Ok, tak toto zakladám aj tak trochu kvôli sebe, aby som mal pokoj na duši , teda nie že by som teraz nemal ale mám potrebu to napísať. Pár krát s kamarátmi alebo známymi som sa stretol s tým ako boli niektoré ženy ktoré mali a pravdepodobne mali viac s
vybil sa mi mobil akurat ked som dopisal , hroza. .... cize cele zase odznova a uz mi to aj vyfucalo z hlavy , pokracujem: exualnych partnerov nazvane kurvami (mozno niektori z tych muzov to nemysleli v nejak vyrazne v negativnom ponati) , nepacilo sa mi to, ale nic som nepovedal, neviem, proste rec isla hned dalej. Slovo kurva ma hanlivy a negativny charakter. Nie vsetky zeny to zoberu rovnako lahkovazne ako to povedali ti muzi. Viem ze niektorym zenam take nieco moze ublizit ( to by bolo nadlho ako, ale verte mi, moze). Myslim ze je uplne jasne ze NIKTO nema pravo sudit cloveka za to na co ma chut (ci uz su to hranolky, vagina, alebo penis) a co citi a ku komu, cize zeny ktore maju casto chut na sex a casto striedaju partnerov niesu kurvy, hodnota tychto zien je rovnaka ako hodnota ich ''kolegyn'' ktore cakaju 5 rokov na toho praveho a cely zivot az do smrti su iba s jednym. Cize z toho nam vyplyva ze su iba zeny a zeny - sexualne pracovnicky ktorych hodnota je samozrejme rovnaka. Ziadne zeny niesu kurvy bez ohladu na to ci su tak nazvane. Nepiste mi ze ste to vedeli, pisal som to pre tych ktory nie.
No neviem či si chcel len vyjadriť svoj názor, lebo otázka nebola položená. Ja osobne si myslím, že si každý môže mať koľko sexu chce v prípade že prehnaná sexualita nevychádza z nejakej psychickej choroby, nejde "pod svoju úroveň", dáva si pozor aby neotehotnela (resp. v prípade mužov aby partnerka neotehotnela), nedostal pohlavnú chorobu, nepodvádza a nezahráva sa s citmi. Ak to tá žena, alebo muž dodržuje tak by jej malo byť v podstate jedno čo si o nej ľudia myslia. Takže tak.
Taký termín na sexuálne aktívne baby používajú len 3 typy ľudí: 1) panici, ktorým dotyčná nechce dať, 2) pokrytci, čo práve také vyhľadávajú a potom sa nimi chvália všade navôkol 3) baby, čo žiarlia, že ich nik nechce
Ale tak medzi chlapmi všeobecne platí, že radšej roznožku než pannu
ja si ako kurvu predstavujem proste zensku co ma oficialneho partnera s ktorym chodi a proste si vyjde na rande s inym a normalne ma milenca a tak. to je proste moralka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
?????
Ale tak medzi chlapmi všeobecne platí, že radšej roznožku než pannu
@14 super že si pochopil, podľa komentov tuším jediný. Je to taká moja ‘filozofia’... Inak môže to tak byt, ako si napísal.