Riešim kadejaké pičoviny. Ale keď chce niekto trenky za 20 éčok, nech si kúpi trenky za 20 éčok. Sú to jeho prachy, mne tiež niekto može vyčítať za čo míňam prachy. Vlastne nie, nemože, sú moje, nie jeho
Keď sa tu bavíme o spodnom prádle, je uplne perfektného materialu, také plavkové a fakt sa vynikajúco nosí. Športová podprsenka tiež sedí ako uliata...
udivuje ma, ak si niekto na týchto veciach zakladá, dúfam, že si niekto z nich nemyslí, že ak ma na sebe 20 éčkové spoďáre, že v nich môže chodiť týždeň a nebude smrdieť ako bzdoch...
potom o čom to je, o čistote a či frajerine...
a napokon, nech si každý nosí čo chce ak ma na to, podľa mňa je to márnosť nad márnosť...
Mam par peknych kuskov oblecenia od calvina
Ale zas nie som touto znackou posadnuta
Nosim vsetko ..kludne aj 3 eurove triko ak je pohodlne a dobre mi sedi
@wistingher kupil som v BE sadu 3 ks v akcii za 9,99 a na SK som videl ks za 42,- € ale faktom je, ze je to fest kvalitny material a dobrý strih, dobre sa nosia... a druhym , ze platis predovsetkym za znacku, takze pokial si niekto na značku potrpí, nech si kúpi je predsa kazdeho volba, na co mina peniaze...
@gothicpoethic lebo keby si ho napísala po slovensky tak by asi zasiahla systémová cenzúra...
@Vistingher ja hovorím to isté ale na všetky značky... kamarát vravieval že kúpim 3x drahšie nohavice len za to že je na nich jedna malá fajočka (myslel znak Nike) ja kupujem všetko u vietnamcov na trhu či v čínskych obchodoch a vybavené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale velké péro nevidíš.
Riešim kadejaké pičoviny. Ale keď chce niekto trenky za 20 éčok, nech si kúpi trenky za 20 éčok. Sú to jeho prachy, mne tiež niekto može vyčítať za čo míňam prachy. Vlastne nie, nemože, sú moje, nie jeho
potom o čom to je, o čistote a či frajerine...
a napokon, nech si každý nosí čo chce ak ma na to, podľa mňa je to márnosť nad márnosť...
Ale zas nie som touto znackou posadnuta
Nosim vsetko ..kludne aj 3 eurove triko ak je pohodlne a dobre mi sedi
ty si za ?
@Vistingher ja hovorím to isté ale na všetky značky... kamarát vravieval že kúpim 3x drahšie nohavice len za to že je na nich jedna malá fajočka (myslel znak Nike) ja kupujem všetko u vietnamcov na trhu či v čínskych obchodoch a vybavené.