@narazuvzdornaa ako fakt, normalne zahlasuj, kolkokat sa spravis z desiatich sexov. Proste, mne to doteraz vychadza zrovna na polovinu u zien, u muzov je to 10 proste.
@rosie14 jasne, ze zavisi ale spriemerovat mozes. U chlapa je to jasne, bud sa spravi alebo nespravi a klamat velmi nemoze, ale u zien je to ine, proste ne vzdy je to o orgazme. Tak som zvedavy, kolkokrat cca sa spravi zena v priemere z 10 sexov.
@sabnacke jj, je to hnus ale co ti poviem : » www.cudzieslova.sk/viac/sklonovani... Slovenčina vie byť pekne hnusná. Proste si to prelož ako šukačka, jebačka, prcačka, trtkačka, vrážačka, to je presne jedno.
@xy12345 co je na tom blbe? Šukal si už nekedy? Ked si sukal, tak asi vies, ze z 10 sexov si sa spravil cca 10 x, ovsem ked si nebol opity alebo inac mimo, ale u zien je to inak. Urcite sa nespravili inak, ani svojej never lebo ti urcite klame
a inak k téme, podľa mňa strašne záleží na partnerovi, lebo môže mať ženská chlapa s ktorým to proste dáko nejde nech sa hocijak snaží, a môže mať chlapa s ktorým to vyjde aj 5x za jednu ,,akciu" (ok bez smiechu..) aspoň ja si tak myslím. keby si odpoviem tak pred dvomi rokmi tak mi vyjde dosť smutná štatistika oproti dnešku.
@sabnacke jasne, zalezi od chlapa ale aj od tej zeny, kedze vela zalezi od okolnosti a nalady zeny, v jakom obdobi je atd.. U chlapa je to jasne, ten sa spravi skoro stale, ale u zeny je to komplikovanejsie Ked som sa pytal okolo, tak vychadza to cca na 5x z 10 sulozi.
Podla tvojej fotky by teba nespravit bola velka skoda , ber ako kompliment
@sabnacke presne tak, mozes byt rada, ved sama pises, ze dva roky dozadu to bolo podpriemer , takze vidis ake to je zapeklite. Podla toho, co mi spominali kamosky, samozrejme aj partnerky, i ked tie mozu zaklamat , tak to stale vychadza na cca 5.
@rhcp ale existuje...sprav nejakej a spoznas to. Otazka je vseobecne o orgazme, to je jedno aky dosiahne, ci vag. alebo klit...., proste uplny sex s orgazmom alebo sex bez orgazmu.
@budefun ja som baba. ale tak je ine ak zena ma vaginalny, klitorialny od chlapa alebo ked sa dokonci sama masturbaciou. ale tak vaginalny som nemala, preto som na tom, ze to proste neexistuje
@rhcp presne tak, ze je tam rozdiel. Otazka je skor o sexe samotnom , nie o masturbacii...proste 10x suloz a kolko krat sa zena spravi ked spriemeruje pocet. U muza je to jasne ako facka, u zien je to zaujimavejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kazdopadne si moje oci toto nezasluzili citat
Podla tvojej fotky by teba nespravit bola velka skoda , ber ako kompliment
ďakujem teda pobavil si ma