Sak ked uz sa stavim tak to splnim nie, aky by to malo inak zmysel? ja som prehrala asi 99 stavok zo 100 skocenie do bazena plneho ladom kde mam vydrzat 10 minut, byt budena kazdy den pocas tyzdna tym, ze mi nadranom zacnu kamkovia mlatit hrncami o seba nad hlavou kym nevstanem, zapijat ceresnu becherovkou, musela som pozvat stareho deda na poldeco a posedet s nim pol hodku bezali sme nahi cez celu dedinu a take minor blbosti vkuse ako v krcme sa spytat ozrana "ahoj mama co bude na veceru?" a tak
@nicolkaa ty vole ale však to je zdraviu škodlivé... kludne ti možu poškodiť sluch.. a to o tych 10min v ladovej vode ani nehovorim, keby si skolabovala tak by sa dosmiali.. zas stavky odtial potial urcite nie zdraviu ohrozujuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Hej stávalo sa mi, napr.som sa musela vyzliecť ale na toto, čo máš spraviť ty, sa to nechytá
ano, viem, ze este mas vodku u mna
» www.noviny.sk/c/slovensko/mla...
BTW: Nikdy som neznášal ak sa ľudia báli plniť stávky! Sranda musí byť
" Podľa neho je takého správanie bežné, tam odkiaľ pochádza" - Čadca, tak to je jasné...
lebo je to normálne
@nicolkaa a to komu sa chcelo ťa budiť ráno hrncami?