S jednou slecnou som si pisal a boli tam sympatie do doby pokym sme si zavolali a povedal som jej moju predstavu o zivote, ze netuzim po rodine a vyhovuje mi volnost. Po tejto reakcii ma odpisala a povedala, ze tento telefonat bol nas posledny v zivote.
@kolosko@2 Nie, úplne si to dotrkal predstavou o živote "netuzim po rodine a vyhovuje mi voľnost", to žena nechce počuť... Mal si hrať si hrať aj s takými kartami, ktoré nemáš ( predstierať)
@foxhound@5 načo ma predstierať. Obaja vedia na čom sú a môžu hľadať ďalej čo chcu Teda ak nie je taký zúfalý že to bola jedina možnosť mať sex do konca roka 2023
Začneš otázku : prepína ženám? a potom pokračuješ vetou: S jednou slecnou som si pisal....
neviem, komu tu prepína, ale MNE určite nie.
Prepína podľa mňa tej slečne a taktiež tebe.
@tequila@20
"mojej" "pokrivenej"?
realita je len jedna. môžem mať pokrivené jej vnímanie.
a v tom prípade by so mnou nesúhlasili všetky dáta.
a mňa by to tiež veľmi potešilo, ale bohužiaľ so mnou súhlasia, a súhlasia aj všetky so sebou navzájom.
"lebo si sexi napriek tomu a chcem ist s tebou von"
sorry, nie som na one night standy, a fázu že som bol ochotný mať vzťahy s borderline personality disorder osobami už mám za sebou
a bonusovo, osoby do ktorých strkal vtáka funebrák sú mi nechutné
@tequila@22
1. to že si neinformovaná neznamená že dané informácie neexistujú.
2. šak prečo myslíš že už tu žiadnu babu nehľadám?
3. ale aj tak by ma zaujímalo čo na tom slizkom bruchatom tatíkovi vidíte, chce sa ti vysvetliť mi?
@anoname@23 je fest zlaty, pozorny, venujem nam svoj cas aj svoju pozornost, da sa s nim celu noc kecat o metafyzickych vediach a pocuva super hudbu - vdaka nemu som spoznala skupinu unkle... staci tak?
@tequila@28 mal by si si aspon raz precitat charakteristiku psychopata, kym to slovo budes pouzivat. lebo ja ked ti poviem ze si sociopat tak to naozaj myslim ako diagnozu, nie ako prazdnu nadavku.
@tequila@31 takže k tej slizkosti nič?
nie že by som bol prekvapený.
"Zato ty spĺňas ÚPLNE VŠETKY prejavy asocialka aj psychopata"
you keep using that word. and every time you use it, you make it obvious you have no idea what it means.
Psychopat - človek ktorý nemá a nechápe normálne ľudské emócie.
Sociopat - človek ktorý nemá normálne ľudské emócie, ale chápe ich, a dokáže ich predstierať, a používa oba tieto svoje atribúty na manipuláciu všetkých ostatných, vo svoj prospech, alebo pre svoju zábavu.
Nemáš za čo. Prípadne si niekde pozri podrobnejšie vysvetlenie, toto je len tak v skratke aby si vedel že nevieš o čom hovoríš, ale ja ťa mám konečne celkom pekne prekuknutého.
@tequila@33 XD
roky som sa trápil s tým prečo si taký kokot aký si.
pričom som mal tú odpoveď priamo pred nosom, sociopatko
je to nevýhoda, primárne veriť že ľudia sú normální, sociopatko
ale vďaka že už je mi to jasné, sociopatko
@tequila@35
"mne", sociopatko? XD
neviem ako sociopatkovia, ale ja som názoru že človek nemá ako vlastniť iného človeka. ja som sa ľudí len snažil varovať pred tvojou sociopatiou.
@tequila@35 ale baví ma ako sa prezrádzaš že tu hráš nejaký šprint proti mne, že čo najrýchlejšie zmanipulovať to sexu hocijakú osobu o ktorej si všimneš že voči nej vyjadrím záujem lebo vyzerá ako zaujímavá osoba.
už asi aj viem prečo, sociopatko. možno by si v záujme vlastného psychického zdravia mal po tom desaťročí už prestať s pomstou za to že tá prvá mala dosť mozgu na to aby ju tvoja sociopatia nezmanipulovala
ale zároveň vďaka, šetríš mi čas a energiu, nemusím ich testovať ja, stačí počkať či sa nechajú zmanipulovať tvojou sociopatiou alebo nie. hm, a práve mi napadlo že tá postkoitálna fotka ktorú mi poslala tá posledná, to bol tiež asi tvoj nápad, že?
lebo ona neni evil, len ľahko manipulovateľná.
@tequila@35 oh a jednu si úplne vynechal vo svojej zúfalej snahe o podplatenie a osexovanie. možno dve, ale tá druhá ťa asi odjebala a vysmiala a ani jej nenapadlo že to je niečo o čom by sa obťažovala mi povedať. aj keď asi by povedala, aby sme sa spolu zasmiali.
čiže dve si vynechal a u jednej si zlyhal, z tých ...šiestich?
50%tná úspešnosť. trapas, sociopatko.
lol jaky asocialny rage ocividne som zas trafil klinec po hlavicke xD tvoje slzy su mi super lubrikant ale povedz mamke, nech ta dnes uz fakt osprchuje
@tequila@42 ja mám úspešnosť 100% s ľuďmi s ktorými to má zmysel, a posledných 15 rokov si poslúžil ako dobrý filter na zistenie s kým to má zmysel a s kým nie.
lebo narozdiel od teba nehrám na skóre a na počty, lebo nie som sociopat. narozdiel od teba sa snažím nájsť niečo čo má hlbší význam.
@tequila@42 ľúbim toto, sociopatko. ako sa tým viac prezrádzaš čím viac si na základe svojich zvrátených merítok myslíš že vyhrávaš.
prezrádzaš sa že hráš nejakú súťaž.
prezrádzaš sa že je pre teba človek štatistikou, číselkom do toho aký si skvelý.
a tým sa prezrádzaš že nechápeš a ani ťa nezaujíma o čom medziľudské vzťahy sú.
nemusím robiť nič iné len do teba šťuchať aby si ďalej hovoril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
"sorry, nechcem dlhodobý stabilný vzťah, len chcem podľa nálady šukať horedole, a ty si ďalšia v poradí, potenciálne"
"aha, okej, tak sme práve skončili komunikáciu"
založí fórum: "prepína ženám?"
odpoveď: mnohým áno.
práve si narazil na jednu z tých ktorým nie.
lol.
len cca 80%
» www.google.com/search?client=o...
nevedel som že som taký mocný že viem na prvú stranu google výsledkov pretlačiť svoje chujoviny.
a ani nemusia.
lebo easy mode.
neviem, komu tu prepína, ale MNE určite nie.
Prepína podľa mňa tej slečne a taktiež tebe.
"mojej" "pokrivenej"?
realita je len jedna. môžem mať pokrivené jej vnímanie.
a v tom prípade by so mnou nesúhlasili všetky dáta.
a mňa by to tiež veľmi potešilo, ale bohužiaľ so mnou súhlasia, a súhlasia aj všetky so sebou navzájom.
"lebo si sexi napriek tomu a chcem ist s tebou von"
sorry, nie som na one night standy, a fázu že som bol ochotný mať vzťahy s borderline personality disorder osobami už mám za sebou
a bonusovo, osoby do ktorých strkal vtáka funebrák sú mi nechutné
1. to že si neinformovaná neznamená že dané informácie neexistujú.
2. šak prečo myslíš že už tu žiadnu babu nehľadám?
3. ale aj tak by ma zaujímalo čo na tom slizkom bruchatom tatíkovi vidíte, chce sa ti vysvetliť mi?
nie že by som bol prekvapený.
"Zato ty spĺňas ÚPLNE VŠETKY prejavy asocialka aj psychopata"
you keep using that word. and every time you use it, you make it obvious you have no idea what it means.
Psychopat - človek ktorý nemá a nechápe normálne ľudské emócie.
Sociopat - človek ktorý nemá normálne ľudské emócie, ale chápe ich, a dokáže ich predstierať, a používa oba tieto svoje atribúty na manipuláciu všetkých ostatných, vo svoj prospech, alebo pre svoju zábavu.
Nemáš za čo. Prípadne si niekde pozri podrobnejšie vysvetlenie, toto je len tak v skratke aby si vedel že nevieš o čom hovoríš, ale ja ťa mám konečne celkom pekne prekuknutého.
roky som sa trápil s tým prečo si taký kokot aký si.
pričom som mal tú odpoveď priamo pred nosom, sociopatko
je to nevýhoda, primárne veriť že ľudia sú normální, sociopatko
ale vďaka že už je mi to jasné, sociopatko
slizký lepkavý nechutný sociopatko
"mne", sociopatko? XD
neviem ako sociopatkovia, ale ja som názoru že človek nemá ako vlastniť iného človeka. ja som sa ľudí len snažil varovať pred tvojou sociopatiou.
už asi aj viem prečo, sociopatko. možno by si v záujme vlastného psychického zdravia mal po tom desaťročí už prestať s pomstou za to že tá prvá mala dosť mozgu na to aby ju tvoja sociopatia nezmanipulovala
lebo ona neni evil, len ľahko manipulovateľná.
čiže dve si vynechal a u jednej si zlyhal, z tých ...šiestich?
50%tná úspešnosť. trapas, sociopatko.
btw ty mas aku uspesnost?
lebo narozdiel od teba nehrám na skóre a na počty, lebo nie som sociopat. narozdiel od teba sa snažím nájsť niečo čo má hlbší význam.
prezrádzaš sa že hráš nejakú súťaž.
prezrádzaš sa že je pre teba človek štatistikou, číselkom do toho aký si skvelý.
a tým sa prezrádzaš že nechápeš a ani ťa nezaujíma o čom medziľudské vzťahy sú.
nemusím robiť nič iné len do teba šťuchať aby si ďalej hovoril.