Prečo sa chcú niektorý chalani len dostať medzi babské stehná..či je špatná či je pekná...kks..neviem to pochopiť.si myslia že sú najväčší potom či čo..hnus.. no chalani vravte
11. tak mne to je desat komu by si sa dala a komu nie ja len ze to je take iste aj u zien a aj u chalanov. chcu to vsetci. niektori menej niektori viac.
osobne si myslim ze chalani radsej roztahuju nohy krasnej babe...ale v konecnom dôsledku je to jedno lebo aj skareda sa poklada za ulovok ...no pokial holka nechce nespravi to...takze svet nieje zkazeny len vdaka chlapom
dungeo- budem sa velmi snazit bud a) prestat si to vsimat alebo b) povzniest sa nad to, ze mas odpoved na kazdu otazku a problematiku..hoci mi to da zabrat ..aa dakujem ze beres na vedomie moju poziadavku
26. tak hej. ale s tym sa nic nespravi. nikdo. mozes len dufat ze si najdes takeho kto ta bude chciet lubit ale vies ako to je, s krasou narasta pocet takych ako nechces
kto kydá.ja nemám zalubom na nikoho kydať ale niekedy ked sa tak nad všetkým zamyslím(čo asi každý z váš) tak mi je z toho všetkého zle..ked idem okolo ja abo nejaká pekná baba a chalani len kukajú že uaa... pojebal by som a také pičoviny
30 no a tak ale zas vies to je zas take diskutabilne proste baby si daju minisuknu ze im vidiet uz ... a vystrih po pupok. a dalej obrovske mnozstvo zien sa oblieka ako dost no ehm... nebudem tu pisat take. a proste aby conajmenej veci na sebe a potom sa cuduju ze po nich pokukuju a popiskuju
35 - myslim, ze to ma caka aj tak, kedze mam roboty ako nasrazanej a namiesto nej tu klepem ako blaaazen, heh, ale musim suhlasit s Matkom6661 - vy holky si vobec neuvedomujete, co s nami chalanmi robi vase spravanie a obliekanie, vy to tak nemyslite, chcete sa len pacit, ale mali by ste vediet, ze my na to od prirody pozerame inak, aj ked casto nechceme, fakt to niekedy je tazke - zas si nemyslite, ze sme zvierata, my sme tak jednoducho spraveni od prirody Teraz ma zas chalani ukamenuju, ze som vam to povedal
41-no jasnacka vies len ja mam tu vyhodu ze mam holku ..takze ake to maju baby s chalanmi prilis neriesim ..ludia su ludia no ..aj ked nasa dejepisarka dneska povedala ze my mame menej rozumu ako simpanz ktory ma 60 IQ...hm to asi myslela poznatky z toho dejaku opat k veci no co uz
58. jj ale to sa stava zcasti na intrakoch na VS alebo ked zostane u rodicov a zacne pracovat alebo ked odide od rodicov co je podla mna asi najlepsie osamostatnenie
vies co dnes je to tak ze nejde o zodpovednost..kto chce sexovat sexuje..kto nechce nesexuje..ale vatsinou sa ti nohy roztahuju..ci zo zabavy,ci za peniaze a ci z lasky ..a ked chalani sexuju ci je baba pekna alebo skareda tak okey mozno im ide ib o to jedno,ale na druhej strane ta baba neprotestuje..
a baby sa dajuu... spatne preto ze su zufale a pekne preto ze su bud blbe, opite alebo maju fakt chut na sex... osobne, ja ked mam prilezitost skocit si na poriadneho maca tak ju tiez vyuzijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ale hnus to je, to mas pravdu.
btw pretoze sa vravi stale ze len muzi chcu len sex a zeny su v tom pripade len chudatka. ale zeny to chcu takisto
určite by som dala nejakému špaťákovi aby som sa ukojila no to víš ..pfff
2. suhlas
Ale nie, uz si dam bacha
podľa mňa je to určite horšie s chalanmi
Ale pevne dufam, ze to vydrzis, aj ked budem pisat dalej
18 - Okeyka mas u mna dobry bod, mas pravdu
Myslim, ze nemam na vsetko odpoved, ale nazor, to je trosku rozdiel (a zas som sa musel prejavit )
nehádžem ale tak viac menej je to tak a keď tak nad tým porozmýšlaš je to nechutné
kto kydá.ja nemám zalubom na nikoho kydať ale niekedy ked sa tak nad všetkým zamyslím(čo asi každý z váš) tak mi je z toho všetkého zle..ked idem okolo ja abo nejaká pekná baba a chalani len kukajú že uaa... pojebal by som a také pičoviny
kto vraví že nemám.. ja to myslím celkovo
Ale preco by sme mali na seba navzajom kydat? Ved si mozeme pomoct a to bez takejto komunikacie nejde
tak samozrejme v tomto máš pravdu..ja nevravím..
neviem ako ostatné baby ale ja som to už dávno vedela ...takže neukamenujú hádam
no tak asi bola
tak nejak
Ale zas si nemyslim, ze zodpovednost prichadza len s vekom, poznam 18 rocnych, co su zodpovednejsi ako niektori 50-tnici...