Preco sa hraju na niekoho a preco chce byt kazda nieco viac?
tak dost bolo urazok. preco kazda baba sa hraje na niekoho a chce byt tak velmi zaujimava. tu pisete na chalanov aky su namysleny, ake su svine atd...... hmmm. spamatajte sa uz trosku. poviem pravdu, najdu sa aj normalne baby ale to strasne malo. ale tie
Herečky, modelky a podobné božie stvorenia nezapadajú do môjho portfólia takže s nimi nemám ani žiadnu skúsenosť - no som rád - ja mám radšej klasiku ši už pri ženách, hudbe, autách...
To poznám. Asi trištvrte môjho okolia sú namyslené ku*vičky, prípadne sa hrajú na dospelé tým najsprostejším spôsobom ako sa dá.
Niektoré sa môžu hrať na niečo iné preto, lebo to od nich spoločnosť, v ktorej žijú, vyžaduje.
Niektoré si možno myslia, že nie sú dostatočne zaujímavé a nudili by ľudí naokolo a nemali by žiadnych priateľov.
Atď, atď... Nikdy odpoveď na túto otázku nedostaneš, lebo je ich príliš veľa. Ľudia, konkrétne dievčatá, neprešli všetky cez kopírku, aby si to vedel jednoznačne určiť, aj keď sa to môže zdať (ja napríklad vidím premávať sa po Košiciach klasický typ holky dnešnej doby: čierne rovné vlasy, prefarbené, vyžehlené, "mačacie oči", pleť tmavá od celoročného solárka, dve kilá omietky, hlbový výstrih s push-up podprdou, krátka suknička a opätky, keď na ktoré už len pozriem a mám závrat).
Proste, holky nadávajú na chlapov, chlapi na holky. Nezmeníš to, tak načo to riešiť? Aj tak na to neprídeš
to nezalezi od pohlavia ale od charakteru jednotlivca (dievcata), a z tvojho pohladu teda zalezi len na tom v akych kruhoch sa pohybujes... ak chodis do klubov, na disky a tak... necakaj ze najdes normalneho cloveka, samy macovia, borci, kur*y, pi*e, modelky/herecky a tak... ak ides na rockovy koncert najdes tak 1/3 pozerov (alias spehovia z tych spominanych klubov , 1/3 smrtakov a 1/3 pohodakov smrtaci su tiez v pohode len ich az moc zaujima styl... (tzn death metlisti, gothovia, tazky punkeri a tak)
proste... lepsie si vyber kam ides, toto je moj pohlad nie kazdy s nim musi suhlasit
preco? preco? zrejme su tak nespokojne same zo sebou a maju o sebe tak malu mienku, ze sa snazia so seba urobit niekoho ineho..mozno..asi..zrejme..nuz hej
pokial ma baba nieco aj v hlave tak sa urcite nehra na slecinku dokonalu...akurat ze take baby zas chalanov moc neberu alebo aspom sa tak netvaria...takze asi to bude tak ze po com je dopyt to sa vyraba...a kto cghce ten si najde aj medzi pipkami tu normalnu..
teraz babysa budu obhajovat a nadavat na chalanov a oni naopak.... vsetci sme nejaki a aj medzi chalanmi aj medzi babi sa najdu taki co si o sebe namyslaju a hraju sa ze su nieco viac.... nic s tym nespravime =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Niektoré sa môžu hrať na niečo iné preto, lebo to od nich spoločnosť, v ktorej žijú, vyžaduje.
Niektoré si možno myslia, že nie sú dostatočne zaujímavé a nudili by ľudí naokolo a nemali by žiadnych priateľov.
Atď, atď... Nikdy odpoveď na túto otázku nedostaneš, lebo je ich príliš veľa. Ľudia, konkrétne dievčatá, neprešli všetky cez kopírku, aby si to vedel jednoznačne určiť, aj keď sa to môže zdať (ja napríklad vidím premávať sa po Košiciach klasický typ holky dnešnej doby: čierne rovné vlasy, prefarbené, vyžehlené, "mačacie oči", pleť tmavá od celoročného solárka, dve kilá omietky, hlbový výstrih s push-up podprdou, krátka suknička a opätky, keď na ktoré už len pozriem a mám závrat).
Proste, holky nadávajú na chlapov, chlapi na holky. Nezmeníš to, tak načo to riešiť? Aj tak na to neprídeš
proste... lepsie si vyber kam ides, toto je moj pohlad nie kazdy s nim musi suhlasit