Fajn, tak keby tu neboli tie ankety o čom by to tu bolo? Kto vám káže klikať na ne a pozerať ich keď vás tak žerú? Podľa mňa s počtom užívateľov stúpa aj počet stupídnych ankiet ale tak čo urobíte? A ešte sa tu objavia názory typu nech POKEC padne alebo čo...A kde by išli všetci tí useri? Buď by sa spravil podobný portál, čo je dosť nepravdepodobné alebo by išli sem a to by ste chceli? Ešte len potom by tu bolo ankiet...
ludom xyba originalita a fantazia.. preto je svet skor ciernobiely ako farebny.. ale to je aj o postoji.. rozhodne vacsina ankiet je tu len preto aby ludia na seba upozornili.. co je v podstate ludske a uz meliem.. hauk
@nooo zlatko, práve touto anketou sa to snažím potvrdiť vieš? rozumieš? tak si chod rychle napísať do denníčka: "vopred si račšej vždy rozmyslím, čo je správne napísať, a čo nie. aby som bola oblúbená a velmi duchaplna babenka, čo už pravdaže som"
...kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...kks