Ahoj, mám v sebe 6 pív. Dávnejšie som sa tu pýtal, či mám mať vzťah, keď nie som na vzťahy, ale to je jedno... teraz pravdepodobne som na vzťahy, konkrétne na jeden,... Začali sme spolu spávať, no a to je asi všetko... otázka pre ženy: (prvý koment)
Tak urcite na to aby sme sa do niekoho zalubili nestaci len spolocny spanok v jednej posteli
A prazdny vztah ..je len vlastne o intimnom spolunazivani bez citov
Nemyslím si že z mileneckeho pomeru nemôže vzniknúť láska.
V prvom rade sa s ňou o tom porozprávaj(aby si vedel či to cíti rovnako ako ty,predídete tým sklamaniu) a v druhom sa začnite lepšie spoznávať aj po iných stránkach a začnite sa správať ako iné páriky, chodiť spolu von a tak... Možno z toho niečo bude a možno nie...
@fatmatt neda, už to tu bude naveky muhahaha :
zo sexu vzťah vzniknúť môže. pokiaľ okrem momentu keď z nej ideš vydriapať dušu, s ňou budeš tráviť aj čas pomimo.
@lordmmx@Nespiacakraska diky za rady, teraz som triezvy to skôr tak vyzeralo zo začiatku na vzťah, teraz nechce chodiť ani von a vlastne ani už moc nekomunikuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A prazdny vztah ..je len vlastne o intimnom spolunazivani bez citov
V prvom rade sa s ňou o tom porozprávaj(aby si vedel či to cíti rovnako ako ty,predídete tým sklamaniu) a v druhom sa začnite lepšie spoznávať aj po iných stránkach a začnite sa správať ako iné páriky, chodiť spolu von a tak... Možno z toho niečo bude a možno nie...
Tu su!!! [_] [_] [_] [_] [_] [_]
Na zdravi!
zo sexu vzťah vzniknúť môže. pokiaľ okrem momentu keď z nej ideš vydriapať dušu, s ňou budeš tráviť aj čas pomimo.