vy nato?? a stretneme sa niekde kde to vsetci budu poznat a dohodneme sa kam pojdeme...mozme ist do cajovne1/cajovne carovne2/niekam inam, to sa dohodneme...co si ty predstavujes?
@dusankk dik
Ale keby to bol nejaký dátum, že by som tam odbhela (Z dolného Kubína ) tak prídem sa pozoznamovať...
ále...ja si ešte počkám koho tam zohnáš lebo s niektorými potencionálnymi účastníkmi by som mal možno problém slušne vychádzať ehmmm
ale keď si to tak vezmem tak to môže byť sranda také stretko
s tebou chcem ešte o dačom poklebetiť
joo-a ináč na intráku sa dá ostať aj v piatok nie??
nie som az taka odpudzujuca juchu
@evenie tak na teba sa tesim
@tuba neboj stretneme sa niekde kde to vsetci poznaju a na aku skolu chodis??
ako kukam asi dvaja pisali ze piatok o tyzden, resp.nie piatok...a nie prazdniny, tak co tak ten tyzden co bude po tychto prazdninach?? a dajme tomu pondelok alebo vo stvrtok? hmm?
Ked sa dohodnete na nejakom konkrétnom termíne, tak sa byjadrím, či by som mohla
@tomas dakujeme
@tomas jasne, diky moc
@vincent_vega no a c ja chcem stretko!
ved ale predsa sa nebudete mne prisposobovat ked vam vyhovuje piatok je to ok mozno priste ak tak nezabijem sa nebojte
s Laskou Tubicka
cize 13 preto sa tym 9 chcem prisposobit, aby nas bolo co najviic, chapes