Kedysi pradávno bolo v horoskope,že tu mám ísť...Bolo to znamenia a osud Silnejšia moc ako čokoľvek iné! A plním tu posolstvo božiéé *tá taká hudba ta da da dá...ta da da dá*
lebo birdz milujem, keby ho nemám rada tak by som sem nechodila 3 roky a okrem toho tu stretávam zaujímavých ľudí a mám tu kopu kamošov... a facebook je na nič lebo furt mu len jebe...
@nihili ved my ta uz ani nevymenime, a pockaj ked sa ti vsetci nasackujeme do lolomouca do toho bytu
@zeriavka ja a nihili sme sli za nowom do BA, ale nakoniec sme skoncili v pezinku na vinobrani este s kikushenkou , huskym, pershingom363 , malou a velkou pohromou, majom, ediskom , jozom100 a este neviem, ze ci s niekym
@zeriavka bolo vinobranie, sa mi zda, ze dnes skoncilo, ale to si nie som isty, kedze tam nebyvam
a odtialto sa pozname, teda niektori sa poznali uz aj predtym ako tu (predpokladam, ze napriklad taka @malapohroma poznala @velkupohroma - u), ale tych bolo menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a teraz preto, lebo som tu uz minimalne raz nasla zaujimaveho cloveka
krasne si to povedala, az mi slza do oka vbehla
tak! aj mne
@thgirl22 hej to hej
@yasmin hej tých zaujímavých ľudí je tu kopu
@vsetkynikyobsadenedoboha aha tak do toho
@v3nty nepochopila chceš tu posilovať? mozog?
@zeriavka ja a nihili sme sli za nowom do BA, ale nakoniec sme skoncili v pezinku na vinobrani este s kikushenkou , huskym, pershingom363 , malou a velkou pohromou, majom, ediskom , jozom100 a este neviem, ze ci s niekym
a odtialto sa pozname, teda niektori sa poznali uz aj predtym ako tu (predpokladam, ze napriklad taka @malapohroma poznala @velkupohroma - u), ale tych bolo menej
@emelen heeej?? tak ohodnoť aj mňa
@zizisko akože v horoskope?? bolo tam napísané prihlás sa na BIRDZ?
lebo sú tu aj fajn ľudia
lebo sa tu môžu zakladať fóra a ankety
lebo sa sem môžu pridávať videá a fotky
lebo sa tu dá pridávať do fanklubov a klubov ( a aj ich vytvárať) ...