Zaujimave... len clovek ma prirodzenu tendenciu svoje problemy vidiet v horsom svetle, lutovat sam seba, ja som ten chudak, co mu treba pomahat... tak som sa radsej spytal. Ale nechcel som diskusiu odviest od pomahania povodnemu autorovi povodnej otazky... tak pomahajte jemu, ja len tak na margo som podotkol co som podotkol, nahly napad
jj aj ja si niekedy kladiem otazky ze ako ma moze chciet ?? ´=D ale si myslim ze to je normaalne =D neni ocooom ked sa lubite ..... ked mate ten super pocit ked ste spolu ....
no ak ju mas rad tak by si jej mal verit a myslim si ked sa jej to budes casto pytat ci ta ma naozaj rada tak to dozenies az k tomu ze ta fakt prestane mat rada, ved keby ta nemala rada tak nie je s tebou nemyslis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked ja nemozem, niektori chlapi su taki, ked im holka tristorazy denne nepoviem ako vas chce, uz mate pochybnosti..