Dneska som sa miloval so svojou babou.Mali sme taku polohu ze som ju daval o zadu,trvalo to asi 10minut ,ked som HO z NEJ vybral, zrazu som pocul taky prdivy zvuk...ako taky soft prd a ona mi povedala ze jej to vyslo z vaginy.Ja som tomu nemohol verit,
normalna vec Istar...mne sa to tiez stalo a hlavne pri tej polohe aku si robil ty.Ved sa necuduj ked ju mrdas, napumpujes tam vzduch a ona sa potom prehne....je jasne ze to musi vyjst von
ehm .. no .. ano tvoje dievca malo pravdu stava sa to .. a to nie je prd .. oki da sa to k tomu prirovnat ale je to len vzduch ktory sa jej tam pritom dostal a potom ide zase von ked si ho znej vytiahol neopovazim s apovedat ze je to bezne ale neni to nic zle ani neobvykle .. proste sa to stane nahromadenim vzduchu davaj si vsak pozor taky vzduch vnutri nevadi ale je naozaj pravdu ze keby si jej nedajboze do vaginy fukol moze s toho umret a to si nevymyslam
Koľkýkrát v živote si mal sex? Druhý? Veď to je absolútne bežná vec... a nehovoriac o tom, keď čaja dosahuje orgazmus stáva sa to často. Je to spôsobené práve tým vzduchom, ktorý sa dostane dnu a musí aj von... Správny milenec to absolútne ignoruje, aj keď priznávam, aj mne to je občas trápne, ale už sa na to nejak nesústredím a len vychutnávam. A to sa týka aj "čľapkania" pri niektorých polohách alebo lubrikačných géloch Mimochodom pre budúcnosť, čo takto hudba nesexujte len pri tichých slaďákoch, ale pri niečo pekne rytmickom a hlasnom...
Stalo sa to aj mne a bolo to trapne, lebo moj priatel mi nechcel verit, ze to nebol prd A nakoniec som sa to naucila ovplyvnit, aby som pri urcitych polohach aj sama nenasavala ten vzduch, tak sa mi to uz nestava, cize da sa tomu aj predist, aby sa ti nasi chlapci nevzrusovali nad "prdiacimi vaginami" DD
bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jezisiiiiiii hahahahahahahaha ja nemozem to je co za nadpis mne sa snad sniva ludia sak mi sa pome zavret rovno do blazninca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
priatelke prdi vagina co stym ?
S vaginy uz moze vyjst naozaj vsetko...
trefa
17. išla som s tebou súhlasiť... ale... veď ja som práve ten prípad z 21.ky takže, nie každý!!
25.máš pravdu plesne tak
je to milé
ROFL
OMG
NDPC
ROFL
OMG
LOL
a ešte raz
ROFL
O tom fúknutí som čítaala aj ja.. Neviem síce prečo, ale viem že sa tam nesmie fúkať
skoro som skapal