To mam akoze ist s prvym debilom co o mna prejavi zaujem? Sorry chlape ale to by som uz mala picu ako Branisko keby sa riadim touto tvojou napiculogikou.
Tak su priebercive .... Preco musite riesit zeny, furt ?! To fakt su stredobodom vesmiru namiesto penazi ?
Preto lebo ked nakupujem v kauflande rajciny toez preberam a vedla mna stary dedo prebera 1 minutu redkovky ....
kazda zena (hovorime o zenach, nie o pickach) ma pravo si vybrat partnera, za ktoreho sa nemusi hanbit, paci sa jej a pride jej zaujimavy. ak vybera z viacerych, chce vybrat spravne. a chlapi su na tom rovnako, tak co tam nariesis.
je rozdiel, ak ma zena niekolko napadnikov, ktorym nic neslubuje a z nich si vybera a ak ma napadnikov, a s kazdym sa priebezne riesi ta kmesiac, dva a preskakuje od jedneho k druhemu... a najhorsi je pripad, ak ma nejakeho oficialneho frajera, ale furt vybera,prebera a riesi sa s dalsimi
su to take tvory divne no co narobis ani ja to nechapem ja by som tiez chcel tak 90% zien co poznam a mna nechce ani jedna z nich to je tak na kkt vymyslene aby existovali aj zufalci ako my
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Preto lebo ked nakupujem v kauflande rajciny toez preberam a vedla mna stary dedo prebera 1 minutu redkovky ....