Prečo väčšina mladých ľudí nevie nič alebo malú časť, ktorá sa týka sexu???
Zistila som, že mladý ľudia skoro nič nevedia o sexe, antikoncepcii, interupcii a všetkom čo sa toho týka...nerozumiem tomu prečo??? Je nejaká malá informovanosť?? Dnes sú médiá plné takýchto vecí...tak to nechápem...
No myslím, že o sexe ako o praxi viem všetko, teoria ako pohlavné choroby viem tiež skoro všetko, antikoncepcia, tu sa priznám, že všetko neviem, ale viem toho dosť a interupcia tiež dosť, ale nie všetko
@7 lenze polka z toho su: nie som tehotna? ako otehotniem? budem tehotna, ak.. ? polka z toho je vymyslene a druha su deti co chcu iba silou mocou jebat
ako si prisla nato, ze vacsina mladych ludi toho vie velmi malo ohladom sexu?...podla mna toho vedia niekedy az moc...ale je lepsie mat teoriu v malicku, ako potom znasat nasledky z praxe v tom stebou suhlasim...
my mladez bi sme sa mali spametat ale nikomu sa nechce urobit prvi krok.to us je tak ale niekedi mi je as hnusne co tu zitam .a ako dodatok ja som docela informovani a este som nemal sex ani ho tak skoro neplanujem mat bo si davam s tim cas .
nemyslim si ked si zoberes co vedeli tvoji rodicia v 15 rokoch a co ty ked si mala 15 hned vidis ze si vedela toho viac vsade sa o tom pise, hovori...myslim ze su dobre informovany, ja som sa zatial nestretla s niekym kto by o tejto teme vedel malo
nemajú záujem o to podstatné, čo sa týka napr. bezpečia, povedia si, že "mne sa to stať nemôže" a tak. a nejaká sociologička nedávno priznala, že informovanosť je skutočne nízka.
jezis. zase typicka vlastnos slovenskeho naroda- starat sa do druhich. co robia, skim robia a podobne. nech si kazdy robi co chce, nech sa usukaju k smrti, je to ich vec. tak isto co si kto oblecia, aku hudbu pocuva, alebo ci je emo alebo metal. je to kazdeho osobna sukromna vec!!! a nech si da clovek na hlavu aj hovno, ostatnich to nema co zaujimat- nemaju sa do toho co starat!!! ale tak...slovensky narod-je ********** narod.
ja to tiez nechapem ako sa moze 15 alebo 16 rocny clovek spytat daku hlupost o sexe? So mnou sa o tom rodicia nebavili a v 15 som vedel uz vselico. Vselijake techniky.
Proste ludia ktory o tom nic nevedia su bud katolici, nie su zvedavy, homosexuali, alebo totalne impotentny ci frigidny
@hajzelodkosti to ze ludia, ktori nevedia vela o sexe su frigidni a impotentni, to by som este brala ....aj katolikov...ale ako si prisiel na to, ze by mali byt homosexuali???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2. Ty akoze ovladas vsetko?
dostal si ma
Proste ludia ktory o tom nic nevedia su bud katolici, nie su zvedavy, homosexuali, alebo totalne impotentny ci frigidny
Ach, jaaaaaaaaaaaaj