Ja vám poviem prečo - preto, lebo žijeme jak kostolné krysy. Keby každý zarábal serióznu mzdu, z ktorej by si mohol dovoliť normálne kúpiť bežné veci, nemal by čo závidieť.
spravaj sa k ostatnym tak, ako chces aby sa oni spravali k tebe?
neviem, mozno mas fakt stastie na divnych ludi ale vacsina ludi nastastie nema tendenciu spravat sa k tebe ako debil, pokial sa tak nespravas ty k nim. a ked maju, tak sa nimi neobklopujem
zavist je prirodzena ludska vlastnost,jasne ze ked niekto splaca 30 rokov hypoteku tak zavidi prachacom typu Tkac,Dospiva,Kolar co nevedia co s prachmi ja im zavidim tiez
@Husky ty si múdry ako rádio. Ona má zrejme svoj vlastný názor, ktorého sa drží, akurát je opačný ako názor stmortiis. To je zrejme ťažko pochopiteľné, však?
@quietus toto sa ešte musim naučiť,ostať vklude keď mi niekto povie že som maďar,minulý týždeň som za to skoro jedneho chalan roztrhal,a ver mi že keby mi to povieš do očí,rozjebem ťa aj keby máš dva metre a 100kíl,ty sprostý kokot,možno práve ty si neaky maďar,ale ja určite nie,a ty si proste kokot...
No,a neviem kdo je tu jebnutý,či to nebudeš práve ty
Máme to bohužiaľ v sebe zakorenené inak sa ani veľmi nečudujem také čosi nie je len u nás to je vo všetkých štátoch kde sú také priepasti medzi obyvateľmi hlavne čo sa týka peňazí. Pokiaľ sú ľudia zo svojimi príjmami nespokojný tak budú vždy závidieť tím čo majú toho viacej ako oni to nie je ani tak dobou ani ničím. Ľudia si závideli už odjakživa od úplného začiatku našej epochy. Najhoršie je si myslím že dnes ľudí teší škodoradosť robiť druhým ľuďom zle a hlavne im hádzať kláty pod nohy ak sa im darí(ak nemám ja tak nebudeš sa mať ani ty dobre) to je asi to najhoršie čo je v dnešnej dobe asi všade už mladý ľudia na škole si závidia napr: prospech, stretol som sa s tým aj na VŠ no veď na strednej asi ťažko keďže dnes na strednú chodia už aj idioti tím stačí maturita ale na VŠ som to zažil takú závisť že niekto má A a ona/on E ale už nepozerá že on/ona sa učila 2 dni pred skúškou a niekto iný možno sa pripravoval systematicky alebo aspoň 7 - 10 dni pred skúškou ona/on pozerá iba na výsledok to je chyba. Každý kto závidí tak to je väčšinou tak že sa závidí ľuďom ktorý obetovali 10 - 20 rokov života aby sa mali nakoniec lepšie(buď pracovali v zahraničí alebo podnikali a ak človek začína podnikať vie dobre čo to stojí pokiaľ podnik už funguje aj sám dá sa povedať. Na začiatok sa treba starať aby som podnikal aj o týždeň a neskrachoval alebo aby ma zamestnanci či spoločníci nepodrazili či nerozkradli).
Na toto sa nepozerá len sa závidí veď každý máme rovnaké možnosti si myslím je len na nás či budeme celý život závidieť alebo budeme tí ktorý nám budú závidieť ale furt niekto niekomu bude závidieť čiže takto zhrniem. Závisť nikde a nikdy nepominie skôr bude narastať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ja vám poviem prečo - preto, lebo žijeme jak kostolné krysy. Keby každý zarábal serióznu mzdu, z ktorej by si mohol dovoliť normálne kúpiť bežné veci, nemal by čo závidieť.
Spýtaj sa iného hrdého Slováka, možno ti to objasní.
nezapodievaj sa takými debilinami.
neviem, mozno mas fakt stastie na divnych ludi ale vacsina ludi nastastie nema tendenciu spravat sa k tebe ako debil, pokial sa tak nespravas ty k nim. a ked maju, tak sa nimi neobklopujem
slovaci zavidia vzdy, nech uz zarabaju kolkokolvek - ved sa len pozri na tych v zahranici
preco potom nie je zavist vseobecne rozsirena na vychod od nasej krajiny, kde ludia fakt nemaju vobec nic?
Bud vysoky nadhlad, uprednostnenie urcitych zivotnych hodnot a jednoducho pred tym nedostatkom zatvorit oci.
Alebo ten nedostatok odstranit.
Kedze to prve vela ludi nedokaze a o to druhe sa tu nikto ani nesnazi........
Kollar to je...tazko povedat co
Zakladateľka fóra ti tiež ďakuje, že si dodal prívlastku závistlivé kurvy hĺbku a nový rozmer.
mam pocit, ze aj ty niekomu nieco zavidis
@vulgarna hocikedy porucam sa
@tikalok a co tam za tym je?
taak, že keď ťa sere naša mentalita, či tá tvoja neni ešte jebnutejšia
a zdochnúť sa mi nechce
No,a neviem kdo je tu jebnutý,či to nebudeš práve ty
A kto neni zavystlivy? kazdy obcas zavidi , mentalitou sme rozhodne lepsi ako napriklad Nemci , Anglicania , Americania
Na toto sa nepozerá len sa závidí veď každý máme rovnaké možnosti si myslím je len na nás či budeme celý život závidieť alebo budeme tí ktorý nám budú závidieť ale furt niekto niekomu bude závidieť čiže takto zhrniem. Závisť nikde a nikdy nepominie skôr bude narastať.
..len si skus zajst, uvidis ci tam nieje zavist..
na vychod od nas myslim napriklad orient...tam je ina mentalita a zavist tam nefunguje tak vo velkom ako tu...a ludia tam maju toho ovela menej