no bolesti mám fakt strašné, až som párkrát odpadla a pozvracala sa z toho, ale takú tabletku by som si aj tak nezobrala... podporujem prírodu a to, čo nám raz dala, by sme si nasilu brať nemali
ak by som potom v budúcnosti mohla otehotnieť...aj bez tých krámov.....tak by som s radosťou tú hnusne slizkú červenú tektutinu vymazala zo svojho života
no v reale nie, lebo by to urcite bolo nejake strasne svinstvo ktore by ma priotravilo. ale keby to bola magicka pilulka bez vedlajsich ucinkov tak bez problemov
@Sisska , mozes mi verit, ze niektore bolesti sa nedaju eliminovat, a dost uz vobec nie. Dokonca ani po dvojitych davkach Tralgitu a podobnych analgetik. Najhorsie je, ze je to cim dalej, tym horsie.
Takze vidim dovod preco ist proti sebe (v cisto teoretickej rovine, of course)
hm, neviem... keby som zena asi by som dal nie ale nejdem hlasovat, pride mi to neprirodzene, ako keby som mal mat tlacitko na erekciu take proste odveci
Nezvykla som si doteraz a nezvyknem si asi nikdy. Tobôž nie, keď sa niekedy pomaly nedokážem pre bolesti ani postaviť z postele, takže by som neváhala ani minútu
@Lojla pretože ísť proti sebe- ísť proti človeku- ísť proti prírode a príroda je pre mňa svatá vec koniec- koncov, len vďaka nej žijeme druhým ľuďom (ak nám zachránia život) vďační byť vieme, donekonečna... ale prírode- ktorá nám ten život dala a dáva nám ho každú sekundu, vďační byť nevieme... keď jej už nevieme byť vďační, mali by sme jej aspoň prejaviť úctu a nevzpierať sa
Ja neberiem tabletky fakt skoro nikdy. A to myslim vazne. Maximalne magnezium na krce v nohach alebo betakaroten na oci a kozu. Ale neviem, ci si vies predstavit, ake mam bolesti, ked mi nezaberie teraz uz ani dvojita davka (kedze by som mala brat len polovicnu, je to vlastne stvorita davka) takych analgetik ako je Tralgit. Pre to by som s radostou cosi taketo prijala, samozrejme, keby mi to malo zasrat celu maternicu sajrajtom, tak nie. Alebo by ma to malo inak ohrozit. Alebo moje pripadne deti.
V momente, samozrejme, ak by to nemalo účinok na to, či budem schopná otehotnieť v budúcnosti, čo je nemožné. Pretože nevidím dôvod, prečo sa nezbaviť troch dní každý mesiac, pri ktorých som nonstop nadopovaná tabletkami len preto, aby som mohla aspoň trochu normálne fungovať.
eeh v amerike je nejaky chlapik, co raz prezentoval v telke take tabletky jedna zenska tam hovorila, ze uz 9 rokov nemala kramy a citi sa uplne normalne. ale niekomu by to asi narobilo hormonalne problemy...
sak si dajte zamrazit par vajicok, vyberte vajecniky a je po probleme, nemusite sa ani bat ze budete necakane tehotne, potom sa to jednoducho oplodni a basta
@Lojla sú dve rozdielne veci - vzpierať sa a niečo tlmiť + ak si niečo sposobíš svojou hlúposťou a nezodpovednosťou (na vine príroda nie je ak si zlomíš napr. ruku ) ....
Je to sice uplne nemozne, ale urcite by som to spravila... neznasam kramy a s tym spojene vykyvy nalad, pocit staleho hladu, hrozne bolesti brucha, vyrazky, mastne vlasy a to ze sa za vsetko s kazdym hadam
ved jedine ked mam menstruaciu tak mozem kazdemu naokolo vynadat, jest jedno cez druhe a spravat sa divne..lebo vtedy mam kurva popletene hormony a tie za všekto mozu
nikdy by som sa toho nevzdala.. nijak ma to neobmedzuje, ziadne bolesti nemam...a naviac, vaj je dokazane, ze ked ma zena menstruaciu, tak sa trosku v tvari akoby zmeni (nerataju sa jebaky) a to vraj podvedome pritahuje muzov
najviac na svete mi aj tak záleží na MNE, nie na prírode..a keďže mne by mi fakt pomohlo, keby som sa mesačne nezmietala v kŕčoch a nemalo by to vplyv na budúce tehotenstvo vzala by som si ju vez váhania
@Klaudiqaaa ten druhy clanok je "vraj" tj. este to neskusali a ten prvy je to len nieco ako cierna diera ale nie cierna diera pohlcuje to svetlo tod vse...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
172 komentov
Ale čisto teoreticky, ak by to naozaj nemalo vplyv (negatívny) na NIČ... Asi aj hej...
sice o sto rokov tu mozno i taka moznost bude
ved ked sa ich tak vsetci "chrania" vo velkom, tak je to asi nieco .. hm.. (myslim deti)
lebo ked to nema ziadne negativa, tak si myslim, ze odpoved je jasna..
menštruácia je prirodzená vec prečo by som mala ísť teda proti sebe?
bolesti sa dajú eliminovať. dosť.
Takze vidim dovod preco ist proti sebe (v cisto teoretickej rovine, of course)
no a ak by bolo podla @Johnysheek - čiže by som sa musela vzdat moznosti mat potomka, tak urcite nie, nikdy..
Ja neberiem tabletky fakt skoro nikdy. A to myslim vazne. Maximalne magnezium na krce v nohach alebo betakaroten na oci a kozu. Ale neviem, ci si vies predstavit, ake mam bolesti, ked mi nezaberie teraz uz ani dvojita davka (kedze by som mala brat len polovicnu, je to vlastne stvorita davka) takych analgetik ako je Tralgit. Pre to by som s radostou cosi taketo prijala, samozrejme, keby mi to malo zasrat celu maternicu sajrajtom, tak nie. Alebo by ma to malo inak ohrozit. Alebo moje pripadne deti.
lebo tato otazka.. ako ked to nema ziadne side-effects, tak byt chalanom, tak to svojej babe snad i nanutim, nech "zbytocne" netrpi..
2.: Keď si dáš predpísať antikoncepciu, má to vlastne taký istý vplyv na menštruáciu (čiže nekrvácaš), plus nemala by si ani otehotnieť...
ved jedine ked mam menstruaciu tak mozem kazdemu naokolo vynadat, jest jedno cez druhe a spravat sa divne..lebo vtedy mam kurva popletene hormony a tie za všekto mozu
nikdy by som sa toho nevzdala.. nijak ma to neobmedzuje, ziadne bolesti nemam...a naviac, vaj je dokazane, ze ked ma zena menstruaciu, tak sa trosku v tvari akoby zmeni (nerataju sa jebaky) a to vraj podvedome pritahuje muzov
koniec-koncov, ty si iba chlap, nemas sancu vedie|ť aké to je alebo aké to nieje
» veda.sme.sk/c/5065435/vedco...
» korzar.sme.sk/c/4687383/klono...
Tak kde je tá tabletka?
najviac na svete mi aj tak záleží na MNE, nie na prírode..a keďže mne by mi fakt pomohlo, keby som sa mesačne nezmietala v kŕčoch a nemalo by to vplyv na budúce tehotenstvo vzala by som si ju vez váhania