lebo sa tu vzdy dokonale zabavim na individuach, co tu vystupuju jak majstri sveta, a pritom su tu strceni 24h/den. Lebo sa nesmierne bavim na tom, ako sa tu ludia vyjadruju k veciam, o ktorych vedia picu, ako keby len oni jedini mali patent na rozum. A preto, ze sa rad pozriem na pekne dievcata na fotkach
môj zámer je písanie blogov, potom si ich aj rád čítsáčítam a z nudy chodím sem tam na fóra a fotky a tak... ale tento portál ma fakt že baví hoci to časom viac a viac tíchne lebo je tu stále menje a menej ľudí no za to viac a viac dementov
@antifunebracka kleplo ma o stôl z toľkého vyčerpania, ich bin sorry , aľe dneska, jak zajde Oscarko, Wenduška bude k dispozícii , ak aj práčka, samozhrejme
@antifunebracka pchestaň! nevyzerám ako ty , dobre vieš, že nie sme dvojčatá, nemohla som kysnúť v bruchu o 4 roky dlhšie ako ty . to by bolo ... také divné, že až popi*i , cenzúru u mňa? ... no tak .. vycvičujem sa, vieš, jak to ... ale šak použi totu aplikaciu .. že na koľko % sa podobáme .. for flip
@purpledrug666 kto hovori, ze sme dvojcata? ja vravim, ze si moj klon! chapes, ze proste vedci ti len zmenili pohlavie a myslim, ze odviedli dobru pracu teda s tym pohlavim a ja taku aplikaciu nepoznam, ale ty ju pouzi na tieto 2 nase fotky a napis vysledok, to bude 100% minimalne!
@antifunebracka a čo ak to ty si môj klon? ... len s jedným prírastkom? i to sa deje , no ja to nepoznám, to len ty kedysi .. čo si mi vravel či ukázal niečo s Ville Valom ... čo to mení ksichty, už ja nevem, že o čo presne šlo , ale normálne, to bolo strašidelné no 100 nie .. a už ma to začína desiť ale ok ... tu .. len na tejto jedinej! .. dajme tomu
@purpledrug666 jasne, ked som starsi a to ty mas 2 prirastky noo cely net som presmejdil, no nenasiel som aplikaciu, co by ukazala, ci sa 2 ludia na seba podobaju len s celebritou ci sa podobas a ja som ville! preto sa ti lubim ale tak celkovo... co ja viem, podla mna mame podobne nosy a usta - a dziga nam na hlavu
@antifunebracka možno keď si bol malý ti nepovedali, koľko máš rokov , ta škoda že nie som celebrita .. čo už , nie si ville , neeemame ... .. ja mám iné ... lepšie sa kukni , to len fotkasmajlik .. bo sa tam usmievam kus a celkovo ja som skazená a ty nie! ..
@purpledrug666 Dta mozno nie som ville, ale urcite som valo! a ten nos je rovnaky, treba uznat pery - ty mas plnsie, ja srdieckovitejsie ale ok, uz sa mi nechce analyzovat nase spatne xichty inak "analyzovat" je celkom take uchylne slovo, ne? aa ja som na mojom avatari napodobnoval smajlika " ", len na opacnu stranu musim si ho prehodit a ver tomu, ze si ma pokazila az-az, dievca zlate
@antifunebracka ale neni siii , nie je nič rovnaké .. toto s perami súhlasím , nie je to úchylné slovo, ale ak rozmýšľaš niekoľkozmyselne, tak je, vidím, že už máš inú fotku, aby sme sa nepodobali .. otočím si aj ja ? a čím som ťa pokazila? šak ty taký sluuušny človek
@purpledrug666 huh, tuto spravu som si nevsimol! ale super, uz ich zaciname nasierat otoc si! ja ne qoli tebe, ale qoli tomu aby sa to podobalo na toho smajlika a ty velmi vies dobre, cim si ma skazila ale verejne to nenapisem ani bohovi, sa hanbim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
wtf?
(vzhlad navigacie je tiez plus