Tak ako ked sme uz rovesníci tak ti poviem takto... k.rva rýchlo sa vyliec z homosexuality a ked si sa vyliecil tak mi napis a pojdeme si najst paradne baby
@kok121ot Teba a kok.tov podobnych ako Ty by mali radsej niekde zavrhnut na pusty ostrov,kde by boli sami chlapi a by ste sa mohli tam mrdat cele dni,izolovat vas od tejto spolocnosti.Ked uz mas taketo uchylne chutky,tak ich aspon uz tu neprezentuj,lebo keby mne by si to povedal,tak na mieste ta oflusam,ty hovädo.Vela ludom z vas dviha zaludok,mne takisto.HANBA VAM,ZA..ATÍ TEPLOSI,kvoli vam by som znovuzaviedol inkvizíciu
@hluzar On nepotrebuje niekoho s kym si bude mentalne rozumiet,ale on a jemu podobni potrebuju mentalnu a odbornu pomoc,lebo su mentalne chori,a este tak mladom veku by sa mu aj dalo pomoct
@kok121ot na druhej strane si to zober, že podľa nicku hádam, že si sejne fake takže entreba byť smutný a odporúčam najprv skúsiť aj baby ak by náhodou, nikdy nevieš...
@dmx355 nebudem sa chovať ako ko.ot k niekomu keď mi an to nedá dôvod, to, že je teplý to je asi taký dôvod ako kebyže poviem, že henten má hnedé vlasy tak ho ideme zbiť
@3mm Ty si naozaj kokot,ked prirovnavas farbu vlasov,ci oci,ci rasy ku tomu,ako je kto orientovany.Ak ja by som bol inak orientovany(chvalabohu ZE TO TAK NIE JE,ak by som bol,RADSEJ SA ODJEBEM) tak nebudem to predsa na verejnosti predvadzat,a chvalit sa este s tym nebodaj,a este vrvait ku tomu,vsak co to je normalne.No pre mna aj dalsich x milion ludi to normalne nie je,a stukat este nad tym,ze si neviem nikoho najst.Tebe a dalsim takymto kokotom,co ich este podporuju prajem to,aby si buzeranti vopchali svoje curaky do vas a nech sa vam tam aj zaseknu a zostanu tam.BUZERANTI A ICH PODPOROVATELIA PATRIA DO IZOLACIE OD TOHOTO SVETA!!!!Keby si bol v arabskych statoch,tam by si bol ukamenovany,a nie preto ze mas modre oci,alebo si blondiak,ale preto,co robis!!!!Skoda,ze tu tiez sa nezauzivaju podobne praktiky,vtedy by drzali tie svoje prihriate papule,keby im slo o zivot
@dmx355 Gény ako gény, pokial viem tak ono je to nejaká mutácia v genoch takze s tým moc nenarobia takze ej to presne také isté kokotko... A tak tebe by som prial byť buzerantom, akože neviem v čom sa to čo ty tu pre nich anvrhuješ odlišuje od genocídy ? snád len v presnej definícii, nemozeš ich za to viniť to je ako by si vinil chorého za to že je chorý, to je proste pi.ovina
@3mm Nebudem sa opakovat ze si kokot,lebo ak to nedokazes pochopit tak naozaj nim si. MNE NEVADI ZE JE DAKTO BUZERANTOM,NECH SA AJ V RODINACH MRDAJU NAVZAJOM MEDZI RODICMI,SURODENCAMI,MNE A DALSIM X MILION LUDOM,CO NAJVIAC VADI JE TO,ZE TO VEREJNE PREZENTUJU!!!!PRECO MUSI KAZDY O MNE ZE SOM CHORY A INAK ORIENTOVANY???? KOHO TO ZAUJIMA ZE HO PRITAHUJE ROVNAKE POHLAVIE???Ja takisto nikomu nevykrikujem to ze milujem zeny a zomrel by som bez nich.UZ NEVIEM AKO TI TO POVEDAT.V tom je moj najvacsi problem s nimi,lebo pri pohlade na takeho cloveka sa mi dviha zaludok,a takisto dalsim x milion ludom.Ak si buzerantom,tak si zi s nimi vo svojom svete a nepresadzuj tu nam take nazory,ze to je uplne normalne,co je na tom take strasne.Je to strasne,to je bez debaty?Aky by tu bol bordel,jak by sa rodili deti a zakladali rodiny?Medzi dvoch buzerantov by si dal vychovavat dieta?Ak je to podla teba normalne,tak si prijebany takisto na hlavu jak oni.
AK UZ TOTO NEDOKAZES POCHOPIT,TAK SI NAOZAJ KOKOT!!!!Zialbohu,ale je to tak...
bože, ho nechajte. Ja som tiež na tom takto už od trinástich, tak aj on môže. Minule som sa o tom bavil s triednym. Homosexualita sa môže u deciek vyvíjať kľudne už aj keď majú len 9...vy ste snáď v takom veku nechodili s babami, chalani? a naopak? Tak prečo by sa malý dievčatkám a malým chlapcom nemohli páčiť kamaráti rovnakého pohlavia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
..kvak..
V budúcnosti to bude dobré, keď niekto príde aspoň si ho viac budeš vážiť.
..kvak..
Podľa mňa lebo mravce majú radi sladký sirup.
..kvak..
Ale je to problem do skolky ta nepustia........ Jano
@dmx355 si hrozný čurák
AK UZ TOTO NEDOKAZES POCHOPIT,TAK SI NAOZAJ KOKOT!!!!Zialbohu,ale je to tak...