Určite ma každý rôzne dôvody sem chodiť, som zvedavá čo tu koho na tejto stránke zaujíma. Mne sa veľmi páči, že tu môžem tvoriť, že to čitatelia aj skritizujú a to ma posúva ďalej. Konečne stránka, kde stretávam inteligentných ľudí a ľudí, s ktorými viem
super ludia fakt portál ktorý má velkú úroveň som tu už od Leta 2007 malo krat som sem chodil ale vždy mato na jeden čas uchytilo potom prestalo bavit a taksa to striedalo a teraz ma to azs chytá baví ma to tu
hlavne fora ... tu su temy snad o vsetkom co ma napadne... kazdy den kopa novych... ked niekto zalozi temu o hocicom hned su desiatky komentov... proste TU TO ZIJE !
cca 1-2 mesiace dozadu som tu býval celé dni tj. aj cez 12 hodín cez týždeň a celé víkendy. Proste sa mi Birdz strašne páčil , spoznal som fajn ľudí ale potom ma to čím ďalej tým viac prestávalo baviť a prešiel som na Facebook, ale to nie je podstatné. Birdz je skvelý projekt ale niečo mu chýba. Chcelo by to tu niečím spestriť. Prosto užívateľ keď je online tak môže robiť pomerne dosť vecí , ale tieto veci vás postupom času prestanú baviť a potom zrazu zistíte že tu už nemáte čo robiť.
je to uplne super stranka , nie len na dopisovanie , ked sa clovek nudi si pozre blogy ,okomentuje forum a podobne veci co na inych strankach ako napr. pokec robit nemoze .. jedina nevyhoda je to ze dost malo ludi o nej vie ..ale nevadi cas to vyriesi
mne sa paci ze tu je tolko blbych ludi. Pretoze pri nich sa citim nadpriemerne inteligentne, ale su tu aj fajn ludia, ale iba niektory, snad casom spoznam viac. Mozem tu dat volny priebeh mojmu egu a sebavedomiu. Proste pre mna ako stvorene Je to tu dynamicke, obsiahle a obcas aj zaujimave. Paci sa mi eltarstvo a VIP stretka a neznasam tie detske stretka pribrzdenych deti. Je tu plno sedlace a rozne orientovanych ludi a nikto tu skoro nenadava (aspon sa tak tvaria teda hraju to na slusakov). A inak som tu zatial celkom spokojny
Ja nwm dlho som sem nechodila od registrácie a teraz zase...pokec a podobne už nemajú takú štavu ako toto...tu je fajn skoro všetko...a ludia...haluzný vidíme hlavne v anketách a tak...a zápletky typu thy si __ na trápne diskusie som ete nevidela takže fajne...to sa zvikne napr na idej podobnej stránke..ale tuto pohodka ludia klidní=DD...je to šupa=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale aj preto,lebo je to tu ine ako hocikde inde,a su tu fajn ludia,a je tu take osobnejsie