Prečo ľudí baví ponižovať slabších? prečo nadávajú -napr.- 24 ročný -13- ročným deťom že aké su neschopné a trápne? (myslím tu alebo hoci kde na internete) veď predsa nemožu byt na rovnakej úrovni tak prečo to robia? - občas mi zrovna títo -dospelý- p
ja osobne som to nerobil nikdy a nemienim s tym ani zacat, je to ubohe. (teda mozno niekedy ked niekto sa zacal do mna navazat tak som mu len oponoval ale to je asi maximum)
@daddy nehádžem , je mi luto ak to tak vyznelo, len to tu je na dennom poriadku, trápne hlupe a neslušné narážky na zvetša na ľudí čo nie su na takej ,,vysokej,, úrovni alebo mladších tak po čom majú mať vzor ak nie v starších ľudoch?
@micenzo aj to uznávam, ale odniekal ten vzor berú sami od seba si to z prsta nevycucali
majú averziu proti dnešnej dobe, pritom si neuvedomujú, že sú jej súčasťou a hlavne oni ju najviac formulujú. Zároveň si honia ego, pretože sa cítia nadradení s vysokou autoritou. Takých ľudí ignorujem a radím ti, rob to tiež. Raz budeš aj ty dospelá a budeš formovať mládež. A zobrať si motiváciu z hlupákov nevedie k ničomu užitočnému a prospešnému pre už teraz zkazenú spoločnosť.
nie je to tak vždy, ale keď sa niekto opýta sprostosť, ktorá hraničí s debilitou, tak človek normálne odpovedať ani nevie, ale zas veľakrát tu ľudia aj poradia
@crashhp a presne o tomto hovorím, myslím že ak ten čo hovorí o tej debilite sa považuje zrejme za inteligentnejšieho , asi sa mi trochu marí ale nie je to tak múdrejší ustúpi? viem že poradia -najde sa aj ten inteligentný človek- ale o tom nehovorím pýtam sa prečo si vždy musia ,, vyhniť to svoje ego,,
@poke prečo mi ty vždy prídeš -svojími- komentármi a blogmi proste všetkým inteligentnejší ako celá ta tlupa ,,honiacich si ego,, dokopy ? Neriešila som to, ale prídem sem a stále to čítam, neustále už ma s toho naozaj bolí hlava, ako každý každého ponižuje,o čom to je ? viem o ničom....a taký istý budu oni ked vyrastú a horši.... a príde mi to nefér voči všetkým, koli tomu ma to tu už nebaví .....
@qossyend bude to tým, že je to všeobecná pravda nad ktorou sa zamýšľaš aj vo sprche A predsa, každý to raz zažil, vravím len z osobných skúseností a môjho subjektívneho názoru.
fakt by som sa tým netrápil, za internetom je každý macher, ten najvtipnejší, tá najväčšia elita... tu na birdzi sa ľudia predbiehajú o vtipnejší koment a tým pádom hľadajú človeka (väčšinou mladšieho aby ho nejak zhodili a zosmiešnili) pretože vedia, že sa nevie ubrániť. Nič s tým nespravíš ani nikto iný, je to každého osobná vec a svedomie, rovnako tak je i na tebe, či si to vezmeš k srdcu, alebo to necháš tak a odignoruješ to.
@karatehusky ďakujem, myslím že toto sa tu ešte nepreberalo a zatial sa tu neostali ani tí ,,honiči ega,, - ako ich výstižne nazval l1me alebo ju zďaleka obchádzajú lebo je o nich
je to proste kolobeh... niekto vysmeje niekoho, ten čo bol vysmiaty to v sebe nebude dusiť a vysmeje niekoho, a zase ten čo bol vysmiaty vysmeje niekoho iného... proste sú to smeti ktoré ak prijmeš musíš zo seba dostať.a ak si ich nebudeš všímať, nebudeš mať potrebu ponižovať iných... a tak
@sechs niekedy nemusi to hej, tiez sa mi obcas stane, ze vybuchnem od nervou ale nachadzaju sa tu aj pripady ktore rypu stale aj ked nemusia mat dovod
@gosseyend tiez suhlasim s @karatehusky je to tema na zamyslenie a chcem poukazat na to, ze takym ludom co sa pustaju bezdovodu na nete do niekoho ked nevedia argumentovat je vela ale to je jedno kedze vacsina z nich hra mozno iba formu a v skutocnosti sadia kvetinky a rozdavaju usmevy a potom su tie pripady ktorym sa kedysi vysmievali... no a kde sa da lepsie nadavat ako na stranke cudzim ludom
Veľa starších sa k mladším správa ako keby ani zďaleka neboli na ich inteligenčnej urovni a nemaš to len tak že 24ročný k 13tkam pre príklad ale aj nejaký vysokoškolsky vzdelaný 30ročný k 20ročným lebo to sú ľudia, ktorý si myslia že zjedli múdrosť sveta (aj keď to teraz rozrpávam vo všeobecnosti a nie o birdzi)..
Ale aj ja viem byť nepríjemná ale jedine na tie 14tky čo rozprávajú o sexe a podobných veciach, lebo vtedy sa mi kus rozum zastavuje, že či nemajú na robote iné veci primerané ich veku.
@qossyend nahodila si tému, o ktorej by sa dalo diskutovať do bezvedomia Predovšetkým si treba uvedomiť, že v drvivej väčšine vždy budú tí starší "poúčať" mladších - je to úplne logické a ani ty sa tomu v budúcnosti prevdepodobne nevyhneš. Vyplýva to nielen z rozdielu záujmov a názorov ale predovšetkým z množstva skúseností. Otázka ale je, ako sa k tomu ten starší postaví, ako to vie podať a ako vie komunikovať. Pretože aj 30-ročný človek a starší, ktorý môže mať trebárs aj dva vysokoškolské diplomy a 5 doktorátov, môže byť jednoducho trubka, ktorá nemá ani potuchy o nejakých komunikačných štandardoch, trpí komplexami a lieči si mindráky na svojom okolí. Nedokáže prijať názory iných aj keď sú možno evidentne nesprávne. A predovšetkým zabúda, že aj on mal kedysi 14. Osobne som nikdy mladšieho neponížil ani ho nenazval trápnym či neschopným, nemám potrebu sa vyvyšovať a už som aj tu pár takých "mudrlantov" poslal do preč...
@trdelniiiq čo? to ma aj niečo s tým spoločné? neurazila,.....nebudem teraz hovoriť že mi sú ukradnutý, nejde mi o to či sa im to lubilo alebo či im to tam vadilo, len som potrebovala pomoc ale pravda je že aj oni radšej človeka urazia ako by mali urobit radost a taký su ľudia bohužial vela,.......
@wonnie hej hej ja som to myslela len príkladne ten vek Tak chápem aj ja si občas potrebujem povedat svoj názor, to každý rad rypne do druhého ,-teda skoro každý- lenže su niektorý čo to robia neustále,......a asi v tom je ten pes zakopaný,......a ked už niekoho ,,poučaju,, myslím že by sa trošku mohli vyhýbať vulgarizmom nie hned prvá veta ,, ty si ale jebnutý....,,
@salora súhlasím pekne napísane, poučanie je logické,....to hej len niektorý -možno aj s tým vysokoškolským diplomom- ked o niekolko rokov mladšiemu začnu nadavať za ,,kokotské otazky...bla bla,, to by si mohli odpustiť na ten vek by aj rozumu padlo -zase nehovorím o všetkých ale sú aj taký a dosť-
Robia to všetci, lebo ten to urobil tomu, on zase tomu, on tomu... Každý sa stretneme s vysmievaním a aj keď nevedomky, posielame ho ďalej. Je to taká reťazová reakcia, ktorá sa asi nezastaví nikdy.
Aj dospelí sú len vyrastené deti a nemá vždy zmysel argumentovať vekom. Niektoré veci s tebou idú celý život. Rodičia ti nečistia žalúdok? Podľa mňa to robia z rovnakého dôvodu. Ako už bolo spomenuté, proste to niekomu musia vrátiť, čo na nich už bolo nespravodlivo spáchané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak čo s tým no.. komunitu za jeden deň nezmeníš
najrozumnejšie je tých ponižujúcich ignorovať a nezaoberať sa nimi a ich narážkami
@micenzo aj to uznávam, ale odniekal ten vzor berú sami od seba si to z prsta nevycucali
fakt by som sa tým netrápil, za internetom je každý macher, ten najvtipnejší, tá najväčšia elita... tu na birdzi sa ľudia predbiehajú o vtipnejší koment a tým pádom hľadajú človeka (väčšinou mladšieho aby ho nejak zhodili a zosmiešnili) pretože vedia, že sa nevie ubrániť. Nič s tým nespravíš ani nikto iný, je to každého osobná vec a svedomie, rovnako tak je i na tebe, či si to vezmeš k srdcu, alebo to necháš tak a odignoruješ to.
@gosseyend tiez suhlasim s @karatehusky je to tema na zamyslenie a chcem poukazat na to, ze takym ludom co sa pustaju bezdovodu na nete do niekoho ked nevedia argumentovat je vela ale to je jedno kedze vacsina z nich hra mozno iba formu a v skutocnosti sadia kvetinky a rozdavaju usmevy a potom su tie pripady ktorym sa kedysi vysmievali... no a kde sa da lepsie nadavat ako na stranke cudzim ludom
Ale aj ja viem byť nepríjemná ale jedine na tie 14tky čo rozprávajú o sexe a podobných veciach, lebo vtedy sa mi kus rozum zastavuje, že či nemajú na robote iné veci primerané ich veku.
@wonnie hej hej ja som to myslela len príkladne ten vek Tak chápem aj ja si občas potrebujem povedat svoj názor, to každý rad rypne do druhého ,-teda skoro každý- lenže su niektorý čo to robia neustále,......a asi v tom je ten pes zakopaný,......a ked už niekoho ,,poučaju,, myslím že by sa trošku mohli vyhýbať vulgarizmom nie hned prvá veta ,, ty si ale jebnutý....,,
@salora súhlasím pekne napísane, poučanie je logické,....to hej len niektorý -možno aj s tým vysokoškolským diplomom- ked o niekolko rokov mladšiemu začnu nadavať za ,,kokotské otazky...bla bla,, to by si mohli odpustiť na ten vek by aj rozumu padlo -zase nehovorím o všetkých ale sú aj taký a dosť-
Robia to všetci, lebo ten to urobil tomu, on zase tomu, on tomu... Každý sa stretneme s vysmievaním a aj keď nevedomky, posielame ho ďalej. Je to taká reťazová reakcia, ktorá sa asi nezastaví nikdy.
A inak, ani ja to nechápem, keď sa niekto pýta nejakú serióznu otázku, ale deti niekedy riešia také veci, čo im ešte vôbec neprislúcha riešiť...