čakala som viac hlasov za "áno" odrádza ma na čiernej jedine to, že ťažko sa tej farby zbavuje ak chcem svetlejšiu farbu neskôr a ak by sa mi nepáčila náhodou
nefarbi si vlasy........ ja ich mam odfarbené na čierno.... už niečo vyše roka... dalo by sa povedať, že to ľutujem.... od vtedy mam oveľa redšie vlasy...
Skús si dať len šampón.. aj tak sa ti časom vyzmýva a uvidíš. Alebo keď tak hej, tak mne osobne sa páči čokoládová.. na tmavohnedé vlasy to chytí čierno, ale tak pekne.. sýto, lesknú sa tie vlasy, nie sú také fádne...
@ a nielen na tmavohnede ja som raz mala hnede a tiez mi chytila a vyzerala prirodzene. ja napr. obdivujem nadhernu havraniu ciernu ale na mne vzdy vyzera tak nejak k... nafarbene. a to som ju uz par krat skusala. vsetkym cierna nepristane
zrednu ti vlasy, rozstiepia sa konce, niekedy to vyzera strasne umelo, videla som ludi na ktorych ta cierna vyzerala a do modra. a potom sa nemozes prefarbit na svetlejsiu, musis to nechat odrast
ja som mala vlasy take spinavy blond a pomaly so sla cez hnedu az som to uz riskla s ciernou a vyzera to uuuzasne uz nikdy nechcem inu farbu na gebuli videt len mam mierny problem s tym ze mam blondave obocie a kebyze nemam dlhu ofinu,tak by som vyzeran jak dilino
Keď má dievča krátke vlasy ako ty jednoznačne čierna, čo najmenej odtieňov. Iné by to bolo keby si ich mala dlhé, tam by mi zase viac pásla tá hnedá :p
ja som mala tiež hnedé a prefarbila som si už dva razy čiernym šampónom a teraz uvažujem, či neprefarbím zase, mi to odrastá, mám také geniálne vlasy, že mi dlho drží všetko
podľa mňa sa nemusíš báť redších alebo suchých vlasov, keď používaš kvalitný šampón a dobre vyber aj značku farby
ja mám originál hnedé vlasy a mám svetlé obočie, ale ceruzka to istí, aj keď mi jedna vizážistka povedala, že nemám k čiernym vlasom ešte aj používať čiernu ceruzku, ale hnedú, alebo hnedé tiene naň naniesť, no ja si povedať nedám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
uplne naj bolo podla mna ked si mala dlhe a hnede
a prefarbis si ich?
original vlasy su naj
ale asi by som vyzerala tak čierno a smutne..hodí sa to ozaj len niektorým babám..
ale je to tvoja vec, rob ako myslíš
podľa mňa sa nemusíš báť redších alebo suchých vlasov, keď používaš kvalitný šampón a dobre vyber aj značku farby
@emjoyka
ja mám originál hnedé vlasy a mám svetlé obočie, ale ceruzka to istí, aj keď mi jedna vizážistka povedala, že nemám k čiernym vlasom ešte aj používať čiernu ceruzku, ale hnedú, alebo hnedé tiene naň naniesť, no ja si povedať nedám
@iloveskateboard
prečo? zelené by podľa mňa vyzerali zaujímavo