@sypomka no ved prave, ze asi nikto tu nenapise normal odpoved. No proste jedna vec su kecy chlapov, kolko raz sa spravi pri nich ich priatelka a pak vypovede zien, ktore o tych istych chlapoch hovoria , ze stoja za prd v posteli. Normalna otazka, 10 sexov, kolko krat sa cca spravi zena ked to spriemeruje. Snad kazdy vie co je to priemer, takze ok...plus je to zaujimave, kedze zeny to maju proste inak...pocitovost atd....atd...
@morningcoffe cize s dobrym milencom podla tvojich predstav 10x a viac a so zlym mozno ani raz? ako, viem, ze sa tu nikto nebude priznavat, ze napr. so sucasnym to stoji za prd...preto sa to snazim nejak zovseobecnit. ..snad som vysvetlil
@myschka fuhha, zaujimava otazka, ale klludne 10 x za sebou s tym istym, tak cca kolko? / o to mi skor islo v tejto otazke/. Vies , taky priemer v partnerskom vztahu.
Kolko z 10 sexov stale s nekym inym?
Chapes , ide o "prieskum", zeny to proste maju inak.
Máš desať sexov (veta ako z Bravo girl), z koľkých z nich sa spravíš? To z tej predstavy, či spomienky na tých desať sexov? Ako netvrdím, že sa na spomienke , predstave, túžbe, vzrušení, očakávaní, skutku, fakte nedá spraviť, ale ... dobrú noc a skús sa na tom nespraviť...
@dumbledore pochopil si ankete ci ne? Šukal si uz v zivote? Ked si sukal, tak vies, ze ked 10 x sukas, tak sa priblizne 10 x spravis, ovsem ked ne si opity alebo inac mimo, ze? U zien je to proste inak, myslis, ze ked 10x sukaju, tak sa cca 10 x spravia? To si na velkom omyle..... Coraz vacsi a hlupejsi ludia tu pisu....
@budefun ale aj chlapi sa vedia spraviť viac a menej niekedy sa spravíš tak že máš úplný fajnový urgazmus a niekedy je to len taký polovičný oragazmus proste len výstrek a nič viac.
@xxar3s presne tak, aj muz sa dokaze spravit viac, tak asi preco som tam hodil graf s viacerymi moznostami? ASi preto, ze chcem vediet zhruba priemer, snad tu chodia ludia co vedia co je priemer a co ide, ked robis "prieskum". Proste u chlapaj je jasne, ze sa asi spravi 10 x - 10 šukačiek, 10 vystrekov - mozno slabsi, nic moc jebacka ale predsa....nejde mi o kvalitu ale o kvantitu. To kebyze chcem robit vyskum, kolko a aako kvalitne sa zeny spravia z 10 šukačiek, tak to by som asi fakt nedočkal ani jednej odpovede. Tu urcite...
@staphylococcus neviem, ci si nerozumela otazke, ale tema sa tykala uplne necoho ineho. Apropo, v mojej odpovedi bol tiez orgazmus. Cize beriem, ze si sa este nespravila..alebo mas fádny život, ok.
@staphylococcus uppps, beriem spat, ty si fakt nerozumela otazke. Namiesto odpovede nejake frigidne kecy ... , jedine som si vsimol, ze som spravil chybu : " odpovedi bol tiez orgazmus" - -hahah - malo to byt "sarkazmus".
@staphylococcus vazne? to by ma ani nenapadlo. A napadlo teba, ze si z teba robim prdel ja tiez?...takže baby, spočítaj si na jednej ruke uspechy a zahlasuj v grafe. dik
Ja som pochopila ze to bolo "bejby". Opakujem, aby pochopili aj jednoduchsi: Joj zlatinko, ty si asi este "uspech" nemal, ked oslovujes zeny "bejby".
Dik.
waaau, ahaha, ked oslovim zenu , ktora je sprosta, ze je bejby, tak som uspech nemal? hahahhaha, to je logika. Prid ma radsej vyfajcit, spravis lepsie aj sa dačo naucis. Come on..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
odpadávam
@Relieforsaddist no myslim že on z toho moc nemá takže lepšie je ais jej
Keď dobre rátam vychádza mi že stokrat
Kolko z 10 sexov stale s nekym inym?
Chapes , ide o "prieskum", zeny to proste maju inak.
Dik.
Dik.