Čo sa týka tých reg. partnerstiev sú podľa mňa úplne zbytočné a je to len prechod k manželstvám. Salámová metóda.
Manželstvo, ako aj všetko okolo toho by malo byť výsadou heterosexuálov, pretože tí majú potenciál tomuto štátu v danom inštitúte niečo dať a navyše sú dizajnovaní od prírody na seba, t.j. muž dopĺňa ženu a naopak a majú potenciál mať funkčný vzťah.
Muž a muž toho schopní, teda normálneho zväzku ani od prírody ani nijak inak nie sú.
*A čo sa týka nadácií, tak je to totožné ako aj s cigánmi.
Ja zase nechapem preco sa tak tomu branite ved dajte nam co chceme a mate pokoj.
A ano je to biznis no a ? Vsetko je biznis, zijeme vo svete biznisu. Podstatne je, ze to sluzi aj inemu ucelu.
Vzhladom na to, ze oficialne, ci uz sa to niekomu paci alebo nie, sme povazovani za normalnych ludi. (konecne po 1000 rokoch) a my tie prava mame, ide len o to ich presadit v tejto zakomplexovanej spolocnosti.
A ak maju buzny zrusit prajdy, tak nech sa rusia aj krestanske pochody, nech maju dopravaci zakazane stavkovat....... ked my nemame pravo, tak nikto a ked ma pravo kazdy, POTOM AJ MY.
pozrite predstavte si ze by ste mali partnera, milovanu osobu a nemozete sa s nim nejako legalne zviazat. aj ked nemocnice testamenty a spol. sa daju briesit vseliako, mozno by vam bola luto prave ta banalita ze zijete "na divoko". nikomu to neublizi, iba par ludi bude stastnych.
Na svete je dost deti bez rodicov a lipnut na nejakej pokrvnosti povazujem za egoisticke, plytke a prizemne. Som rad, ze mam dovod nejake zachranit od mizerneho zivota.
@zmrdak@18 to bol pud kedysi, terajšia doba ho už trochu potláča, človek sa môže realizovať aj inde, nielen v rodine a aj veľa "hetero" ľudí nechce deti a to ani vlastné a dokonca ani adoptované.
a k tomu prvému tvojmu príspevku, s tým, že čo ak človek zomrie náhle a nemá závet by bol problém, ale v princípe s tebou súhlasím, určite by sa dal nájsť nejaký kompromis aby bol aj vlk sýty a aj ovca celá.
ale myslím že politikom je to jedno a možno im aj vyhovuje že sa to neustále rieši a vznikajú na tento problém neustále hádky a zaoberajú sa tým média. aspoň sa odkloní pozornosť ľudí od vážnejších problémov ktoré sú a ktoré sa neriešia.
dovolim si nesuhlasit...ludia mozno maju od prirody potrebu parit sa ale potrebu mat deti ? ja deti nechcem (zatial, jasne vsetko sa moze zmenit) a pride mi to byt uplne normalne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som za to, aby mali rovnake prava ako heterosexuali... jedine, kde by som uprednostnil heterosexualny par je na priklad pri adopcii dietata...
Ako ja teoreticky nemám nič proti "registrovaným partnerstvám", ale začínam mať poslednú dobu pocit, že si na tom nejaké nadácie robia veľký biznis...
A veď majú rovnaké práva.
@tomas tak tak..
Čo sa týka tých reg. partnerstiev sú podľa mňa úplne zbytočné a je to len prechod k manželstvám. Salámová metóda.
Manželstvo, ako aj všetko okolo toho by malo byť výsadou heterosexuálov, pretože tí majú potenciál tomuto štátu v danom inštitúte niečo dať a navyše sú dizajnovaní od prírody na seba, t.j. muž dopĺňa ženu a naopak a majú potenciál mať funkčný vzťah.
Muž a muž toho schopní, teda normálneho zväzku ani od prírody ani nijak inak nie sú.
*A čo sa týka nadácií, tak je to totožné ako aj s cigánmi.
A ano je to biznis no a ? Vsetko je biznis, zijeme vo svete biznisu. Podstatne je, ze to sluzi aj inemu ucelu.
Vzhladom na to, ze oficialne, ci uz sa to niekomu paci alebo nie, sme povazovani za normalnych ludi. (konecne po 1000 rokoch) a my tie prava mame, ide len o to ich presadit v tejto zakomplexovanej spolocnosti.
A ak maju buzny zrusit prajdy, tak nech sa rusia aj krestanske pochody, nech maju dopravaci zakazane stavkovat....... ked my nemame pravo, tak nikto a ked ma pravo kazdy, POTOM AJ MY.
Dakujem za pozornost.
Ak máš partnera, mne je to jedno...ale nesere ťa to, že s partnerom nemôžeš mať dieťa ?
Na svete je dost deti bez rodicov a lipnut na nejakej pokrvnosti povazujem za egoisticke, plytke a prizemne. Som rad, ze mam dovod nejake zachranit od mizerneho zivota.
U zien je to diskutabilnejsie, materinsky instinkt je skutocne vec prirody. Ale u gayov nie je problem.
no dobre, tak podľa teba len ženy...
čo potom lesby ? Je v poriadku ak majú materinský inštinkt a orientované sú na ženy ? Je to podľa teba v poriadku ?
Mna zaujima psychologia a prava gayov.
Zenske pohlavie ma diametralne odlisnu historiu a diametralne odlisny psychologicky vyvoj. Nie som expert na zeny a ani sa nim stat netuzim.
V tychto veciach.
a k tomu prvému tvojmu príspevku, s tým, že čo ak človek zomrie náhle a nemá závet by bol problém, ale v princípe s tebou súhlasím, určite by sa dal nájsť nejaký kompromis aby bol aj vlk sýty a aj ovca celá.
ale myslím že politikom je to jedno a možno im aj vyhovuje že sa to neustále rieši a vznikajú na tento problém neustále hádky a zaoberajú sa tým média. aspoň sa odkloní pozornosť ľudí od vážnejších problémov ktoré sú a ktoré sa neriešia.
dovolim si nesuhlasit...ludia mozno maju od prirody potrebu parit sa ale potrebu mat deti ? ja deti nechcem (zatial, jasne vsetko sa moze zmenit) a pride mi to byt uplne normalne...