Zabudni na nu ak ju fakt milujes ako to hore sa pise tak ju nechaj nech je stastna aj bez teba,..veed sa mozno aj odlubis hm a to sa robi tak ze sa na nu prestanes kukat, usmievat, behat za nou a vsetko spolocne...pease
takze mal si v profile ze si dievca potom si si to zmenil a clovek ktory ta na to upozornil je kokot lebo sa udajne pomylil ? hmm ak to takto riesis aj v skutocnom zivote tak nie len ze nikdy nebudes mat babu ale ani ziadnich kamosovv adios le pido
ludia si uz z birdzu robia srandu...vsak 5sklamany5??? a chcela by som vediet,ake su kriteria na zmazanie diskusie...lebo tato by si zasluzila vymazat...nie ?
Ehm, tvoju situaciu poznam, ale z opacnej stranky. Bol do mna zamilovany chalan, ktoreho som tak neznasala, ze ked sa mi len prihovoril nastval ma. Chyba bola v oboch, ja som ho nemala rada lebo sa spraval ako blbec. Neustale sa vnucoval a chcel byt stredobodom pozornosti. Potom sa ale zmenil a dnes su z nas skveli kamosi... Ktovie, co bude neskor...
Bohuzial poznam podobne ako sisi ... ja s nim sice niesom kamoska ale uz je to aspon miernejsie dokonca si s nim aj pisem sem tam cizee nechaj ju tak .. strat sa z jej blizkosti a ciastocne ta to prejde , neskor uplne ...
hlavne sa nevnucuj darcekmi smskami alebo nebodaj listami !
súhlasím s väčšinou, nechápem, načo chces radu. Sak ked ta nechce, tak to neva, aj tak sa jej budem vtierat a znepríjemnovat jej zivot. Tak potom nepoznás, čo je skutočne ľúbiť. A v 13 a vraj už rok straaaasne zalúbený???? na chalana divné, neverím tomu. A navyše bola úbohosť, čo si napísal s tým pohlavím, sa spämataj a rob si srandu tak zo svojej mati.
a co ti mame napisat navod? ked ta nenavidi my s tym asi nic neurobime... tak bud si o nu bojuj( pri com je vsak sanca ze ta znenavidi este viac lebo budes otravny) alebo sa na to vykasli, nemozes niekoho prinutit aby ta lubil... takze sa s tym mudes musiet len zmierit...a hlavne sa nelutuj...
jaaaj to si este maly na to aby si niekoho lubil(nepisem to preto ze aha aka som ja velka sak aj ja som este krpec).. urcite ju mas rad ale ak ona teba nie tak si budes musiet troska pockat...a mozno zistis ze vlasne ani taka skvela neni este mas caaaaaaaaaaaaaaaaaasu a caaaaaaaasu
5sklamany5 - ma to aj svetlu stranku, nevem, preco stale ludia hladaju len tie tmave stranky. co ked teraz nekedy stretnes nejaku milsiu babu, ktoru by si nestretol ked by si bol s tou, ktora ta nechce??? skus sa nad tym zamysliet. pekny den prajem
máš ešte len 13....v podstate decko...bez urážky počkaj ešte také dva roky a bude to oki.. a na začiatok ju pojeb a budete spolu chodiť ...no ale až v 15 na jebačku si ešte malý
čo na to povedať, je to v prdely.Vy sts si asi nepadly do oka. Asi niesi jej typ čo sa tíka fyzična aj psychična.Nechaj tak a chod dalej, jo?Iná ta môže ľubiť 100 krat viac tak prečo strácaš čas s tou, ktorá ťa 100 krát viac nanávidí.Utekaj od nej na honi ďaleko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
2. ked ta enche tak jej neotravuj zivot
Ak ju naozaj tak velmi lubis tak si budes priat aby ta osoba bola najstastnejsia i ked bez teba. Ale to pochopis ked budes mat viac rokov chlapcek.
A taketo odpovede nemas cakat?
Co cakas, ze ti tu povieme aby si ju siel pojebat? Ked na nechce tak ta nechce. Nauc sa prehravat.
Takze jedna rada je ked sa s tebou nebavi a nece ta je nekomplikovat jej zivot. Dufam, ze vies co je to.
hlavne sa nevnucuj darcekmi smskami alebo nebodaj listami !
som kokot a nie ludia z birdzu
som kokot a na baby mam ešte čas
som kokot lebo nadavam v 13