Pomohlo by mi keby ste mi napísali vaše skúsenosti, som si celkom istá tým že to nie je možné aby som bola tehotná, ale aj tak. Na prezervatívy sa nedá 100% spoľahnúť tak preto sa pýtam čím to môže byť že mi menštruácia mešká od 16 februára. čo sa mi stáv
Cítim sa fajn, prechladnutá nie som. Ja len že či to môže byť tým čo sme pred tým robili. Mne sa to tiež stávalo ale teraz keď chodili celkom presne tak neviem. Schudnúť nie rovnaká stále
@drobec186 aj ja sa citim fajna kramy mi meskaju ...zatial len 4 dni ale tak hadam pridu test som si este nerobila... ale asi spravim no... mozna to je prechladnutie ale nie take ze ti tecie z nosa ale ze si sedela na studenej zemi alebo ti niekde fucalo na chrbat... skus si dat hruci kupel a pohar cerveneho a ka do dvoch dni nic tak chod ôekarke ta ti da injekciu alebo nieco an vyvolanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
prípadne môžeš byť prechladnutá