¨Nelka,poradim ti,nezakladaj uz taketo temy... na takého chalana co je zadany treba zabudnut...to vedia vsetky rozumne dievcata,takze vela bab ti sem o tom nenapise... tym cim zaujala holka chalana je vcelku sukromna vec,takze ti to tu vela chalanov asi rozoberat nebude...je to aj zbytocnost...a s tym melirom,mozes sa spytat u kadernicky,abo najdi na nete.... takze podobne diskusie tu vela ludi rado nema.
Nikdy by som o ziadnom chalanovi nepovedala, ze ho ziskam za kazdu cenu!! A uz vobec nie o zadanom. Citila by som sa strasne, ze som znicila nieci vztah.
A aj tak...to "ziskat za kazdu cenu" ktore niektore dievcata praktizuju mi pride strasne pokrytecke a ponizujuce. Akoby to bola len nejaka hra....
OMG ďalšia taká piča.Keď už si sem doliezla a pýtaš sa na totáone pičoviny na tak sa aspoň uráč prečítať si staršie diskusie.Taká istá tu bola včera bože moj načo sem vobec lezete?
nic ...nerobila by som nic,Pretoze ked je s tou holkou dlho tak sa asi maju radi a klape im to.Nikdy by som nebola taka mrcha aby som niekomu kazila vztah a ukradla chalana pretoze keby sa to stalo naopak mne asi by som nebola stokrat nadsena ... TIE KTORE NICIA VZTAHY A PREBERAJU CHALANOV SU LACNE SLAPKY proste MRCHY
Ak sú spolu dlho niečo k nej cíti a ak jej ho preberem ja potom sa zas nájde niekto kto spraví to isté mne a o to nestojím. A ak by som bola do neho zamilovaná tak som rada snáď, že je šťastný...
no ja som mala raz chalana s ktorym sme boli dobry kamosi no ale dlho sme uz o sebe nepoculi no potom sme spolu boli v kontakte kde tu sme sa stretli a ray sme spolu volali a on mi povedal ze ma dievca, no neviem ale dako som tomu neverila hhh ... a pokracovalo to dalej a o par dni sa to ale skoncilo a a doteraz netusim ci mala alebo ee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A aj tak...to "ziskat za kazdu cenu" ktore niektore dievcata praktizuju mi pride strasne pokrytecke a ponizujuce. Akoby to bola len nejaka hra....
Ak sú spolu dlho niečo k nej cíti a ak jej ho preberem ja potom sa zas nájde niekto kto spraví to isté mne a o to nestojím. A ak by som bola do neho zamilovaná tak som rada snáď, že je šťastný...
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q