ale ak si mám vybrať podľa toho, čo som mala doteraz možnosť vidieť, tak asi hokejisti (a aj tak to nemám možnosť objektívne posúdiť keďže vodné pólo, box a bojové umenia takmer nepozerám a vlastne ani mužský basketbal)
@alpynus poker nie je oficialne uznany za sport, je to hazardna hra pri ktorej ale hra velku rolu aj skill ale aj stastie, ale od sportu to ma rozhodne daleko sachisti no neviem co na to povedat.. len to ze si vtipalek
mne sa zda, ze futbalisti maju najlepsie vyrysovane postavy (nie su taki 90 [ci viac?] kilovi obri ako hokejisti) a snowboardisti su fajn, co sa tyka povahy
a inac, na zaklade mojho skromneho vyskumu mam istu hypotezu, podla ktorej sachisti (ak nevyzeraju ako glum), maju najvacsiu sancu dostat sa do priazne dievcat
zatial, ktorejkolvek zene som povedal, ze hram sach, bud bola reakcia:
1. oo, aj ja hravam sach, musime sa niekedy stretnut a dat si particku
2.vazne? ja som to vzdy chcela vediet hrat, ale nikto z okolia to nevie. musis ma to potom naucit
3. tu by asi bola reakcia seriem ti na sach ale s takou som sa este nestretol
@mrxxx ježkovy voči! poker nie je hazardná hra hazardná hra je taká hra, ktorej výsledok hráč nemôže ovplyvniť. lepšie povedané, je to hra, v ktorej hráč teoreticky nemôže zámerne prehrať. poker preto nie je hazardná hra a mimo iného, dá sa hrať aj o lekórky alebo fazulky. a šťastie hrá v pokri rolu jedine v krátkodobom horizonte. ak si myslíš opak, rád si s tebou zahrám no a šach je šport bez akejkoľvek ďalšej debaty. to, že sa človek pri tom neupotí jak drevorubač, ešte neznamená, že nešportuje.
@lenkaska1 by si neverila ako ti sedenie na stoličke spevní prdel! a drevené figúrky sú fakt dosť ťažké, priemerná partia má 40 ťahov. je to záťaž na ruky jak hrom.
@som123 hej hej je to zaujímavé sledovanie. ináč, som si najprv myslel, že v tom športe ide o to, že kto koho viac umláti a že cez prestávky si len tak zahrajú šach, aby vyzerali trošku intelektuálnejšie; no pred dvomi-trokmi rokmi som si zahral s majstrom európy alebo sveta alebo takého niečoho a normálne ma porazil 3-1, beťár jeden : |
@hoperpohroma nj, to je tiez pravda..ja som tej mojej este ani nepovedal, ze sa mi paci a uz som mal v hlave asi 20 roznych krokov premyslenych aj s ich 5 rieseniami, ak by nevysli
@som123 si teraz sklamana, ez mas iba vodnopolistu?
ale nie, mno pri golfe je velka pravdepodobnost, ze pan je prachaty, vacsia ako nejaky basketbalovy extraligista, ver tomu (poznam extraligovych volejbalistov a neuzivia sa), hokej detto - platy bieda ... ale cekovo to aplikujem na slovensku scenu, v zahranici by to samozrejme bolo ine viac
@matwejo ja viem, ze sa vravi, ze golf je sportom prachatych, lebo to nie je az take namahave pre ich skysnute rite, ale taki sa tomu nevenuju profesionalne, len oddychovo, imidzovo
ale profesionalni golfisti su bohatsi hlavne ti na vrchole, tak ako aj v inych sportoch
@alpynus pri uplne neznamych som to este neskusal, len tie ktore som uz ako tak poznal, ale ty si hraval v lige, takze si predurceny na uspech aj v tomto pripade
musim intervenovat za volejbalistov, lebo podla mna vrcholovi maju perfektne postavy, kedze pri tom sporte sa vyuzivaju pomerne rovnomerne vsetky koncatiny a vsetky svaly
samozrejme oni to maju primarne z posilky, kedze volejbalom samotnym sa svalova hmota neda nabrat ale maju to prisposobene samozrejme sportu ten treningovy proces
snowboardisti a bojové umenia.. čo sa týka futbalových bábik aspoň v tomto meste mám 99% záruku- čo futbalista to kokot, hokejisti tiež nemajú v hlave všetko pokope ...... proste väčšina športovcov sa mi hnusí lebo si všetci myslia že z nich budú hviezdy, podľa toho sa aj chovajú, je to smiešne...
inak to je jebnuty nazor ked niekto napise ze neznasa sportovcov ... aspon nieco uzitocne co ich naplna a bavi ludi (divakov) robia a ludia co sedia pri PC cele dni napisu ze ich neznasaju ... trosku blbe podla mna
jasné, že plavci. top postava for me. a btw mám a priori predsudky voči všetkým futbalistom, čo hrávajú šport profesionálne a zatiaľ mi ich málokto naživo empiricky vyvrátil
v realite mi je to úplne jedno, ale futbalistov a hokejistov nemusím. a keď už sa pozerať na nejakého pekného chlapa, tak v spojení so snowboardom, skejtom, bmx alebo downhill atď...
takže filip polc, harry main, kevin kiraly, mark webb (ktorý sa mi nepáči ale dobre jazdí )
hokejisti a asi to bude tým, že hokej milujem takže som si automaticky začala všímať aj hokejistov (kvôli tomu ako vyzerajú na hokej určite nechodím),ale keďže pár poznám a viem ako sa správajú tak to ostane len o fyzickej príťažlivosti- možno ich hádžem do jedného vreca, ale zatiaľ ma žiaden nepresvedčil o opaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
mne sa lubia hokejistky, volejbalistky a halvne basketbalistky
a inak je mi to uplne 1000
pretože to by som mohla hrať s nimi. v podstate aj tí, čo hrajú pool, ale v tom nie som tak dobrá, tak by som sa hanbila.
ale ked som mala asi 14 strasne sa mi pacili skateboardisti uz som z toho vyrastla
zatial, ktorejkolvek zene som povedal, ze hram sach, bud bola reakcia:
1. oo, aj ja hravam sach, musime sa niekedy stretnut a dat si particku
2.vazne? ja som to vzdy chcela vediet hrat, ale nikto z okolia to nevie. musis ma to potom naucit
3. tu by asi bola reakcia seriem ti na sach ale s takou som sa este nestretol
» 2.bp.blogspot.com/-xpAk9mA_Rbs/T1...
ale taki volejbalisti vobec nie su zli
ale všimla som si že plavci maju poväčšinou uplne parádne plecia!
Ale v poslednom čase zisťujem, že ma strašne fascinuje, ked hokejisti jebnú o mantinel alebo o hocičo iné a iba tak si odkorčuľujú
sutazne nie, iba nejake turnaje na zakladnej/strednej
inac hram vsetko (a mozno to bude zniet blbo) iba s dedom viem, ze akurat on povyhraval nejake trofeje
a golf napriklad (tam nemusi ist o vypracovane tela, ale zlatokopky si tam pridu na svoje, )
ale nie, mno pri golfe je velka pravdepodobnost, ze pan je prachaty, vacsia ako nejaky basketbalovy extraligista, ver tomu (poznam extraligovych volejbalistov a neuzivia sa), hokej detto - platy bieda ... ale cekovo to aplikujem na slovensku scenu, v zahranici by to samozrejme bolo ine viac
ale profesionalni golfisti su bohatsi hlavne ti na vrchole, tak ako aj v inych sportoch
a je to sranda sledovat ako rozklepany a spoteny boxer sadne za sachovnicu a ma sa sustredit
(@trdelniiiq okej poďme skúmať tvoju hypotézu )
Ale zas jeden fakt že fakt že fakt moc sympaťák sa venuje adrenalínovým športom a aj to by bolo super, mala by som kopec možností.
Inak mám rada aj nič nerobiacich, veď ja ich dokopem k tomu!
na rozdiel od športovcov o ktorých mám taký menší predsudok že sú to vypatlanci aj keď to nemusí byť pravda
stále si nezodpovedala ale celé otázky
samozrejme oni to maju primarne z posilky, kedze volejbalom samotnym sa svalova hmota neda nabrat ale maju to prisposobene samozrejme sportu ten treningovy proces
Hádaj, čo je na wiki stránke "hazardná hra" spomenuté ako prvé
a to preto ze hokejisti vyzeraju v tej vystroji akoze muzne vzrusuju zeny ci preco ? nechapem to
(a naučííš ma to ? )
(@trdelniiiq kámo ono to naozaj funguje! )
ale inak cowboyi dovod jednoduchy - rovnaka choroba
takže filip polc, harry main, kevin kiraly, mark webb (ktorý sa mi nepáči ale dobre jazdí )