nie. Uz som robil za 6 a volaco s ubytkom za 240. Robota otrocina a bolo mi slubene, ze po treningu budem mat 7,4 a ubytko bol chliev. Nikdy viac. Vyjeb sa na to. @janessn
ak je to agentura, tak sa 2x na to vyjeb. Nebudem ta lutovat, ked tam pojdes a skoncis ako zobrak. mnohi okrem mna agenture naleteli, no oni boli naivni, nevzali si financnu rezervu, keby nevyslo, cakali, ze o mesiac budu za vodou a prave prvy pol rok nezarobis vela, za tie peniaze nie. Neoplati sa, dvakrat nie ak ti to ponuka agentura. Ti kkti v kancelariach nielenze nezozenu normalnu robotu, ale aj kkt vysedia na riti a beru poradenske poplatky.
Ako inač, hneď odcudzujete prácu, ktorú ste ani nevyskúšali. Za 7€ na hodinu v čistom je mnohonásobne lepšie, než drieť doma pri počítači, ako niektorí spol birdz. Veď taký pracovný výletik má aj výhody bože. Spoznáš lepšie krajinu, zlepšíš sa v jazyku, spoznaš ľudí, kolektív. A ak pozerám, máš 19 rokov si mladý zajac, tak na tvojom mieste by som okúsil to dobrodrúžstvo. Ak správne počítam, tak týždenne by si dostával v čístom 160€ po odčítaní výdavkov, ktoré si napísal. Pozri sa sem, trochu si zamakáš v UK, dostaneš 160€ v čístom týždenne, spoznáš krajinu, spoznáš kolektív v práci, ľudí, baby.. zdokonalíš sa v jazyku, snád nájdeš životnú lásku, hh.
640€ na mesiac.. nie je to až exelujúci plat, ale tie výhody, ktoré som popísal, to zažiješ len mimo SVK. Ja napr. tiež som absolvoval ešte cez SŠ, bola to síce brigáda na 3 mesiace cez leto vo Francúzsku, ale neľutujem. Výhody? Vtedy som nevedel jazyk, len pár slovíčok. Nie, žeby som sa tam naučil jazyk, ale maličko mi to pomoholo. Spoznal som nových ľudí, pochodil som cluby, spoznal nové baby, skoro každý deň pri mori. A kopec ďalších výhod. Ja osobne ti radím, chod do toho. Nič nestratíš. A že ťažko sa pracuje v UK? Nikto v živote nevravel, že začiatky sú ľahké. Treba si niečo dokázať. Pozri, zarobíš si, okúsiš život v inej krajine. Za zarobené peniaze pôjdeš s babou na dovolenku. Možno, ak máš podnikateľského ducha, mžeš ich aj investovať.
Držím palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a kde je cestovne, bežne výdavky, nejake pivo atď...
ale šak choď, aspoň spoznáš skutočne ako to chodí...
to upratovačka zarobi na slovensku viac ako ty
640€ na mesiac.. nie je to až exelujúci plat, ale tie výhody, ktoré som popísal, to zažiješ len mimo SVK. Ja napr. tiež som absolvoval ešte cez SŠ, bola to síce brigáda na 3 mesiace cez leto vo Francúzsku, ale neľutujem. Výhody? Vtedy som nevedel jazyk, len pár slovíčok. Nie, žeby som sa tam naučil jazyk, ale maličko mi to pomoholo. Spoznal som nových ľudí, pochodil som cluby, spoznal nové baby, skoro každý deň pri mori. A kopec ďalších výhod. Ja osobne ti radím, chod do toho. Nič nestratíš. A že ťažko sa pracuje v UK? Nikto v živote nevravel, že začiatky sú ľahké. Treba si niečo dokázať. Pozri, zarobíš si, okúsiš život v inej krajine. Za zarobené peniaze pôjdeš s babou na dovolenku. Možno, ak máš podnikateľského ducha, mžeš ich aj investovať.
Držím palce.