Pytam sa, preco je dnes najst normalnu babu, co nepozera len na peniaze, vyzor, co ma chalanko ( respektive, co maju jeho rodicia), preco laska uz oprcha, preco sa vsetko toci len okolo majetkov a penazi?
lol, lebo kedysi sa nevydávali pre peniaze? Otvor oči, vydávali, len si sama ešte nemohla poriadne vybrať...a s kým ma chcieť chodiť so škaredým chudákom, ktorý nebude mať ani na zaplatenie lístkov do kina? hm? ...keď si prečítaš nejakú knihu od sexuológa, pochopíš, že ženy majú v sebe aby hľadali vždy muža zo zdrojmi a postavením a muži zasa pekné ženy, schopné rodiť - je to smutné, je to tak pudom takéhoto druhu sa človek väčšinou neubráni, aj keď sa tvári, že áno
No ale ozaj je to hodné zamyslenia sa... Celá minulosť je poznačená svadbami z rozumu a tým, ako mohol Jožko Mak popýtať o rúčku až potom, ako ju vedel zabezpečiť...
Nuž čo, "doba i já jsme stejně posedlý, jsme neůprosný, zdivočelý..." pretože naozaj nemám rada, keď ma niekto pozve na čaj alebo kávu. Chcem chodiť na prechádzky do lesa! Nechcem kyticu! Chcem niekoho, kto so mnou pôjde na lúku a bude mať dosť trpezlivosti, kým živé rastúce kvietky pofotím...
Ešteže môj kráľ všetky tieto malichernosti, čo potrebujem, má
Pevne som dúfala, že ot píše ženská, lebo keď to píše odkopnutý chlap, je oto o to viac doneba volajúce. Kto nemá inú výhovorku, pivie ,že dnešné ženské su kurvy. štetky. Nestoja o vzťahy. Ale čo o tom môže hovoriť chlap?
Ver mi, že ak sa ženy nejako zmenili, bolo to hlavne kvoli mužom.
Ale k veci, nemáš pravdu. A to, že si možno stretol niekoľko hentakých ešte nesvedčí o tom, že je taká vacsina zien.
Stačí sa mi pozrieť okolo a takých, ktorým by išlo o niečo iné ako o normálneho muža po svojom boku a lásku viem spočítať na prstoch jednej ruky.
takže asi hľadáš v trochu zlých kruhoch. A dobrá rada, skús nehľadať chybu v iných ale v sebe.
Nechapem, ja som fesak, rozumny, nenarocny, uprimny, zniesol by som zene aj modre z neba, mam aj auto, a aj byt, na ktory som si sam zarobil, ale ziadna zena to nevie ocenit. Zeny vyhladavaju len cisto fetacikov, alebo potom takych, ktori jej po prebudeni namiesto sladkeho bozku daju jednu po papuly, a takych raklov sa zeny drzia. Ja nevyplakavam, sloboda je fajn, ale aj u mna su take chvilky, ze by som chcel mat rozumnu, neznu , nenarocnu polovicku pri sebe, zasa na druhej strane, nechcem mat pri sebe stetku, ktora okrem drzania vtaka sa nevie ani sama podpisat.. lebo problem je v tom, ze dnes normalnu zenu najst je umenie. Otazka je, jestvuju vobec take zenske, co dokazu same spravit urcite veci, a nielen cakat na to co dokaze akoze ich kvazy chalanko?
inak, ohľadom tvojho prudko skromného monologu o tom, aký si úžasný: Aj keby to tak naozaj bolo, poznám okolo seba ľudí, chlapovúchalanov, o ktorých viem, že by pre mňa spravili čokoľvek, že sú užasní a do vzťahu nadmieru vhodní, a predsa ma doslova odpudzujú. Neviem prečo. Proste je to tak.
Nájsť normálnu ženu vôbec nie je umenie, pretože tak, ako sa nájdu primitívi aj normálni chlapi, tak je to aj so ženami. Na tvojom mieste by som dôvod toho, že si single hľadal u seba a nepresúval zodpovednosť na okolie, pretože to za to nemôže.
Paci sa mi, ako sa teraz vsetky zenske do mna pustili, a ked by mohli by ma aj ukamenovali, zeny, ste zeny, u vas to je tak, ze vy casto neviete co chcete, ale nedate pokoja kym to nedostane...
Ked citam tie vase odpovede, na takuto banalnu temu, kde o vas pise chalana ako o stetkach, zlatokopkach, by ste aj vrazdili a aj vlastnych rodicov by ste zapreli, a tvrdili si svoje, ze to tak vobec nie je, ze je chyba u chalanov... Boze teraz sa smejem, ako robite zo mna uplne, vraj zakomplexovaneho chalana, ktoreho nijaka nechce, a tak tu pise do diskusie.. paci sa mi to... Ale zatial som nedostal jedinu rozumnu odpoved ani na jednu moju otazku... Samozrejme, ze na mlade zabky, pod 18 rokov, ktore nemaju momentalne ziadne problemy, nakolko ziju u rodicov, a okrem skoly nemaju co ine na plane, nereagujem, povazujem to za zbytocne... Takze zubrienky, vypnite birzd a sup , pisat ulohy.....
hmm, nie si ty ten zúfalý týpek z pokecu, čo pravidelne vypisuje po miestnosti žilina aké sú ženy kurvy atd.? Snáď nie.
@18 A existujú. Je ich veľa. Viac než tých tzv. štetiek. Na ulici si ich však nevšimneš, neoslovíš, lebo ti nepripadajú zaujímavé. (mostly) Alebo za štetku máš aj niekoho, kto ňou nie je. Alebo chodíš pričasto na diskotéky
33 nie na pokec nechodim, ten chat uz u mna asi pred rokom stratil uplne cenu, si ma asi s niekym mylis.
K teme, normalnu zenu som naposledy stretol, ze ani nepamatam, na diskoteky tiez nechodim, nakolko tam urcite seberovnu nenajdem. Skor ine podujatia, plavarne, squash a hlavne na hory chodim... to je moje.. Len dnesna mladez len Fb, pokec, diskoteky a ako sa ozrat to je asi tak vsetko nic ine....
@31 lol idem zalozit forum o tom, ze ako je to mozne, ze vsetky cicavce sa liahnu z vajec a maju zobak, ze co je to za poriadok a preco je svet taky zly? a kde su tie casy, ked cicavce boli zivorode.
a potom ma vsetci zdrbu, ze iba vtakopysk sa rodi z vajec a ostatne cicavce su zivorode. no a potom si vychutnam tu chvilu, ked ich vsetkych poslem do riti, ze by zapreli aj to, ze sa sami narodili z vajec a ze sa do mna pustili, ale rozumnu odpoved mi nedal nik
@pubertslatinocelny pises nejako troska od veci, nemyslis? najdi si stranku, kde sa rozobera priroda a kadejake zivocichy, ale nejeb sa mi tu do temy, ak nemas co napsiat... dakujem
@acvd43xa7w len sa ty neboj a nemaj boja, len ci si uz ty niekedy videla klobasku nazivo... to by ma zaujimalo, lebo ja osobne, by som musel mat celu sedmicku v sebe, aby som sa ti ho dovolil chytit....
skúšal si sa niekedy zamyslieť, že pokiaľ ženskej donesieš všetko pod nos a budeš na ňu LEN milý, tak ju to zunuje??? žena chce byť dobíjaná a žena chceš mať vedľa seba chlapa. nehovorím o tom, že ju má ráno namiesto bozku zobudiť facan, to je dosť hlúpy príklad z tvojej strany. ale niekedy chce žena zaplatiť sama, niekedy chce mať priestor pre seba. niekedy chce vedľa seba citlivého, ktorý s ňou pôjde do kina na romantiku a niekedy chce chalana, ktorý sa jej deň-dva neozve, aby sa musela snažiť, aby sa potom keď sa stretnú išla potrhať od toho, aby vyzerala dobre, aby ju chcel a túžil po nej. tak ako chalani chcú babu, ktorá im dovolí ísť na pivo s kamošmi, pozerať v telke futbal a oblečie si podväzky bez toho, aby jej to sám vravel. jednoducho musíš byť aj taký aj taký. nemôžeš sa to rozkrikovať aký si úžasný a skvelý a žiadna ťa nechce. zrejme na to majú dôvod!
Dakujem za vase nazory, pobavil som sa.. nic nove som sa nedozvedel.. Idem frajerka ma caka, papa cmucik a ludia sedavajte menej za tymi pocitacmi, lebo vam to zacina skodit... Vonku do prirody idte, hybte sa a menej hambacov jedzte... cauko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
No ale ozaj je to hodné zamyslenia sa... Celá minulosť je poznačená svadbami z rozumu a tým, ako mohol Jožko Mak popýtať o rúčku až potom, ako ju vedel zabezpečiť...
Nuž čo, "doba i já jsme stejně posedlý, jsme neůprosný, zdivočelý..." pretože naozaj nemám rada, keď ma niekto pozve na čaj alebo kávu. Chcem chodiť na prechádzky do lesa! Nechcem kyticu! Chcem niekoho, kto so mnou pôjde na lúku a bude mať dosť trpezlivosti, kým živé rastúce kvietky pofotím...
Ešteže môj kráľ všetky tieto malichernosti, čo potrebujem, má
Ver mi, že ak sa ženy nejako zmenili, bolo to hlavne kvoli mužom.
Ale k veci, nemáš pravdu. A to, že si možno stretol niekoľko hentakých ešte nesvedčí o tom, že je taká vacsina zien.
Stačí sa mi pozrieť okolo a takých, ktorým by išlo o niečo iné ako o normálneho muža po svojom boku a lásku viem spočítať na prstoch jednej ruky.
takže asi hľadáš v trochu zlých kruhoch. A dobrá rada, skús nehľadať chybu v iných ale v sebe.
a ešte súhlasím s tým, že máš strašné komplexy
žiadna žena nechce chlapa, čo zakladá fóra tohoto typu kvitnúce zúfalosťou... a čo si myslí, že sme štetky skoro všetky
.. @1
inak, ohľadom tvojho prudko skromného monologu o tom, aký si úžasný: Aj keby to tak naozaj bolo, poznám okolo seba ľudí, chlapovúchalanov, o ktorých viem, že by pre mňa spravili čokoľvek, že sú užasní a do vzťahu nadmieru vhodní, a predsa ma doslova odpudzujú. Neviem prečo. Proste je to tak.
(i keď treba uznať, že je to zaujímavá kombinácia vlastností
a nezovšeobecňuj toľko, možno sa tie baby pri toľkej dokonalosti len boja s tebou niečo mať
Ked citam tie vase odpovede, na takuto banalnu temu, kde o vas pise chalana ako o stetkach, zlatokopkach, by ste aj vrazdili a aj vlastnych rodicov by ste zapreli, a tvrdili si svoje, ze to tak vobec nie je, ze je chyba u chalanov... Boze teraz sa smejem, ako robite zo mna uplne, vraj zakomplexovaneho chalana, ktoreho nijaka nechce, a tak tu pise do diskusie.. paci sa mi to... Ale zatial som nedostal jedinu rozumnu odpoved ani na jednu moju otazku... Samozrejme, ze na mlade zabky, pod 18 rokov, ktore nemaju momentalne ziadne problemy, nakolko ziju u rodicov, a okrem skoly nemaju co ine na plane, nereagujem, povazujem to za zbytocne... Takze zubrienky, vypnite birzd a sup , pisat ulohy.....
@18 A existujú. Je ich veľa. Viac než tých tzv. štetiek. Na ulici si ich však nevšimneš, neoslovíš, lebo ti nepripadajú zaujímavé. (mostly) Alebo za štetku máš aj niekoho, kto ňou nie je. Alebo chodíš pričasto na diskotéky
A hej, mám pod 18, nič neviem a idem sa zakopať. O.ô
K teme, normalnu zenu som naposledy stretol, ze ani nepamatam, na diskoteky tiez nechodim, nakolko tam urcite seberovnu nenajdem. Skor ine podujatia, plavarne, squash a hlavne na hory chodim... to je moje.. Len dnesna mladez len Fb, pokec, diskoteky a ako sa ozrat to je asi tak vsetko nic ine....
a potom ma vsetci zdrbu, ze iba vtakopysk sa rodi z vajec a ostatne cicavce su zivorode. no a potom si vychutnam tu chvilu, ked ich vsetkych poslem do riti, ze by zapreli aj to, ze sa sami narodili z vajec a ze sa do mna pustili, ale rozumnu odpoved mi nedal nik
priroda a zivocichy sa na birdzi rozoberaju, v tom problem nie je
sam sebe si kazis temu, odkedy si ju zalozil
jaky realista je tento mam pod 18 tak nic okrem skoly samozrejme nemam a ked budem mat 18 prvy den zrazu budem mat plno povinnosti ze
a úplne si odišiel od témy a zaútočil na mňa, elbo si nemal čo odpísať, palec hore!
by si bol stastny, kebyze sa ta dotkne aspon dajaka
a moj sexualny zivot sa ty neboj je to sice od teba mile
a hento, ze ta frajerka caka kúúúúl
you made my day...
liga - neliga, ty si čistý KOK**!