taže potrebujem sa spýtať aké tým máte skúsenosti.. xD ked som prvy krat masturbovala, slo mi trochu krvi a potom este par krat znovu.. lenze minuly tyzden som bola vonku s chalanom a nejak sme sa dostali k tomu, že ma vyprstoval a to bolo v pohode, ale p
mne osobne to pride ze je v tom az moc krvi, cize by som isla ku gynekologovi, mozno tam mas nejaky iny problém a preto tak silno krvácas po takejto cinnosti
ale uplne vazne sa pytam .. co by ste robili vy ? no ha ha robte si vsetci srandu.. a ako som to napisala, podla mna to znie divne ok ale je to normalna vec ale nemam sa koho spytat a ku gynekologicke nechcem ist takze normalne pytam nejake rady..
@shelly73 na niekoho 15 rocneho, bez fotky, na internete si celkom drza... a vulgarna, gratulujem zalozim ti fanklub... mimochodom iba som sa pytal tak sry za OT aj @30
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
neni nahodou toto tvoj frajer bo inak neviem povedat pricinu
podla toho skolkatimi prstami si to robila ak s 2-3
mozno si si pretrhla pannesku blanu
Ako Ti môžeme poradiť? : Čo sme boli pri tom, keď si si to robila?
Skús si na to spraviť nejaké papiere, že to môžeš robiť a možno sa vyhneš nepríjemnostiam.