Je to tým že vidia v TV, na nete v časopisoch tie americké "hviezdy" a pripadá im to pekné? Alebo im to proste bez obočia pripadá pekné? alebo s nakresleným obočím? ...
Keď sa pozrie človek na chalana/chlapa tak ani si to nevšimne pretože mu to príde prirodzené, nebije to nijak do očí, teda pohľad tiež neuhýba. Ale keď sa pozriete na väčšinu dievčat/žien tak si tú neprirodzenosť proste všimnete aj keď sa akokoľvek snažia aby to po tom zásahu do toho vyzeralo čo najviac prirodzene. Česť tým čo si to nerozrýpali a nedávajú na seba make-up keď im ho absolútne netreba. (Čo je veľká väčšina)
pozor, nasleduju velmi tajne zivotnu perspektivu meniace poznatky, nitrianske milionarky chcu aby bol tento prispevok vymazany:
obocie ma obrovsky vplyv na to ako tvar celkovo vyzera asi tak ako u muzov brada a tak isto si ho zeny upravuju ako si muzi zastrihavaju bradu
vacsina zien si obocie len trochu upravi, uplne minimum si ho cele oholi a zrejme to robia z toho dovodu, ze sa im ich prirodzeny tvar nepaci, ake poburujuce
hrube orlie obocie je modny trend tak isto ako bolo kedysi in mat kotlety, vela ludom dodava sebavedomie v niecom/vo vsetkom zapadat do sucasneho obrazu toho, co je pokladane za najkrajsie
vela dievcat ma velmi svetle a takmer neviditelne obocie a mozu z toho mat komplexy, takze dokreslit alebo si ho stmavit je zas otazka sebavedomia
zrejme si vsimas zeny, ktore to robia zle a vyzera to smiesne, nie kazdy je rodeny vizazista
vela dievcatam zrasta obocie a keby si ho neupravovali tak by mali unibrow
a teraz jedno velmi kontroverzne prehlasenie - naozaj moze zene prist subjektivne pekne akym stylom si upravuje obocie a bavi ju na tom to, ze sa citi ovela lepsie s upravenym obocim
sama by som polku dievcat co vonku vidim najradsej posadila, odmalovala a spravila im obocie nanovo, ale kto som aby som mala co povedat do toho ako si cudzi ludia upravuju svoje obocie?
Len taká odveci zaujímavosť: v mnohých kultúrach kedysi bývalo unibrow u žien považované za sexy, napríklad aj v antickom grécku. V súčasnosti sa hovorí, že móda sa zvykne časom recyklovať... takže ako správny labužník, sa milé ženy, teším na vaše unibrow. :S
keby sa mi chcelo upravovať(malovať) obočie, tak si ho tiež upravujem a naozaj si viem predstaviť mať krajšie obočie, ALE som lenivá a úplne mi stačí dávať si večer "dole" maskaru a strašne sa neteším, že začína zima, lebo mám bledú tvár a všetci si myslia, že som chorá , tak si MUSÍM začať dávať make-up
ja si obočie upravujem, pretože moje je veľmi svetlé a najmä riedke. neholím si ho, ani si ho drasticky nevytrhávam, husté obočie skrátka nemám v genetickej výbave. je to do určitej miery aj vecou módy a osobných preferencií, no obočie dokáže s tvárou hotové zázraky. sú určité pravidlá, podľa ktorých by mal človek pri úprave obočia postupovať, aby dosiahol čo najlepší výsledok. správne upravené obočie dokáže zjemniť výrazný nos alebo čelo, prípadne aj opticky ubrať zopár rokov. mne stačí, keď si tmavšou ceruzkou zvýrazním prirodzenú líniu svojho obočia, prípadne keď si to svoje nafarbím. uvedomujem si, že nie každému sa páči (páčim) a aj keď som v minulosti dostala pár pozitívnych ohlasov, určite sa nájdu ľudia, ktorí by takto vyzerať nechceli. či som s tým ja sama spokojná, to je tiež na dlhšiu úvahu, no vekom som dospela k záveru, že bude lepšie nechať to tak, ako to je a prijať prirodzené zákonitosti mojej tváre, než sa znemožňovať honbou za niečím, čo mi skrátka nebolo dané.
@wistingher Prečo ? Lebo už na sebe toľko toho zmenili, že už pomaly nemajú čo a aj takáto zmena je potom ok, hoci to vyzerá jak to vyzerá. Ked si dá obočie za týžden si možno zmeni opäť farbu vlasov a dookola, jednoducho večná nespokojnosť so sebou samým
@19 jezis ano, zmenit si farbu vlasov je najnizsie dno ludskej ubohosti a my pice nemame nic lepsie na praci, lebo sme hlupe a povrchne a ani varit nevieme
@mielikki co ja viem PODLA MNA zeny by mali nohy ok aj keby si ich neholia, je to len vasa snaha aby to bolo perfektne , mne by to fakt asi nevadilo, podpazusie detto. samozrejme pokial by sa jednalo o zdravu zenu co zarasta tak ako zena nie nejaku co ma daku hormonalnu poruchu a je zarastena napr. ako ja (aj ked ja skoro vobec nezarastam) alebo aj viac ...... ale vadili by mi, urcite : fuzy, brada, chlpy na tvari , chlpy na hrudi, na bruchu, chrbte, krku, ale tam vam to akosy ani nerastie ze ? ci ?
@xy12345 chlpy maju ludia po celom tele, skoro kazda zena ma fuzy, len nie u kazdej su rovnako viditelne podla tejto logiky by mala zena nosit hijab aj s robou dokym jej nastavajuci nepovie, kde je pripustne aby mala chlpy a kde sa ma oholit
@loveillumination ach, typická birdzacka...chlpy nie sú CHLPKY ktoré nieje vidieť ok ? chlpy sú chlpy, fúzy sú fúzy brada je brada. ,,, napríklad niektorým mužom zarasta chlpmi hruď , chrbát , niektorým aj trapézy hneď pod hlavou, potom takéto chlpy im rastu aj na nohách , pod pupkom .... Každopádne bola by z teba dobrá právnička, keď takto vyhladavaš
@xy12345 definuj "typicka birdzacka" pls a tak ja nepoznam skalu podla hrubosti a tmavosti ochlpenia, ze kedy su to uz chlpy a kedy este len chlpky, to uz je len take zbytocne slovickarenie odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
obocie ma obrovsky vplyv na to ako tvar celkovo vyzera asi tak ako u muzov brada a tak isto si ho zeny upravuju ako si muzi zastrihavaju bradu
vacsina zien si obocie len trochu upravi, uplne minimum si ho cele oholi a zrejme to robia z toho dovodu, ze sa im ich prirodzeny tvar nepaci, ake poburujuce
hrube orlie obocie je modny trend tak isto ako bolo kedysi in mat kotlety, vela ludom dodava sebavedomie v niecom/vo vsetkom zapadat do sucasneho obrazu toho, co je pokladane za najkrajsie
vela dievcat ma velmi svetle a takmer neviditelne obocie a mozu z toho mat komplexy, takze dokreslit alebo si ho stmavit je zas otazka sebavedomia
zrejme si vsimas zeny, ktore to robia zle a vyzera to smiesne, nie kazdy je rodeny vizazista
vela dievcatam zrasta obocie a keby si ho neupravovali tak by mali unibrow
a teraz jedno velmi kontroverzne prehlasenie - naozaj moze zene prist subjektivne pekne akym stylom si upravuje obocie a bavi ju na tom to, ze sa citi ovela lepsie s upravenym obocim
sama by som polku dievcat co vonku vidim najradsej posadila, odmalovala a spravila im obocie nanovo, ale kto som aby som mala co povedat do toho ako si cudzi ludia upravuju svoje obocie?
2.vacsinou su svetleho typu
3.na zaciatku nikto nevie ako na to ze ...