nevidím na tom nič zlé, ja som tu často dávala umelecké diela rôznych autorov, s tým že som tých autorov uvádzala v popise aby si mohli ich tvorbu pozrieť aj ostatní, a samozrejme dready!
kebyže tu sú len fotky, ktoré ľuďom naozaj patria...no neviem si to moc predstaviť:
a) mám pocit, že dosť ľudí sa bojí postnúť svoju fotku, pretože sa bojí prílišnej kritiky zo strany niektorých užívateľov
b) nájsť normálnu fotku medzi samými selfies s citátmi hlbokými ako latrína by bol problém
okrem toho, to aké fotky človek pridáva o ňom vie niekedy povedať viac ako vyplnené kolónky v profile.
Chcel by som na uvod povedat, ze to neodsudzujem, alebo tak, len ma zaujima ako to vidite vy, napadlo mi len, ze niekedy by bolo fajn vediet, co clovek fotil sam, a co je od niekoho... ci by nebolo fajn, alebo ci by nebol zaujem medz birdzakmi to neako oddelit
Raz za čas, v poriadku...
Trochu otravnejšie je, keď niekto pridáva:
- veľa cudzích fotiek naraz
- cudzie fotky, ktoré by si zaslúžili v popise uviesť autora, ale pridávateľovi viac vyhovuje, ak si všetci myslia, že ide o jeho fotky
- fotky, ktoré nájde v celých kolekciách niekde inde a postupne ich pridáva (napr. "zaujímavé", stokrát videné fotky z refresher.sk)
Neviem si predstavit svet bez kradnutia to by asi musela naraz umriet tristvrtina populacie. Niezeby som bola za kradnutie ale uz len ked si vezmem ako trivialne kazdy vyslovuje :,, stiahla som si pesnicku''...
@mm47 si pamatam ked bolo forum o najsialenejsich ci akych zazitkoch /opitych/ a jedna kocka len tolko napisala: som sa nechala vypalcovat .. odvtedy je to napodobne zaseknute v mojej hlave
preco by mi to malo vadit? Tym ze fotku zverejnujes na internet ti musi byt jasne, ze kazdemu je dostupna a teda nic ako "autorske prava" sa na tvoje dielo nevztahuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nevidím na tom nič zlé, ja som tu často dávala umelecké diela rôznych autorov, s tým že som tých autorov uvádzala v popise aby si mohli ich tvorbu pozrieť aj ostatní, a samozrejme dready!
kebyže tu sú len fotky, ktoré ľuďom naozaj patria...no neviem si to moc predstaviť:
a) mám pocit, že dosť ľudí sa bojí postnúť svoju fotku, pretože sa bojí prílišnej kritiky zo strany niektorých užívateľov
b) nájsť normálnu fotku medzi samými selfies s citátmi hlbokými ako latrína by bol problém
okrem toho, to aké fotky človek pridáva o ňom vie niekedy povedať viac ako vyplnené kolónky v profile.
ale ak sa pytas na take fotky ako ivetka fernandez, to mi neprekaza, aspon sa mam na com pobavit
Trochu otravnejšie je, keď niekto pridáva:
- veľa cudzích fotiek naraz
- cudzie fotky, ktoré by si zaslúžili v popise uviesť autora, ale pridávateľovi viac vyhovuje, ak si všetci myslia, že ide o jeho fotky
- fotky, ktoré nájde v celých kolekciách niekde inde a postupne ich pridáva (napr. "zaujímavé", stokrát videné fotky z refresher.sk)
a pokial je to volaky obrazok nieco mile ako zvieratka alebo volaco co pobavi neni problem...
ale je mi to jedno, nech si robí čo chce...
heh, ale ja som myslel druhého Metóda, nie methoda, si to teraz posrala na poriadok
a ináč si pekná bonzáčka, ale sa nečudujem u báb je to normálka
no dobre, odpustil som ti :-S :-S :-S