Nič nie je pre mňa také nevkusné a neprirodzené ako umelé prsia. áno, umelé, pretože navždy vyzerajú umelo, majú umelý tvar. Je to proste plastická plastika. Na kúpalisku to rozpoznám na 100 metrov a v tom okamihu sa mi nielenže nepáčia tie prsia, ale aj ich držiteľka.
@Majusinka Je to tu troska chaoticke s tym hlasovanim,lebo je tu vlastne dva krat,ze anoi. Prva a posledna moznost su prakticky rovnake,mohlo sa to dat do jedneho podla mna,lebo ked to niekomu vadi a isla by do toho iste by sa porozpravala o tom s partnerom a potom ten co mu to vadi by sa co snazil?No odhovorit ju od toho, cize to ciste ano by som nedaval ale uz som tak zahlasoval, co uz. Moj nazor je taky, ze ked uz mam priatelku alebo partnerku s ktorou chodim, tak s nou chodim aj preto,lebo sa mi paci. Paci taka ako je!!!Inak by som s nou nebol, cize ak by mala polky a paci sa mi,lubim ju tak neni co riesit. Som striktne proti nejakym prijebanym plastikam a picovinam okolo toho. Uznavam krasu od prirody a ziadne umeliny a tak podobne si dopomahat. Jedina vynimka, ak by boli prsia skutocne nejak velmi skarede, ale velkost nie je kriterium si myslim.
Mimochodom, drzali ste umele kozy a normalne? Tak si porovnajte, ja si viem tiez nafukat balon a hladkat ho, ale nie u zeny, to proste je uplne neprirodzene, nebezpecne pre zenu a neskor ma s tym len problemy potom a je tam vzdy nejake riziko to zdravotne. Navyse to stoji dost penazi, navyse to dost boli potom a mnoho dovodov preco nie...
@Stage suhlasim.. Celkovo sa mi nepacia umele baby a je jedno ci maju umele prsia, alebo 400 kil mejkapu na xichte. A co ma najviac vytaca, ked povedia ze chcu byt krasne koli nam. To je taky neskutocny bullshit, ze vacsi bullshit uz je len ficova vlada
Mam rád prirodzenosť na ženách a prsia niesu výnimka inak ja mám rád aj tak skôr menšie prsia také dvojočky. Tak určite by som nesúhlasil s plastikov je to pre mňa hnus umelé je umelé. Súhlasím s @Stage a @Tommyhot
Milujem hociake historicke dokumenty a potom este aj dokumenty o vesmire, UFO atd.. Naopak neznasam vseliake propagandy typu Zeitgeist, Ulupene Kosovo atd..
A ja som sa zaradoval, že to sem patrí a že takýmto spôsobom chceš ilustrovať svoj indiferentný názor.
Ak by som sa mal vyjadriť k téme, tak asi toľko - myslím, že som to včera niekde dával - , že syntetické prsnatky so syntetickým blond hlavovým porastom sú podobné klišé ako namakanci namakaní.
@Sexisasa@15 My, muži sa ženám do toho nestaráme, bože chráň, ale môžme mať na to svoj názor a ten potom zohľadniť pri nárokoch na svoju partnerku, či nie?
mne sa viac páčia menšie prsia, teda keby ich mala fakt že malé (napr. tie polky) tak nech to spraví, ale tak také jednotky dvojky sú akurát podľa mňa, keby si také chcela zväčšiť tak by som jej to skusil vykecať, teda v dobrom, veď zas tie nie je len tak,
ja mam väcsie kozi ako moja holka a vobec mi to nevadi mne sa praveze lubia male vobec sa mi nelubi ked holka ma velke prsia ... a este jedna vec plastika ked mas 16 prosim ta to este narastie ! nerob unahlene rozhodnutia. sebavedomie je dolezite to je pravda ale plastika je drasticka volba
@Sudruzka ak sa rada bozkavas moc si botox nedavaj zneciltivie ti pery ... a ci to vlastne potrebujes ci nie neviem .. musel by som ta vidiet ... ale popravde make upom sa da opticky zvacsit pery podla mna je to zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
---
» zena.atlas.sk/na-vlastne-oci-...
» www.diva.sk/zakazane-ovocie...
dokonca by som jej to asi aj zaplatil
To je najsamkul. A aj chirurgia nosu ja skvelá. Aj uší. Aj nôh. O liposukcií nevraviac.
Zachvíľku tu budú samé šablóny.
A ja som sa zaradoval, že to sem patrí a že takýmto spôsobom chceš ilustrovať svoj indiferentný názor.
Ak by som sa mal vyjadriť k téme, tak asi toľko - myslím, že som to včera niekde dával - , že syntetické prsnatky so syntetickým blond hlavovým porastom sú podobné klišé ako namakanci namakaní.