Moze ta brat ako kamarata kvoli tomu ze niekoho uz ma a ak nema tak sa k nej spravas asi ako k ostatnym babam...mal by si jej vyjadrit ze je pre teba nieco viac
a hlavne, ked uz chcu byt kamaratky, tak im rozpravaj o inych babach, ze sa ti pacia a ako dobre vyzeraju, ze by si poriesil a takk. 100% budu ziarlit jak hovada
uf no to je tazko tak povedat.. ze jej nedavaj najavo svoj zaujem, ale tak nieze teraz napriklad sa jej ani nedotknes, resp. sa na nu zacne spozerat ako na smrdiace hovienk
Baby maju radsej drsnakou a nie takych co im budu radit ze co a ako ked ich boli brucho od kramou: To si nechajte na potom,ked uz budete z babou nejaky ten piatok
hmm, ja mam ten isty problem. zalubit sa viem len raz zacasa furd ma beru ako kamarata .
Zenske su nevispitatelne. Mozno, ze robis niekde chybu, ze chces mat rychlo zenu a oni si to uvedomia. Nikto bali babu aj 3 8 mesiacov
bezruka ma aj pravdu netreba im to moc davat na javo Ty to vies, ze si do nej a ona meusi hned vediet . .... a zasa mozno je problem v tom, ze si vyberas moc velke ssuta, ze na to proste nemas no. pouvazuj
Tak som to ani nemyslela Ale pobavil si ma statocne.Drsnak-mozno nebol najlepsi vyber slova,ale zas v pripade potreby aj ksicht niekomu rozbit nie je zla volba.Bud si isty ze baba bude vediet ,ze ked ma problem staci ist za tebou a tym ste si zasa blizsi. disappointed:Sak neber to tak vazne)
Nikdy to nefunguje systemom ja cem teba ty ces teda mna to kolko mas 5 rokou?Musis v tej babe tu pritazlivost voci tebe vybudovat niekomu to trva 3 dni niekomu 5minut zalezi od skillu ak sa to da tak nazvat.Videl som tipka co dokazal babu omotat okolo prsta za menej ako 15 minut a to tvrdila pol hodku onom ze je magor Vsetko sa da ked sa ce.Vela zdaru.A ps:Tie co oteba nemaju zaujem kasli na ne nestoja za namahu vermi.SEWAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Zenske su nevispitatelne. Mozno, ze robis niekde chybu, ze chces mat rychlo zenu a oni si to uvedomia. Nikto bali babu aj 3 8 mesiacov
bezruka ma aj pravdu netreba im to moc davat na javo Ty to vies, ze si do nej a ona meusi hned vediet . .... a zasa mozno je problem v tom, ze si vyberas moc velke ssuta, ze na to proste nemas no. pouvazuj
inak u mna to tiez tak je, ze nikdy nemam zaujem o tych, co chcu mna, ale o tych, ktori o mna zaujem nemaju(alebo sa tvaria? ktovie
dakujem Kasko za to familiarne oslovenie
mas absolutnu pravdu je to tak
ale potom by nemusel byt ten onen namysleny alebo navela ze po nom odrazu idu
to vies holky si potom uvedomia ze ..ups..o co som prisla...a budu chciet naspat ale ta...mozna to uz nebude mozne..neviem ci chapete ale :::: :