vysoký a to dosť minimálne aspoň 180, pretože ja som sama vysoká a ,,liliputa" pri sebe nechcem :-S, chudý, oči môže mať hocijakej farby hlavne aby neškúlil :-S , páči sa mi husté obočie ale nie zrastené, vlasy skôr tmavé a môžu byť aj dlhšie, pekný úsmev a čistá pleť! (neznášam ,,rapavcov") :ble: a ešte sa mi riadne páči taká medzierka medzi zubami
Vysoký,modré alebo zelené oči,vlasy ani úplné krátke ani dlhé,fúzy žiadne,váha to nejak neriešim postava ani extra vyšportovaný ani tučný,ochlpenie v norme :-S
Oholeny, vyssi nez ja min o 10 cm, uzsia tvar, bez brucha, ovela vacsie dlane a chodidla nez ja, kratke vlasy, bez znamok plesivenia, dlhe nohy, nech nema rovnako dlhy trup...V skratke...
vyšportovaná postava (nemusí mať hned neviem aké tehličky, ale proste nech je vidno, že sa o seba stará), vyšší než ja, takže 180+cm je tak ideálne, krátke vlasy najlepšie tmavé, hnedé oči, ochlpenie? tak čo ja viem, ked má na tvári príliš husté tak sa mi to nepáči ale proti menšiemu zarastaniu nemám problém
Vysoký vyzerajú dobre, ale ja preferujem skôr nižších kvôli mojej výške , páčia sa my vyšportovaný, atletickej postavy, ale nie príliš "veľký", vôbec sa mi nepáčia veľké bruchá a veľa tuku hocikde.
Pekná, milá tvár, vlasy tmavé polodlhé sú fajn, ale neprekážajú mi ani iné (okrem kučeravých a ryšavých).
Čo ďalej? ochlpenie? no, čím menej tým lepšie, ale určite nech si kvôli tomu neholí aj ruky a nohy :ble:, na tvári max. jemné strnisko.
výška ma netrápi dáko extrémne, ale zase nižší by byť nemal, vlastne ani príliš vysoký, takže podobnej výšky ako ja....teda, takých je málo.....trošku vyšší vlasy dlhé aspoň pod plecia, tvárový porast,, brúš aspoň dáke, a celkovo nevyšportovaná postava - ale to už zachádzam do povahy vlastne, pretože nechcem nikoho, kto trávi veľa času zdokonaľovaním svojej postavy, takí ľudia potom o ničom inom nehovoria a venujú tomu príliš veľa pozornosti.
vysoký 180 a viac... štíhly až trošku atletický.. čo najmenej chlpov ... ani na ksichte moc nemusím strhnisko lebo to pichá pri bozkoch, v poslednej dobe si všímam aj zuby, to dosť pokazí celý dojem.. mam radšej dlhšie vlasy ale proste stačí aj upravený učeš ktorý je slušivý, vlasy skor tmavé ako blondave ale blondák ma čaro ak nie čisto ten albínsky tip ale skor snedý.. oči? nezaleži na farbe lebo ide o pohľad, väčšinou sa mi páčia take drzé zvodné oči...celkovo musí, no a všímam si aj štýl ak sa chytá na modu tak to oceňujem lebo takých je málo, ..... a kedže povahu neriešime. tak asi tak.
Vyšší ako ja (min. 175 cm), pekný nos (áno, je to sakramentsky dôležité!!!), rovné zuby, nemusí byť prehnane vyšportovaný, tak akurát... a nepáči sa mi, ak má chlap priveľké oči... hnedé, alebo blond vlasy (ak ich má hnedé a kučeravé... mmmm)...
Asi tak
Ja viem, môžem snívať ďalej Ale povaha fakt zaváži, takže by na výzore až tak nemalo záležať, no
vyšší, modrooký, čiernovlasý jemne vyšportovaný chlap, samozrejme nie moc! Veľa si na mužoch všímam ruky, nemyslím len dlane, ale všeobecne..páčia sa mi žili na rukách a taktiež v podbrušku uff Určite by nemal by chlpatý fúze sa mi tak isto nepáčia..ale ked má chlap malililinko fúze a píchá to pri bozkavaní to je mega super D....
co tak troska neskor ako ostatný, ale mám potrebu sa ozvať :3 takze vyssi nez ja, ale nemusi to byt ziaden obor, staci aj o par centakov tak ze takych 175-190 je fajna vyska, dalej ziadamelonova brigada, ale nie pupok zasa. taky bud prirodzene stihli alebo trocha vysportovaný, tmavé vlasy skor ako bledé, modré, zelene, sive oci sa mi oaca viac ako hnde a ked hnede tak ako cokolada polodlhe vlasy tak po bradu? strnisko ako na kom hrud ochlpena moc ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Vysoký, rääääääääädny chlap deväťdesiat kilový aspoň, strnisko, tmavé oči.
Povahu si tu mohol spomenúť ale.
A nie, ozvy sa o pár rokov.
*ozvi! ha
ale dnes som vyhral vstup do sunday storm na ps, freeroll za 5 FFP
Prepáč, ale to si si asi zmýlil svoje pohlavie.
Mne je to jedno, záleží na tom, aký je, a aby nebol úplne na najhoršom.
a mne sa páčia tučnučký a vyššíi...lebo rada hajinkám na ich brušku
Pekná, milá tvár, vlasy tmavé polodlhé sú fajn, ale neprekážajú mi ani iné (okrem kučeravých a ryšavých).
Čo ďalej? ochlpenie? no, čím menej tým lepšie, ale určite nech si kvôli tomu neholí aj ruky a nohy :ble:, na tvári max. jemné strnisko.
Asi tak
Ja viem, môžem snívať ďalej Ale povaha fakt zaváži, takže by na výzore až tak nemalo záležať, no