poslednou dobou čoraz častejšie objavujem čaro prvej a druhej generácie BIRDZ bloggerov
,no kedže sa čísla stále menia,teraz mám na mysli označenie strany,na ktorej sa blog nachádza,pretože množstvo blogov neustále rastie,ocenil by som malú NÁLEPKU
tak tie nálepky by mohli byť niekde vyššie,nie tam dole,lebo tam dole je tých informácii už dosť si myslím.ale ak to bude vyhovať dole,tak budiš.
foldre..
tak foldre by tam v prvej fáze byť nemuseli,ak sa to uchytí,tak možno by tam nejaké foldre byť mohli.ale myslím si,že v prvej fáze bude bohate stačiť systém "pridaj do knižnice" pričom,knižnica by mohla byť súkromná alebo verejná,čo by záležalo od užívateľa,pre ktorú verziu by sa rozhodol.mohla by sa nachádzať na ľavom informačnom paneli,medzi widgetmi a podobne.
no ale teraz je dôležité,či by sa skôr uchytilo prelepovanie blogov alebo zaškrtávanie políčok
osobne som skôr za prelepovanie,pretože je to rýchlejšie,ak som rozhodnutý,že si to chcem dať do knižnice,tak si to tam dám.nebudem váhať medzi áno alebo nie.
knižnica by bola na báze zoznamu blogov.pre ilustráciu:zoznam by vyzeral ako obsah autorových blogov,ale obshaoval by jaho obľúbené blogy.
príapdne by to bol zoznam,ktorý by obsahoval názov blogu a jeho autora a po kliknutí na
položku,by sa otovrila priamo stránka s blogom,ktorý sa nachádza na pôvodnej adrese originálneho bloggera.
pridavam sa k suhlasom je to velmi dobry napad vyuzila by som to proste niekedy sa chce clovek vratit k nejakemu dobremu blogu mozno dlhsiemu co nestihol precitat, ale nepamata si kde to hladat som vsetkymi dvadsiaatimi ZA
...neviem ja tomu moc nerozumiem ale mne by sa hodilo keby mám na webke záložku obľúbené a tam by som si mohol dať blogy alebo fora čo ma zaujali jednoducho pri blogu by bolo tlačidlo pridať do knižnice (obľúbené) a by sa mi to tam objavilo ale iba link nee celé
a môže to byť aj verejné ved čo skrývať prípadne pri každom môže byť zaškrtávaci políčko tajné
podľa mňa super nápad, ja sa veľmi rada vraciam k starým blogom
keby mal každý možnosť označiť blogy a diskusie ktoré ho zaujali, dal by si ich medzi svoje obľúbené a kedykoľvek by sa kliknutím na ich link mohol k nim vrátiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
foldre..
tak foldre by tam v prvej fáze byť nemuseli,ak sa to uchytí,tak možno by tam nejaké foldre byť mohli.ale myslím si,že v prvej fáze bude bohate stačiť systém "pridaj do knižnice" pričom,knižnica by mohla byť súkromná alebo verejná,čo by záležalo od užívateľa,pre ktorú verziu by sa rozhodol.mohla by sa nachádzať na ľavom informačnom paneli,medzi widgetmi a podobne.
no ale teraz je dôležité,či by sa skôr uchytilo prelepovanie blogov alebo zaškrtávanie políčok
osobne som skôr za prelepovanie,pretože je to rýchlejšie,ak som rozhodnutý,že si to chcem dať do knižnice,tak si to tam dám.nebudem váhať medzi áno alebo nie.
knižnica by bola na báze zoznamu blogov.pre ilustráciu:zoznam by vyzeral ako obsah autorových blogov,ale obshaoval by jaho obľúbené blogy.
príapdne by to bol zoznam,ktorý by obsahoval názov blogu a jeho autora a po kliknutí na
položku,by sa otovrila priamo stránka s blogom,ktorý sa nachádza na pôvodnej adrese originálneho bloggera.
ak ma ešte niečo napadne,tak to napíšem
mám na mysli dole pod blogm,kde sú hviezdičky,informácie o kritike autorovej tvorby a okno pre komentár,plus komentáre
a môže to byť aj verejné ved čo skrývať prípadne pri každom môže byť zaškrtávaci políčko tajné
a nieje to inými slovami to čo som napísal neviem ja som sa v tom nejak stratil
a čo by sa prelepovalo -blogy
a čo je to cudzie slovo foldre -zložky
a tie foldre to ma nenapadlo ked mne také veci pc píše slovensky
keby mal každý možnosť označiť blogy a diskusie ktoré ho zaujali, dal by si ich medzi svoje obľúbené a kedykoľvek by sa kliknutím na ich link mohol k nim vrátiť