Chalani, chlapi.....tu si napisme svoj nazor na dievcata a zeny....preco vzdy nami manipuluju??? preco si chcu vzdy dosiahnut svoje???? to tak uz nebude......vzburme sa a raz a navzdy im povedzme nech si zapamataju ze sa nenechame,,,..
Sak ked si sracka a nehas sebou manipulowat tak co ces? Nehoworim ze obcas je celkom zlate byt pod miernom papucou, ale aby si baba s chalanom robila co sa jej zachce (alebo naopak) a on si kludne neha srat na hlawu tak to je ubohe..
Tommihot presne vo vsťahu má byť dôvera, kúsok žiarlivosti aj zo všetkého trochu aj tých papúč, ale zmierou vtedy je ten vzťah skvelí, viem jeden taký práve mám, síce neviem ako dlho ale zatiaľ je super
Tommyhot....hej ja som to nemyslel z vlastnych skusenosti...myslis ze ja si necham kecat do vsetkeho....isteze ako si povedal ze niekedy je to fajn ale nemysli si ze som pod papucou..a nepovedz mi ze keby zbadas babu svojich snov tak by si nebol ochotny pre nu spravit vsetko keby ti povie ze si stebou zacne...no nie????
Nie lebo babu swojich snow tazko zbadas ked jej newidis "do wnutra" ked ju nepoznas.. A ak je baba twojich snow pre teba nejaka krasawica s welkymi ceckami, tak si akurat tak dobre powrchny..
Ine je sprawit wsetko pre diewca ktore lubis, ale ak aj ona teba lubi tak ti urcite neskace po hlawe a nezameta si s tebou ako sa jej zachce..
Takze pomaly dospiewam k zaweru ze tato diskusia je tu zbytocna..
jo najdu sa typy, ktore sa vyživaju v tom, že fakt "manipuluju" s typkami. ale aspon čo ja si všimam tak takych je malo. skor su take holky bud utiahnute že sa boja, alebo uplne normalne, ktore chcu len normalny vzťah a nepotrebuju nikym manipulovať. ved ked vam povedia, že či nechcete ist tam a tam robiť to a to atd tak to hned neberte jak manipulovanie. my vam chceme len dobre
tomy....odkial si.....to je podla regionov uplne ine...napriklad ja chodim do ba do skoly ale byvam pri Zlatych moravciach....no a vidim ten rozdiel....to je uplne ine....tu v blave je vela dievcat ktore su velmi namyslene a sprevauju sa dost blbo.....no alee je ich tu aj mnoho skvelych a im cest patri...a nech sa nepokazia
asi tak, zipporah to vystihla... a dodala by som, že je to na nas, či sebou nechame manipulovať abo nie... a že je to vyrovnane, vo svete vládne rovnováha
no nastastie ziadne dievca nemam ani som nemal ale vidim ako sa sprvaju dievcata v ba ,bo ja som z ba....takze dakujem neprosím. Zvolil som si cestu slobodneho mladenca hlavne kvôli .....nebudem to tu vypisovat este by sa niekto urazil ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
okatlet.....hej no na ktorej strane je toho viac??
Sak ked so sebou nechas zametat tak tvoj problem.... Sa pochlap...
Ideme na jedno
Dopijeme a ideme
Od zajtra nepijem
Ine je sprawit wsetko pre diewca ktore lubis, ale ak aj ona teba lubi tak ti urcite neskace po hlawe a nezameta si s tebou ako sa jej zachce..
Takze pomaly dospiewam k zaweru ze tato diskusia je tu zbytocna..
nechava sa manipulovat psychicky slabsia osoba.
jej chyba, ked neukaze druhemu co si moze dovolit a co nie.
zalezi od pohlavia a sily osobnosti.
niektore vztahy su v rovnovahe...vlasne vsetko je v rovnovahe takze tuto myslienku vyneham
ide len o osobnost......
to su moje nazory