no a robite velku chybu lebo uprimnost by viacej chalanou pochopilo ako to ze cusis a nic nevravis ani ziadne znamky zivota a dufat ze pochopi to ? hehh co sme ufoni ze komunikujeme myslienkamy aby to mal chapat ochh ..akoze nic vzlom ja hovorim vseobecne .som za uprimnost treba proste povedat prepác ale nemam o to zaujem ...je to velmy jednoduchee
pojdem, aspon si pokecame. ak ale uz dopredu viem ze z rtoho nebude nivc vztahove tak mu to predom vysvetlim a necham na nom ci bude na stretnuti trvat
záleží, či ho poznám osobne dlhšiu dobu alebo nie... ak by som ho poznala už dobre a bola si istá, že s ním nič nechcem, tak by som mu to vysvetlila na rovinu hneď.
ak by sme sa ale poznali máličko, tak by som šla, ako píše @16 človek nikdy nevie...
aj keď ako sa poznám by som nakoniec aj tak ja bola tá, čo by skončila so zlomeným srdcom... no nikdy nehovor nikdy.
Tiež @16 , ak by som ho nepoznala tak dobre, tak by som mu dala šancu, však prečo nie. Ak áno, a určite, na 100% by som od neho nič nechcela, tak by som povedala že napr. nemám čas. Ak by sa konkrétne spýtal že prečo nie alebo by zavolal aj druhý krát tak normálne že prepáč ale myslím si že sa k sebe nehodíme.
Nie že by sa to stalo často
jaj čiže,len tak s chalanom ist von to nie...leob každá za tym vidi ako vy vravíte rande,ale čo ked chalan chce ist len tak von pokecat nič viac a hend si namyslate
mne este ziadna nepovedala, ze ma nechce, niektore suhlasili hned (nakoniec vysvitlo, ze su to lahke devy no...chceli sukat na prvom rande), niektore sa dali prehovorit po case, a niektore rovno povedali, ze nemaju cas a pod. vyhovorky...ale ak ma chlap aspon trocha empatie, tak vidi a citi, ze s nim dotycne nechce ist von, takze napr. mne tie vyhovorky typu nemam cas stacia...horsie ked je chlap pribrdzeny a nechape tomu
inak ja osobne, ked pozyvam dievca von a nie je to kamoska, tak urcite za tym vidim rande...predsa nebudem jej vraviet, ze pod na rande ako pubertiak
Pokiaľ má záujem ako potencionálny partner, tak za daných okolností pochopiteľne odmietnem. V slušnosti pochopiteľne.
Pokiaľ sa jedná napr. o záujem čisto kamarátsky, tak pokiaľ nejde o človeka vyslovene výzorom odpudivého, tak prečo nie... Pozhovorám sa, možno pomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak by sme sa ale poznali máličko, tak by som šla, ako píše @16 človek nikdy nevie...
aj keď ako sa poznám by som nakoniec aj tak ja bola tá, čo by skončila so zlomeným srdcom... no nikdy nehovor nikdy.
Nie že by sa to stalo často
inak ja osobne, ked pozyvam dievca von a nie je to kamoska, tak urcite za tym vidim rande...predsa nebudem jej vraviet, ze pod na rande ako pubertiak
Pokiaľ sa jedná napr. o záujem čisto kamarátsky, tak pokiaľ nejde o človeka vyslovene výzorom odpudivého, tak prečo nie... Pozhovorám sa, možno pomôžem