no ja neviem, ale schválne som si tú pranostiku hodila do googla a nikde inde okrem birdzu nie je ypsilon...a aj keby, teraz sa to už nepoužíva a iba to mätie zbytočne, ešte si to náhodou niekto zapamätá a bude si myslieť, že je to dobre podľa mňa by sa to malo opraviť
@snehovavlocka sice mas pravdu, ale ta pranostika tam je len jeden den a popravde si nemyslim, ze je tu niekto kto zarucene sleduje tie pranostiky, skor si ich len tak vsimne.
a vacsina si pomysli, ze aha preklep, resp chybicka..
ak si niekto pomysli, ze tak to ma byt.. tak je to jeden z mala ak nie jediny..
v kazdom pripade ako vravi @jimmycrow v prvom rade by sa preklepy, resp chyby v gramatike, mali vyriesit v masle a clankoch.. nez v jednej veticke, hlavne ked ako @tomas pise, su pisane v historickom jazyku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@tomas ale žijeme teraz, nie vtedy a myslím, že vtedy ypsilony neexistovali ešte, takže je kus odveci napísať v júni s y, ne?
a vacsina si pomysli, ze aha preklep, resp chybicka..
ak si niekto pomysli, ze tak to ma byt.. tak je to jeden z mala ak nie jediny..
v kazdom pripade ako vravi @jimmycrow v prvom rade by sa preklepy, resp chyby v gramatike, mali vyriesit v masle a clankoch.. nez v jednej veticke, hlavne ked ako @tomas pise, su pisane v historickom jazyku..