Takze..v 99% pripadov je chlap ten ktory znasilni...a teraz sa pytam
v akom psychickom rozpolozeni musi byt clovek ktory znasilni zenu? ide mi hlavne o to ci clovek premysla dopredu na mozne rizika (ak ho chytia zavru ho, pojde do basy (pravdepodobne), po
No mne sa už bohužiaľ salo že ma žena znásilnila bohužiaľ som k môjmu zhrozeniu zistil že na Slovensku žena nemôže muža znásilniť. Jednoducho znásilniť na slovensku môže len a len muž. A to je aj odpoveďou na tvoju otázku. Ak by to bolo inak, určite by sa ozvali aj iní muži, nie je možné aby som bol sám.
A čo sa týka mužov čo znásilňujú, tak to sú trosky čo si nevedia nájsť babu, páč všetky kočky chcú mňa a ja ich o tie holky oberám
ja som pred pár hodinami čítala na FB článok o tom, ako jeden 13 ročný chalan znásilňoval 8 ročné dievča.... písalo sa tam o tom, že ten chalan bol závislý na erotických videách a potom to praktizoval na tom chudák dievčatku... na záver článku napísali, že zistili, že chalan ani tak veľmi nemal túžbu v sexuálnom živote, ale mal "pocuchané" city... ja si myslím, že chlapi, ktorí znásilňujú ženy to robia preto, lebo v minulosti im neboli opätované city, nemajú empatiu (čítala som to v jednej psychologickej knižke) a taktiež to robia preto, lebo oni si sami huckajú do hlavy, že keď sa žena bráni, tak to len preto, lebo že to vážne chce... no comment k tomu no
@kajooooooooooooooooooooooooooo mňa ty nazývaš "kokotom" (neboj, viem že je to závisť) a pritom sám ani nevieš o tom že na Slovensku nemôže žena znásilniť muža kvôli našim zákonom.
Situáciu čo som hore popísal sa mi totiž skutočne stala
1 sexuálna frustrácia
2.záľuba v násilí
3. často krát zlá skúsenosť z láskou (podľa toho čo som čítala)
4. často krát taktiež veľká nespokojnosť so sebou samým
5. tieto činy často bývajú aj premyslené/cielené
@kto Znásilniť síce nemôže, ale nekonsenzuálny pohlavný styk muža a ženy vynútený ženou sa môže podradiť pod sexuálne násilie, konkrétne pod iné sexuálne praktiky a ak by to súd nepripustil, tak stále možno použiť ustanovenia o vydieraní
@kajooooooooooooooooooooooooooo pozri sa ako sa vyjadruješ ty a ako sa vyjadrujem ja. Nakoľko u mňa je zrejmé že sa vyjadrujem s veľkou dávkou noblesy a neskutočne distingvovane, je zrejmé,, že v hlave nasraté mať nebudem
@tomas71 a za sex. násilie je nižšia trestná sadzba čiže kde to sme. Mimo to, pochybujem že by to tam spadalo, nakoľko pohlavný styk je v zákone definovaný (splynutie mužského a ženského pohlavnéo údu) a taktiež je definované sexuálne násilie. Jediné čo by z tohoto teoreticky vzišlo by bolo obmedzenie osobnej slobody zosilneného muža. Nič viac. Takto mi to aj fízli vysvetlili po onom akte čo ma znásilnilo to dievča...
lebo su psychopati? potrebuju si dokazat ze maju moc nad druhym clovekom? neviem ale viem si zivo predstavit ako by taky clovek skoncil kebyze znasilni niekoho mne blizkeho
@kto Za sexuálne násilie je identická trestná sadzba ako pri znásilnení
Pohlavný styk nie je v zákone definovaný, len judikatúra ho definovala ako spojenie pohlavných orgánov, nemusí ísť ani o splynutie
Sexuálne násilie je definované a čo to má spoločné s celou vecou ? Skratka, pohlavný styk je sexuálna praktika, pretože okrem iného aj v § 364 ods. 1, písm. e) sa píše: "...vyvoláva verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku alebo vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu alebo iných patologických sexuálnych praktík", z čoho možno vyvodiť, že vykonávanie sexu na verejnosti alebo sex. exhibicionizmus sú patologické sexuálne praktiky, keďže v tomto výpočte zákonodarca používa dva konkrétne príklady a všeobecný pojem iné patologické sex. praktiky, čím tieto dva konkrétne príklady zaraďuje tiež do tejto skupiny...
Vydieranie je určite vhodnejšie ako obmedzovanie osobnej slobody, keď už pre nič iné, tak len kvôli vyššej trestnej sadzbe
to je taka otazka na ktoru sa neda odpovedat kazdy ma iny dovod ine zmyslanie a vsetko co s tym suvisi a nejake psychologicke blaboly mna nezaujimaju
@kto ty si pan a to je pekna blbost ze zena nemoze znasilnit muza teda podla nasich zakonov ale co sa cudujem horsie to je v inych pripadoch ked za vrazdu je 5 rokov a za kradez 20 ... no ale o to teraz nejde a co sa ti to nepacilo ked ta znasilnila ci ako ?
lebo pocit nadradenosti, chuť si niečo dokázať, lebo veria, alebo skôr chcú veriť šelijakým kokotinám ako že keď sa žena nejako správa, niečo robí, tak sa s nimi automaticky chce vyspať, zúrivosť, sklamanie..
@torpedo08 tak nepáčilo, ak by sa mi to páčilo, nebolo by to znásilnenie. V Skutočnosti by ju mali zatvoriť už len za to že celý ten sex bol nevydarený a bola ako drevo.
Ďalšia vec je tá že to bolo nedobrovoľné a sex so mnou si jednoducho musí žena zaslúžiť.
prvá reakcia, chýba ti v texte jedna zátvorka,trhá mi to oči viac, ako gramatické chyby, prosím oprav to.
druhá reakcia je trochu zložitejšia... vieš, chlapi ženy neznásiľňujú, to kokoti, zveri, svine svinské a podobne.
Chlap má rozum a ako si písal radšej do bordelu zájde, ale pokiaľ nemá rozumu a súdnosti... nieto pomoci, takým by som ftáčiky poskracoval a na čelo "úchyl" tetoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
fakt žiadny iný dôvod mi nenapadá ani nikdy nenapadol, a to som o tom rozmýšľal silno veľa istú dobu-
A čo sa týka mužov čo znásilňujú, tak to sú trosky čo si nevedia nájsť babu, páč všetky kočky chcú mňa a ja ich o tie holky oberám
Situáciu čo som hore popísal sa mi totiž skutočne stala
2.záľuba v násilí
3. často krát zlá skúsenosť z láskou (podľa toho čo som čítala)
4. často krát taktiež veľká nespokojnosť so sebou samým
5. tieto činy často bývajú aj premyslené/cielené
Pohlavný styk nie je v zákone definovaný, len judikatúra ho definovala ako spojenie pohlavných orgánov, nemusí ísť ani o splynutie
Sexuálne násilie je definované a čo to má spoločné s celou vecou ? Skratka, pohlavný styk je sexuálna praktika, pretože okrem iného aj v § 364 ods. 1, písm. e) sa píše: "...vyvoláva verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku alebo vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu alebo iných patologických sexuálnych praktík", z čoho možno vyvodiť, že vykonávanie sexu na verejnosti alebo sex. exhibicionizmus sú patologické sexuálne praktiky, keďže v tomto výpočte zákonodarca používa dva konkrétne príklady a všeobecný pojem iné patologické sex. praktiky, čím tieto dva konkrétne príklady zaraďuje tiež do tejto skupiny...
Vydieranie je určite vhodnejšie ako obmedzovanie osobnej slobody, keď už pre nič iné, tak len kvôli vyššej trestnej sadzbe
@kto ty si pan a to je pekna blbost ze zena nemoze znasilnit muza teda podla nasich zakonov ale co sa cudujem horsie to je v inych pripadoch ked za vrazdu je 5 rokov a za kradez 20 ... no ale o to teraz nejde a co sa ti to nepacilo ked ta znasilnila ci ako ?
Ďalšia vec je tá že to bolo nedobrovoľné a sex so mnou si jednoducho musí žena zaslúžiť.
ja by som bola asi veľmi zle celá, keby ma znásilnia...ešte by sa mi možno aj j*bačka sprotivila....
a poznám jednu mladú ženu, ktorú znásilnili dvaja degeši..ešte ju aj okradli.....zle to znášala..musela chodiť ku psychiatrovi a brala lieky...
prvá reakcia, chýba ti v texte jedna zátvorka,trhá mi to oči viac, ako gramatické chyby, prosím oprav to.
druhá reakcia je trochu zložitejšia... vieš, chlapi ženy neznásiľňujú, to kokoti, zveri, svine svinské a podobne.
Chlap má rozum a ako si písal radšej do bordelu zájde, ale pokiaľ nemá rozumu a súdnosti... nieto pomoci, takým by som ftáčiky poskracoval a na čelo "úchyl" tetoval...