vy ste proste hrozni.. stale jak som na pokeci prihlasena aj po 11 v noci pisete len same,ze: ces mi ho vidiet cez vebku?? abo budes mi rozkazovat co mam robit.. a pod.. a este ani foto nemate.. a ked hej tha skoda reci.. a ked nahodof zacne pokec dajaky
Seriozne : pokec = socialne smetisko , vyuzivam max na spam majl schranku , a aby so mohol komunikovat s ludmi ktorich poznam a su lenivi si nainstalovat icq...
Aale, nie je ten pokec az taky hrozny.. Ano, su tam aj uchylaci, ale zase nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca.. A to, ze xalani myslia stale len na sex, nie je pravda.. Rovnako myslia aj baby, ale to mozno nedavaju tak zjavne najavo., Takze asi tak..
@Azel :myslim ze komunita birdzu je neporovnatelne lepsia s komunitou pokecu (ajked nas je tu neporovnatelne menej a je to neporovnatelny web) ...vies ako to myslim...
ale ved ja nikoho neskatulkujem ani nehadzem o 1 vreca.. nahodof inac mam pokec rada.. nasla som tam supa ludi.. len nexapem preco takoj sex pre pana!! to nic ine vas fakt nezajima????? sak ok i ja nato myslim ale ne takoj pri 1. rp...
20.hej sak hovorim.. len ves ma obcas nejake veci tam sklamu.. ale fakt som tam nasla super ludi:aj holky aj xalanov.. taze ako nvm preco daktori tak nadavaju ze pokec je pre deti a pod..
23. na ja ti to vysvetlim cez den idme na pokec chcem pokecat s nejakou dievcinou povedzme 18 rocnou...obcas tam sedim aj hodinu pokial taku najdem...inak kazdej druhej co pozrem do profilu ma 14 rokov ci nezverejneny vek(dost trapne)...cize cez den vedu an poekci deti
a v noci je tam skoro samy uchyl pod svojim ci lesbickym nickom...a potom stare jebnute zeny ktore nic nechcu
26. heh to tvoje zistenia?? mno ako to s tymi detmi je pravda.. ale ves aj ked ma vek ze napr 16,17 naozaj moze mat 13,14.. len vyzera starsie.. taze mas jedno ci ma vek (falosny) abo ziaden.. ti uxylaci tez pravda ale ne len ti.. uz som vsimla ze aj dost nasrati ta vtedy su,len nadavaju a vadia sa.. a to s tymi zenami som este nevsimla.. to skor muzi..
nechce sa mi citat vsetky prispevky som moc ko na to.. nieklen chlapi ale aj enske myslia stale na sex. inak pokec no co by si cakala. tam to inak nebolo a ani nebude.. takze chod spat alebo si najdu inu zabavku. a nezamyslaj sa nad tym.
blbost!!! ...chalani nemyslia na sex a nic castejsie jak holky...len to davame viacej najavo. prezentujeme muzske pokolenie DD, trapne, ked si to tak vezmeme .....holky svoje sexualne myslienky a predstavy prejavuju casto "kodovanym" stystemom . ti sa raz naučia chapat ich sexualne myslienkove pochody, uz to nezabudnu a zisia, ze kolko holiek v ich okoli mysli na sex prinajmensom tak casto ako my,..chalani .............ciže je to vyvrateny mytus tak ako ze, holky su nevinne koristi cakajuce na lovcov...........myslia na sex, chcu sex a idu si za tym, len malokomu to spravne pali
furt riešite pičoviny prečo ľudia myslia na jedlo? lebo sa radi najedia prečo ľudia myslia na chlast? lebo sa radi nacapú prečo malý chlapci stále myslia len na sex? lebo by si radi zasexovali takže... holky činte sa trošku si zašportujete a hneď bude všade menej úchylov
Ved to nemozes sudit ja osobne stale nasex nemyslim..stale ved to sa ani neda a hm sorry ale baby chcu viac sex ako chalani.........takze neviem ocom je tato diskusia
48. nie je pravda. Podľa mňa je príznak choroby to, že si tam niekto hľadá partnera/ku, či už sexuálneho/nu abo nwm aké iné individuá. Kde je napísané, že do takých pajzlov sa nemôže chodiť? A myslíš si, že iný zas nehovoria napr. na birdz že je pajzel? Tak to si teda na omyle. Ľudia sa prihlasujú tam, kde ich to baví, či už je to - ako si ty napísal - pajzel abo nie.
No a k téme - mužské pohlavie by sa malo podľa mňa prispôsobovať partnerke. Keď chce aj ona sex, je to podľa mňa okej, no spomínať ho všade a na každom kroku je trochu mimo. Na všetko sú dvaja, tak nech si to nechajú pre seba vo dvojici. A keď ti to tak veeeľmi vadí, nájdi si farára ten hádam stále na sex myslieť nebude
no jasne zase chlapi a sex,ja som napryklad tip chalana ktori si to rad uroby ces webku s peknou kockou nevidim natom nic zle je to sranda a dokonale uvolnenie...a spoznanie sa.som mlady chalan a rad robym taketo uleti co sa tika sexu sex je skvela vec!a preto si ho uzivam plnymi duskami, no a kocky ved aj tak nikto vas nenuti aby ste si snami pisali alebo odpisovali.to je kazdeho osobna vec,jaska kazdeho nieco vitoci ale vela zvas by to chcelo ties nemyslim ako ces webku ale v normalnom zivote len bud nemate nato odvahu alebo potrebujete lasku aby ste sa dokazali oddat tomu chalanovi.ale nektore nie,niektore su odviazane a nehanbia sa svoje pociti a tuzby prejavit napriklad ces tuto webku.A priznajte si ked ides vece spat vela krat tuzis len po sexe alebo kracas po ulici zbadas sxi chalna zahras sa na nevsimavu ked okolo teba kracal ale pritom by si najradsej sneho strhla vsetko oblecenie a uzila si to snim...to bol len moj nazar gramatiku si nevsimajte meke a tvrde iy mi vzdi robylo problemi...ale myslim ze natom nezalezi!!!
Hneď k prvému príspevku, resp. k otázke ... chlapci myslia na sex, stále, často, chcú ho, ale ... poobzeraj sa dookola a zistíš, že dievčatá ktoré mali sex a zistili o čom to je, sú na tom ešte o niečo horšie ako chlapci ... snáď nato prídeš do nejakých 2-3 rokov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Seriozne : pokec = socialne smetisko , vyuzivam max na spam majl schranku , a aby so mohol komunikovat s ludmi ktorich poznam a su lenivi si nainstalovat icq...
A nehadz vsetkych do jednej skatulky
inac to sa nestava iba na pokeci ale aj tu!!!
lebo myslia na to iste!!
ja osobne myslim na sex 24 hodin denne a nehanbim sa to priznat
Okrem toho je vedecky dokazane , ze ked chlap pozrie na neznejsie pohlavie , vtej chvili si podvedome predstavuje , ake by to snou bolo.
lebo...ved vyrasties aj ty...vlastne, dospejes
lebo...to mame v genoch, je to totiz dost dobre na reprodukciu ludstva
lebo...
a v noci je tam skoro samy uchyl pod svojim ci lesbickym nickom...a potom stare jebnute zeny ktore nic nechcu
32. skor skusenost
A baby, pls nerobte sa, že na sex VôBEC nemyslíte
A pokec je internetový pajzel, tak sa nediv! Už len to, že tam dakto pravidelne chodí chatovať je príznak choroby...
No a k téme - mužské pohlavie by sa malo podľa mňa prispôsobovať partnerke. Keď chce aj ona sex, je to podľa mňa okej, no spomínať ho všade a na každom kroku je trochu mimo. Na všetko sú dvaja, tak nech si to nechajú pre seba vo dvojici. A keď ti to tak veeeľmi vadí, nájdi si farára ten hádam stále na sex myslieť nebude